Bakan Yardımcısı Yavilioğlu, Bayburt'ta

Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu, Vali İsmail Ustaoğlu’nu ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Yavilioğlu, Bayburt'ta
Bayburt Postası - Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu, Vali İsmail Ustaoğlu’nu ziyaret etti.

Bir konferansa konuşmacı olarak katılmak üzere Bayburt’a gelen Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu, Vali İsmail Ustaoğlu’nu ziyaret etti.

Bayburt’ta vereceği konferans öncesinde Bayburt Valiliği’ni ziyaret eden Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu’nu buraya gelişinde Vali İsmail Ustaoğlu, Belediye Başkanı Mete Memiş ve İl Defterdarı Davut Karadağ karşıladı. Daha sonra Valilik hizmet binasına geçen Bakan Yardımcısı Yavilioğlu, Valilik Şeref Defteri’ni imzalayarak, Vali İsmail Ustaoğlu ve yanındakilerle birlikte Valilik Makamı’na geçti.

Valilik makamında Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu’yla bir süre sohbet eden Vali İsmail Ustaoğlu, 15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı gün çeşitli programlara katılmak üzere Bayburt’ta bulunan Bakan Yardımcısı Yavilioğlu’na darbe girişimine karşı verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Vali İsmail Ustaoğlu ve Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu arasında bir müddet devam eden sohbet sonrası Vali İsmail Ustaoğlu, Bakan Yardımcısı Yavilioğlu’na ziyareti dolayısıyla teşekkür ederek, çeşitli hediyeler çeşitli hediyeler verdi.

Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu’da Vali İsmail Ustaoğlu’na göstermiş olduğu misafirperverlik dolayısıyla teşekkürlerini bildirerek, çalışmalarında başarılar diledi.​

Rektör Coşkun'u da ziyaret etti 
 
Yavilioğlu, Bayburt programında Bayburt Üniversitesi'ni de ziyaret etti. AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal'ın eşlik ettiği ziyarette Rektör Selçuk Coşkun ve Rektör Yardımcısı Süleyman Çiğdem'le görüşen Yavilioğlu, başarılar diledi. 

Rektör Coşkun ise ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Anahtar Kelimeler:
Cengiz Yavilioğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburt'lu 7 yıl önce

Sayın bakanım Bayburt üniversitesine neden Bayburt'lu akademisyen alınmıyor. Kazandığınmız halde hakkımız yeniyor. Bayburt'lu olduğumuz için olsa gerek, zira 550 personeli olan üniversite de yaklaşık olarak 8/9 Bayburt'lu akademisyen var onların da büyük kısmı eski dönemden personel. Ilginize duyurulur burada insanların hakkı yeniyor. Allah'a emanet.. İnşAllah sayın cumhurbaşkanımız bu seçimde bunları da dikkate alır, saygılar ...