Başkan Pekmezci'den bayram ziyaretleri

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, bayramı görevi başında geçirenleri ziyaret etti.

Başkan Pekmezci'den bayram ziyaretleri

Bayburt Postası - Bayramın ikinci gününde görev başında olan emniyet, sağlık ve belediye personelini ziyaret eden Başkan Pekmezci, personelin bayramlarını kutlayarak tatlı ve şeker ikramında bulundu.

Ziyaretleri kapsamında polis ve jandarma kontrol noktaları, itfaiye müdürlüğü, 112 Acil Çağrı Merkezi ile Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’ne (GAMER) giden Pekmezci, buralarda görevli personelin bayramlarını kutlayarak sohbet etti.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Hükmü Pekmezci bayramın ikinci gününde görevi başındaki tüm personeli ziyaret edip, bayramlarını kutladıklarını ifade ederek, "Büyükleri ziyaret edemediğimiz ve küçüklerle kucaklaşamadığımız için buruk bir bayram geçiriyoruz. Kovid-19 salgını dolayısıyla bu Ramazan Bayramı maalesef evlerimizdeyiz. İnşallah salgın tehlikesi geçince hep beraber, kalabalık aile ortamlarında geçireceğimiz güzel bayramlar bizleri bekliyor. Ama şimdi tedbir ve kurallara uyma zamanı. Lütfen evimizde kalmaya özen gösterelim” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nivli 3 yıl önce

Çağrı merkezindeki memurlarda neden maske yok

Avatar
Gurbetçi 3 yıl önce

Bayburta geldiğimde baktımki herkesin evinin önünde 2 arabası var, herkez ev almış, evsiz kalmamış. Bayburt kalkınmış, havaalanıda yapılmış. Almanya çok kötü, keşke bayburta gelebilsek. Önce reisten sonra belediye başkanından Allah razı olsun kurban olduğum.

Avatar
Mehmet 3 yıl önce

Nivli kardeş eleştirecek bişe bulamadında bunumu gördün orası hergün steril ediliyor devlet millet ellele orada sen ne anlarsın

Avatar
Zehni 3 yıl önce

Volan gurbetçi gardaş ironi mi yapirsan yoksa gercek mi söylirsen bilmem ama her ikisi de kötü. İroni yapirsan yapma insanların birçok sebepten cani burnunda.
Yok ciddiysen Allah sehen izan versin. La kimin evinin önünde iki araba var? İnsanlar işkur'a bile geçici girmek için torpil arir. La gelin de burda vergi verin oğlum sizi orda tutan mi var? Bezdürdiyiz la yeter !