Başkan Memiş, belediye çalışmalarını anlattı

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, kentte vatandaşlara daha iyi sosyal imkanlar sunabilmek adına yürüttükleri bazı projelerin tamamlandığını söyledi.

Başkan Memiş, belediye çalışmalarını anlattı
Bayburt Postası - Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, kentte vatandaşlara daha iyi sosyal imkanlar sunabilmek adına yürüttükleri bazı projelerin tamamlandığını söyledi.

Memiş, yaptığı açıklamada, kentte yapımı eski belediye başkanı tarafından başlatılan projeler olduğunu ve bunların tamamlandığını belirtti.

Tamamlanan bu projelerde son rötuşların yapıldığını ifade eden Memiş, "Bunlardan biri İmaret Tepe, birisi de Bayken Şelalesi'ydi. Şelalenin sadece yeşillendirilmesi ve ağaçlandırılması kaldı. Bunlar Bayburt'umuza yaklaşık 3 milyon liralık yatırımdı" dedi.

Yapımı tamamlanan bir başka projenin de Şehitlik Anıtı olduğunu belirten Memiş, "Bayburt'a yakışır, şehitleriyle bilinen Bayburt'umuza yakışır Şehitlik Anıtı'nı Bayburt'umuza kazandırdık. Açılışını henüz yapmadık ama proje tamamen bitti. Kalan tek şeyi yeşillendirme ve peyzaj çalışmaları. Bunların da en güzel şekliyle olması adına profesyonel bir ekip getirip, bu şehri gezdirip şehitlik ve şelaleyi uygun olan ağaçlandırma ve yeşillendirmeyle tamalayacağız" ifadelerini kullandı.

Memiş, vatandaşlara daha iyi sosyal imkanlar sunmak adına Şehir Parkı'nda ve Kaleardı bölgesinde de çeşitli çalışmalar yürüttüklerini anlatarak, "Şehir Parkı'nın girişinde sağda ve solda Ankara Büyük Şehir Belediyesi'ne yaptırdığımız park projemiz devam ediyor. Bu çalışmalar inşallah mart ya da nisan aylarında bitirilecek. Yine Kaleardı bölgesinde 60 bin metrekarelik alanda çalışmamız tamamlandı. Yeni çalışma sezonuyla ihale edilip hem Bayburt'umuza hem de Kaleardı'ndaki kardeşlerimizin hizmetlerine sunulacak" diye konuştu.

Bu çalışmaları yaparken güçlerini Bayburtlulardan aldıklarını söyleyen Memiş, şunları kaydetti:

"Bayburt'umuzda yaşayan herkesten bu gücü alıyoruz. Bizim yetiştirdiğimiz, Bayburt'umuzun çok kıymetli evlatları, dışarı da yaşayan, Türkiye'mizin belli bölgelerinde, belli şehirlerinde yaşayan hemşehrilerimizin desteği arkamızda. Yurt dışında yaşayan hemşehrilerimizin desteği arkamızda ama esas desteğimizi de merkezi hükümetimizin Baybur'umuza olan güveni, Bayburt'umuza olan sevgisi bizi bu çalışmalara sevk ediyor. Bu çalışmaların altından kalkacağımıza inancımız tamdır."AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
[email protected] 8 yıl önce

Merhaba başkanım yıllar sonra Bayburtumuza gittik çocuklarla kaleye çıktık İnsan pisliğinden gezemedik aynı anda Trabzondan geldiklerini söyleyen üniversiteli kız grubu da girmedi. Oraya iki tane büfe koysanız gelen yiyeceğini içeceğini alsın Vc olursa ihtiyaçlarını karşılasın. aşağıdaki sokaklar aman Allahım pislik gecekondu Coruğun kenarına sıra sıra dizilmiş dönerciler bir de mutfak ve tuvaletlerini gezin bakın bir bayan orada ihtiyaç görebilir mi. çoruhta sular çekilmiş galiba arıtmada yok pislikler yüzüyor. (Bayburt a yakışmıyor)