Başkan Memiş, muhtarlarla buluştu

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, mahalle muhtarlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Başkan Memiş, muhtarlarla buluştu
Bayburt Postası - Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, mahalle muhtarlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeğine Belediye Başkanı Mete Memiş, AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, Belediye Başkan Yardımcıları Nesimuttin Selçuk ile Şahin Kızılaslan, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı.

İftarın ardından bir konuşma yapan Başkan Memiş, su kesintisi ve bozulan yollardan  şikayet adlıklarını ama altyapı sona erene kadar bunun süreceğini söyledi.

Altyapı çalışmalarıyla birlikte Bayburt’un 40 yıllık sorununun sona ereceğini belirten Memiş, şunları söyledi:

“Öncelikle şehrimizde devam eden kanalizasyon çalışmaları nedeniyle ulaşımda oluşan aksaklık ve su kesintilerinden dolayı anlayış gösteren vatandaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Şuanda asfalt çalışmalarına başlamış olsak ikinci bir defa bu asfaltı kazmamız icap edecek. Eylül ayı itibariyle içme suyu şehir içi şebeke hattının yenileme çalışmalarına başlamış olacağız. Su kanalı açılıp borular döşendikten sonra ana arterlerde hemen asfaltlama çalışmaları başlayacak. Burada içme suyu şebeke hattının bitmesini beklemiyoruz. Hangi bölgede şebeke hattının yenilenmesi tamamlandıysa orada asfalt çalışmamıza başlayacağız. Mahalle aralarımızdaki sokaklarda parke yapmayı düşünüyoruz. Tabi ki burada sizlerle yapacağımız istişare sonucu nasıl yapacağımıza tam karar vereceğiz. Mevcut döşenen parkelerimizin bir kısmı deforme olmuş; biz bu problemi de ortadan kaldırmak üzere laboratuar testine varıncaya kadar araştırma yaptık. Kalıcı ve uzun yıllar dayanıklı üreteceğimiz parkelerimizle sokaklarımızı döşeyeceğiz.”

Alt yapıdan üst yapıya, ulaşımdan çevre düzenlemesine, kentsel dönüşümden diğer hizmetlerle ilgili birçok konunun masaya yatırıldığı toplantıda Belediye Başkanı Memiş, muhtarları da tek tek dinledi. Özellikle alt yapı ve kentsel dönüşüm konusunda muhtarların görüş ve önerilerini not alan Başkan Memiş, bu tür istişare toplantılarının sık sık yapılacağını da sözlerine ekledi.

Toplantı Su ve Kanal İşleri Müdürü Abdulvahap Silsüpür’ün kanalizasyon çalışmalarına ilişkin verdiği bilgilerle sona erdi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 10 yıl önce

İki dönem önceki suları kesen ...... zamanında açılan kuyular ne oldu.Onlardan su çıkmıyor ise maliyeti belediye haznesine yazıldı ve Belediyeyi zarara uğratanlar keyf yapıyor.