Başkan Pekmezci, bir amirleri ile toplandı

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, kurum içi toplantılarını sürdürüyor. 

Başkan Pekmezci, bir amirleri ile toplandı

Bayburt Postası - Belediye Başkan Yardımcıları ve birim amirleri ile bir araya gelerek değerlendirmeler yapan Pekmezci, yaz sezonuna dair değerlendirmelerde bulundu.

Belediye Başkanı Pekmezci, toplantıda birim amirlerinden yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alarak yaz sezonunun yoğun bir şekilde gerçekleşmesi yönünde talimat verdi.

Belediyelerin bir aile gibi olduğuna dikkat çeken Başkan Pekmezci, hizmet anlayışının da bu minvalde olması ve bütün birimlerin iletişim ve koordinasyon halinde olması gerektiğinin altını çizdi.

Başkan Pekmezci başkanlığında düzenlenen toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Süreyya Türkmenli ve Nesimuttin Selçuk, tüm birim amirleri ve yetkili personel katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.