Başkan Memiş: "Verdiğimiz sözleri yerine getirdik"

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş belediye personeli ile kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan Memiş: "Verdiğimiz sözleri yerine getirdik"
Bayburt Postası - Başkan Memiş Belediye çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda personele hitaben yaptığı konuşmada, "Bayburt Belediyesi olarak 4 yıldır birlikte bu işi yürütüyoruz. Başladığımız noktadan bugün geldiğimiz noktada şunu görüyoruz. Allah’a çok şükür Bayburt Merkez’de belediyecilik adına birçok güzelliğe birlikte imza attık. Bayburt için önemli olan, Bayburt için olması gereken birçok çalışmayı birlikte gerçekleştirdik. Bayburt’un şehircilik anlamında yüzünün değişmesini sağladık’’ ifadelerini kullandı.

"Verdiğimiz sözleri yerine getirdik"

Açıklamasında, "Başladığımız gün alt yapı çalışmalarında 3 yılın sonunda Allah’a çok şükür şu görüldü ki kazılan yerler Bayburt’a söz verildiği şekliyle imal edildi" sözlerine yer veren Memiş, "Kaldırımlar modern olacak denildi, büyük şehirlerde gördüğümüz, imrendiğimiz asfalt Bayburt’ta da olacak denildi Allah’a çok şükür yapıldı. Bu seviyeye geldik bunu yakaladık. Bana göre en önemli başarıyı, en önemli değişimi şurada kazandık. Artık Bayburt’ta insanlar şunu diyor ‘Bayburt Belediyesi bir şeyler yapar.’ İnsanlar bunu gördü. Su görüldü, arıtma tesisi görüldü, asfalt ve kaldırım görüldü, tarım yerleşkesi görülüyor, güneş enerjisi santrali görüldü, 2 tane 50 bin metrekarelik parklar, iki tane otopark görüldü. Bunlar görülünce Bayburt’taki insanların algısı değişti. Ben bu noktada kimseyi ayırmadan başkan yardımcılarından belediye meclis üyelerine, birim müdürlerinden birimlerde çalışanlara kadar herkese teşekkür ediyorum. Herkesin emeği var. Başarı hepimizin." diye konuştu. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
M.T. 6 yıl önce

konuyla belki alakası yok gibi görünsede güncel haber olduğu için insanlar okur kanaatindeyim. malum Tüik verileri açıklanhdı ve Bayburt'un nufusu 9 bin küsür azalmış.. aklıma geldi Yılın En İyi Belediye Başkanı Mete MEMİŞ, Yılın Valisi Ali Hamza PEHLİVAN. demek ki burda bir terslik var. malum yılın siyasetçisi, bürokratı olmak demek yaşadığı şehre birşeyler veren demek. e peki nasıl olurda bu kadar göç olur? yanlış nerde?

Avatar
M.T. 6 yıl önce

Sayın başkan haklıya hakkını vermemiz lazım. evet Bayburt bir değişim yaşadı. hala eksikleri olmasına rağmen gözle görülür bir gelişme var. lakin sularımız çok kireçli.. ilk başlarda böyle değildi.. musluk suyu içilmiyor. çay yapılmayor. birde su fiyatı yüksek. madem Güneş Enerjisi Sisteminden gelir elde ediyorsunuz su fiyatlarını aşağı çekin.. zaten iktidar yeteri kadar ekonomik kaynak sağlıyor. vergileri de, ruhsat işlemlerini de aşağıya çekin. bunu bir tavsiye olarak değerlendirin.

Misafir Avatar
Ozan 6 yıl önce @M.T.

Su bedava olmalı. Hatta üste su parası vermeli.

Beğenmedim! (1)
Avatar
Hayri 6 yıl önce

Kar yağmış caddeler temizlenmeli oturmuş kahvaltı yapıyorlar lütfen mesaiye hakka hukuka riayet ediniz sayın başkan mikrofonu aldınız mı errahman errahman yaptığınız yanlış mesai saatinde keyfi iş olmaz personelimize yemek vereceksiniz cumartesi pazar günü veriniz görevi halka hizmet olanlar mesai saatinde ancak görevlerini yapmalıdır keyfi işler reklamlar yapılmamalıdır.

Avatar
ÖYLESİNE 6 yıl önce

SAYIN BAŞKAN SANA SADECE SUNU SORMAK İSTİYORUM BAYBURTTA BİR ŞEHİR GÖRÜNTÜSÜ VAR MI BU DURUM İÇİNİZE SİNİYOR MU BAYBURT HANGİ ALANDA KALKINMA SAĞLADI BAYBURTU 2014TEN BU YANA HANGİ GELİŞMEYİ SAĞLADI SİZDEN ÖNCEKİ BAŞKANIN YAPTIĞINI YIKTINIZ BAYBURTA NE KAZANDIRDINIZ İNSANLAR EVİNDE TEMİZ SUYU DAHİ İÇEMİYOR BAYBURTTA İŞ İMKANI YOK İSTİHDAM YOK OLUŞTURULMUŞ BİR TANE YEŞİL ALAN YOK BAYBURTTA SOSYAL ALAN YOK SİNEMA SALONU OLMAYAN TEK İL OLMA VASFINA SAHİBİZ EN AZ MARKA BAŞVURUSUNU DA BAYBURT YAPMIŞ BU GERÇEKLERİ GÖRÜYOR MUSUNUZ İHRACAT OLMAYAN TEK İL YİNE BAYBURT NÜFUSU HIZLA AZALAN ENDER İLLERDEN BİRİ BAYBURTUN ADAM AKILLI OTOBAN YOLU YOK GENÇLER BU İLDEN KAÇIYOR BAYBURTTA BAYBURTLU YÖNETİCİ YAKINDA KALMAYACAK BAYBURT BİTTİ BAŞARDINIZ VATANDAŞIN SORGULAMAMASI EN BÜYÜK GÜCÜNÜZ SAAT KULE MEYDANI TAM BİR FİYASKO YAN YANA 2 TANE ARAÇ GEÇEMİYOR BU KADAR REZİL BİR PROJEYİ NASIL İÇİNİZE SİNDİRİP YAPTINIZ BİR KİŞİ MEMNUN DEĞİL NASIL OLSA SORGULAYAN YOK SIKINTI DA YOK

Avatar
Maşallah 6 yıl önce

Yılın valisi bizde, yüzyılın belediye başkanı zaten görev başında. Bayburtun verileri en dipde. En az marka üretilen, en az ihracat yapılan, nüfüsu en fazla azalan, hayvan sayısı en fazla düşen. Allah sonumuzu hayr eylesin ne diyem.

Avatar
Bayburtlu 69 6 yıl önce

Bayburt'ta Allah'tan üniversite var yoksa kasaba bile olmaz burdan yükünü alan fırsatını bulan kaçar bir de istihdam diyor ne istihdamı kardeşim tembel bizim millet esnafı suratsız bayburta yatırım matirim yapılmaz böyle gelmiş böyle gider

Avatar
Vatandas 6 yıl önce

Başkanı tebrik ederiz.. Bazılarının adamları başkana saldırma emrini almışlar galiba... Size o talimatı veren kişiden göçü önlemesini isteyin ... Başkanın görevi is bulmak değil troller..