Başkan Pekmezci'den esnaf odalarına ziyaretler

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Bayburt Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Terziler Berberler ve Ayakkabıcılar Odası’nı ziyaret etti.

Başkan Pekmezci'den esnaf odalarına ziyaretler

Bayburt Postası - Terziler Berberler ve Ayakkabıcılar Odası ile başlayan Başkan Hükmü Pekmezci, Yunus Çil ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü. Başkan Yunus Çil ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden Pekmezci, görevlerinde başarılar dileyerek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Daha sonra Bayburt Şoförler ve Otomobilciler Odasına geçen Başkan Pekmezci’yi burada ise Başkan Zekeriya Mevlütoğulları ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Başkan Mevlütoğulları ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden Pekmezci, görevlerinde başarı dileklerini ileterek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Çil ve Mevlütoğulları, Başkan Pekmezci'ye ziyareti için teşekkür ederek, başarılar dilediler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.