Başkan Pekmezci'den Bakan Bilgin'e ziyaret

Bir dizi ziyaret için Ankara'da bulunan Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Bayburt Valisi Cüneyt Epcim ve Milletvekili Fetani Battal ile birlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Bilgin'i makamında ziyaret etti.

Başkan Pekmezci'den Bakan Bilgin'e ziyaret

Bayburt Postası - Bayburt'un konuşulduğu ziyarette fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Hükmü Pekmezci Bayburt Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hakkında Bakan Bilgin’e bilgi verdi. Bayburt’un durumu genel hatlarıyla değerlendirildi.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Pekmezci, “Ankara temaslarımız kapsamında hemşehrimiz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Prof. Dr. Vedat Bilgin’i ziyaret ettik. Kendisiyle Bayburt’umuzu konuştuk. Çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. İlgilerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Tüm hemşehrilerimize selamlarını iletti. İnşallah hep beraber Bayburt’umuzu gönlümüzdeki yere taşıyacağız” ifadelerini kullandı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz 3 yıl önce

Yaptı ya Bayburt için bir şey değerli kardeşim daha ne yapsın. Oğlu TRT yönetim kurulu üyesi olarak atandı, daha ne istiyorsunuz.

Misafir Avatar
Ozan 3 yıl önce @Yavuz

Desene Bakan oğul oldu Kurul üyesi,
Bal tutan yaladı parmağı, adalet olmuş kül ise,
sen ağla ben ağla uşaklar gezer işsiz
Tükendi kaynaklar, araba su kaynatır ise

Yandaş medya verir maşAllah haberleri
İşsizi yok, refah yaşanıyor verir mehteri
Ne hallere kaldık, doğruluk ararız biz
Utansın bal tutan parmaklar, inşAllah kırılır her yeri

Beğenmedim! (0)
Avatar
Ozan 3 yıl önce

Artık sayın bakan Bayburt için süper bir projeye imza atması lazım. Bakanlığa alıştı. Memurlar için sözleşmeyi istekli sendikaya da imzalattı. Sıra Bayburt için bir şeyler yapmaya geldi. Artık Bayburt için ya bir teleferik yâda bir yildiz gözlem evi gibi çevre illerde olmayan bir proje geliştirmeli. Bayburt lu bakan olmak kolay olmaması lazım.

Avatar
hamiyet yücesoy-dısburg 3 yıl önce

sn bakan,sevgiler sunarak,bakan arkadaşı bayburta BOT VE PARKE fabrikası açsın askeri birlik neden olmasın