Başkan Memiş’ten okul ziyaretleri

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş eğitim camiası ile gerçekleştirdiği toplantılar kapsamında Şair Zihni İlkokulu, Rekabet Kurumu Kız Anadolu Lisesi ve Sebahattin Bozo İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri ile bir araya geldi.

Başkan Memiş’ten okul ziyaretleri
Bayburt Postası - Ziyaretlerine ilk olarak Şair Zihni İlkokulu ile başlayan Başkan Memiş burada görevli öğretmenlerle görüşerek onlarla bir süre sohbet etti ve eğitimin öneminden bahsetti. Öğretmenlerle bu konuda görüş alışverişinde bulunan Memiş, şehir hakkındaki düşüncelerini de sorarak Bayburt Belediyesi'nin gerçekleştirdiği, devam eden ve yapılması planlanan projeleri hakkında bilgi verdi. Öğretmenler ise Başkan Mete Memiş’e eğitime verdiği desteklerden ve Bayburt’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Memiş buradan Rekabet Kurumu Kız Anadolu Lisesi’ne geçti. Öğretmenlerle görüşmesinde toplumu değiştirecek ve dönüştürecek kişilerin öğretmenler olduğunu ifade eden Başkan Memiş öğretmenlerle bir arada olmaktan memnuniyet duyduğunu söyleyerek onlarla Bayburt’u konuştu. Öğretmenlerle eğitim dünyası hakkında da sohbet eden Başkan Memiş, onlara Bayburt’ta yapımı tamamlanan, devam eden ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Öğretmenler ise ziyaretinden dolayı Belediye Başkanı Memiş’e teşekkür ederek eğitime verdiği desteklerden ve Bayburt’a yaptığı hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.

Ziyaretler kapsamında Belediye Başkanı Memiş’in son durağı Sebahattin Bozo İmam Hatip Ortaokulu oldu. Burada da öğretmenlerle bir süre sohbet eden Memiş onlarla eğitim dünyası hakkında görüş alışverişinde bulunarak Bayburt Belediyesinin yatırımlarını anlattı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Acem 6 yıl önce

Belediyede keyifler gıcır galiba, herşey yolunda, sıra okullara geldi, organize sanayi ne oldu bittimi, bir oraya da bakın altyapı ne durumda

Avatar
vatandaş 6 yıl önce

Hiç organize sanayiye yatırım için görüşmeler gerçekleştirdi diye bi haber duymadık malesef
sayın başkan biraz da şu organize sanayinin geleceğine yönelik stk,trabzon sanaciler dernekleriyle bi görüşün bu nedir biz alt yapısını yaptık bu kadar böyle birşey var mı? Gerek yok zaten Bayburt a fabrika yada endüstri biz böyle köy kalalım oyları aaalalım. Böyle geldi böyle gider biz bugünü nasıl geçirdik onu anlatalım.