Başkan Memiş: “Futbolda şampiyon olduk ama yetmez”

Şampiyonluk kutlamalarının en coşkulu isimlerinden biri de Belediye Başkanı Mete Memiş’ti...

 Başkan Memiş: “Futbolda şampiyon olduk ama yetmez”
Bayburt Postası - Bayburt Saat Kulesi Meydanı’nda gerçekleşen şampiyonluk kutlamalarının en coşkulu isimlerinden biri de Belediye Başkanı Mete Memiş’ti. 

Meydana, taraftarlar arasında giren ve büyük sevinç yaşayan Başkan Memiş, “Bayburtumuza bu anlamlı şampiyonluğu kazandıran futbolcularımızı, teknik ekibi; malzemecisinden masörüne yöneticisinden taraftarına, emeği geçen herkese tek tek teşekkür ediyor, tebrik ediyorum.” Dedi. 



Bayburt Grup Başkanı Abdurrahman Şentürk’ün verdiği destekten dolayı kutlayan ve Bayburt Grup ailesine teşekkür eden Başkan Memiş, “Bayburt, sporda şampiyon olmuştur ama yetmez” dedi…

Anneler gününü unutmayan Başkan Mete Memiş, sözlerini şöyle sürdürdü: 

“Spor, centilmenlik olmalıdır. Kardeşlik duygularımızın geliştirilmesine vesile olmalıdır. Sporda şampiyon olduk ama yetmez. Taraftarın görevi, Bayburtlunun görevi bitmez, bitmedi. Kentimizi her anlamda, her alanda şampiyon yapmalıyız. 

Malatya’da bizleri ağırlayan değerli büyüklerimize, kardeşlerimize, hemşerilerimize teşekkür ediyorum.” 




GÜN BOYU SÜREN ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINA AİT TÜM FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN...



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.