Başkan Memiş'ten yeni yıl mesajı

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Memiş'ten yeni yıl mesajı
Bayburt Postası - Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Memiş, mesajında, Bayburt için birçok sorunu çözüme kavuşturdukları bir yılı geride bırakırken yeni hizmetler ve yeni çalışmalarla yoğun şekilde geçecek 2016 yılına heyecanla hazırlandıklarını belirtti.

Bu yıl olduğu gibi 2016 yılında da Bayburt'un ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlayarak vatandaşların yaşam kalitelerini yükseltmek ve uygulanacak projelerle Bayburt'u Türkiye'de örnek gösterilecek bir kent haline getirmek için çalışacaklarını vurgulayan Memiş, şunları kaydetti:

"2016 yılı Bayburt için hep hayalini kurduğumuz kadim şehir kültürü ile modern kent kimliğinin birleşmeye başladığı bir yıl olacak. Bayburt Belediyesi olarak yeni yılda halkımızın da desteğiyle üzerinde çalıştığımız projeleri bir bir hayata geçirerek gelip görüldüğünde hayran kalınacak Bayburt'u oluşturma yolunda adımlar atmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılınızı tebrik eder, 2016 yılının ülkemiz, Bayburt'umuz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını yüce Rabbimizden niyaz ederim."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.