Başbakan Yıldırım'a 7 bakan eşlik edecek

Başbakan Binali Yıldırım’ın 6 Kasım Pazar günü yapacağı Bayburt ziyaretinin detayları belli oldu.

Başbakan Yıldırım'a 7 bakan eşlik edecek
Bayburt Postası - Başbakan Binali Yıldırım’ın 6 Kasım Pazar günü yapacağı Bayburt ziyaretinin detayları belli oldu. AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, Başbakan Binali Yıldırım’a Bayburt ziyaretinde 7 bakanın eşlik edeceğini açıkladı.

Başbakan Yıldırım’ın saat 12.00’de Saat Kule Meydanı’ndan Bayburtlulara hitap edeceğini ve tüm Bayburt halkını büyük buluşmaya davet ettiğini belirten Kobal, Pazar günü Başbakan Binali Yıldırım’ın 7 bakanla birlikte Bayburt’ta olacağını açıkladı.

Bayburt Milletvekili ve Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın yanı sra Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Gençlik ve Spor Bakanı A. Çağatay Kılıç,  Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Bayburt’ta olacağını paylaşan Kobal, “Sayın Başbakanımızla birlikte 7 bakanımızı ilimizde ağırlayacak olmanın heyecanını şimdiden yaşamaktayız” şeklinde konuştu.                        

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
1000 Ali 7 yıl önce

Ver gazı bayburtlulara Binali.Tren getireceeem.Yol yapacammm.Cami açacaaamm.İmam hatip açacaaamm.Havaalanı bilem yapacam de.Nasılsa %85 veriyor sana.Ama ciddi hiçbirşey vaat edemeyeceğin ortada.İstihdam İstihdam İstihdam.Eğer bunu yapamayacaksan hiç gelme buralara.Tarım bitik.Sanayi bitik.Gençler işsiz.Ama halk mutlu.Ne içiyor bu bayburtlular anlamak mümkün değil.

Avatar
hakan 7 yıl önce

buradan valisi olan köyümüzle ilgi birşeyler yazacağım ama kime kafalar değişmeden olmaz, bu memleketin bir il yönetimine bakıyorum,belediyesine bakıyorum ben de gelecek olan bakanlar gibi sadece bakıyorum acııııııııııııı çok acı 15 senede akp ye en çok oyu ver bende verdim ama diyarbakır kadar tunceli kadar hizmet alama hep aynı

Misafir Avatar
Adaş 7 yıl önce @hakan

Ağzına sağlık.Ben de öyle düşünüyorum.15 yıldır sadece laf.Fetaniyle başladı.şahapla devam ediyoruz.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Hasan 7 yıl önce

Bin dediler bindim.İn derlerse inerim demeye geliyor

Avatar
mehmet 7 yıl önce

belediyemizin OLAĞANÜSTÜ çalışmalarını takdir edip tüm dünyaya tanıtmak içindir herhalde.

Avatar
ALOŞ 7 yıl önce

Haydiyin isteyin istediğinizi
Vermeli Sayın Başbakan
Neden yok verilmez diyemeyecek
Başvekil geliyor Başvekil

Herkes burada tvler burda
sen iste yeterki sen iste
Eğer vermez ise Başbakan
Başvekil geliyor Başvekil

Avatar
ALOŞ 7 yıl önce

Sayı Başvekil sadece selam kelam edip 15 Temmuz fetocu ( kim bu fetocuları adam etti anlatır mı bilinmez) olayını anlatacaktır. Başka yatırım fabrika tren miren havaalanı uçak gibi yatırım sözleride verirse öp başa koy.

Misafir Avatar
Savaş 7 yıl önce @ALOŞ

Çok güzel özetlemişsin.Ağzına sağlık.

Beğenmedim! (0)
Avatar
detay 7 yıl önce

Detayları belli oldu diyorsunuz. Hiç bir detay yok. Temel mi atacak, açılış mı yapacak? Valiliğe- belediyeye mi gidecek?

Avatar
Mehmet 7 yıl önce

Korlar sağurlar birbirini ağurlar saf bayburtlu da ağlar ha ağlar. Ağlamak yok saf bayburtlu, neye layıksan öyle yönetilirsin.