Başkan Memiş, muhtarlarla buluştu

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, mahalle muhtarlarıyla periyodik olarak düzenlediği toplantılarına devam ediyor.

Başkan Memiş, muhtarlarla buluştu
Bayburt Postası - Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, mahalle muhtarlarıyla periyodik olarak düzenlediği toplantılarına devam ediyor. Şehir merkezindeki 14 mahallenin muhtarıyla gerçekleşen toplantıda, Bayburt’un sorunları ve şehrimizde gelecekte nelerin yapılabileceği konuşuldu.
Belediye Başkan Yardımcıları Nesimuttin Selçuk, Şahin Kızılaslan belediye meclis üyeleri ile birim müdürlerinin katıldığı toplantıda açıklamalarda bulunan Başkanı Memiş, hali hazırda yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi verdi.
Ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm projelerinin konuşulduğu toplantıda Başkan Memiş şunları belirtti:

''TOKİ'de kentsel dönüşüme bakan daire başkanı geçtiğimiz günlerde buradaydı. Kentsel dönüşüm yapılması planlanan Genç Osman Mahallesi'nde incelemelerde bulunduk. Kısa bir zaman içinde kamulaştırılması yapılan alanlarda uygulama başlayacak. 2. etap için ise TOKİ'den bizim adımıza ihale açması için talepte bulunduk. Veysel Mahallesi'nde de bu çalışmalarımız devam ediyor.''
 
Toplantıda birim müdürleri tarafından yapılan çalışmalar hakkında muhtarlar bilgilendirildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.