Başkan Adayı İbrahim Pekmezci’den BGC’ye ziyaret 

Bayburt Kahveciler, Otelciler ve Lokantacılar Odası, 3 Mart 2022 Perşembe günü 18. Olağan Genel Kurul kongresini yapacak. Başkan adayı İbrahim Pekmezci, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, başkan adaylığını kamuoyuna duyurdu.

Başkan Adayı İbrahim Pekmezci’den BGC’ye ziyaret 

Bayburt Postası - 25 yıldır esnafın içinde olduğunu, iki dönemdir de odanın yönetiminde olduğunu ifade eden Pekmezci, hizmet için aday olduğunu, seçimleri kazanması halinde oda üyelerinin sorunlarının tamamına çözüm üreteceklerini belirtti.

Pekmezci, başkan adaylığına 7 ay öncesinde karar verdiğini, bu süre zarfında çevresini de haberdar ettiğini belirterek, kongrede oy kullanacak tüm delegeye ulaştığını belirtti. 

Kongrede 337 üyenin oy kullanacağını söyleyen Pekmezci, 3 Mart 2022 günü yapılacak kongrede oda üyelerinden destek istedi. 

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Murat Okutmuş, ziyaretlerinden dolayı İbrahim Pekmezci’ye teşekkür ederek, başarılar diledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.