Aydıntepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın Yeni Başkanı Muhammet Hanefi Aktaş

Aydıntepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın olağan genel kurulu sonuçlandı.

Aydıntepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın Yeni Başkanı Muhammet Hanefi Aktaş

Bayburt Postası - Kongrede 5 dönemdir oda başkanlığı görevini yürüten Metin Albeni ile Muhammet Hanefi Aktaş yarıştı.

Bayburt’ta gerçekleşen iki oda kongresinde olduğu gibi Aydıntepe esnafı da oyunu değişimden yana kullandı. Genç esnaf Muhammet Hanefi Aktaş, Aydıntepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yeni başkanı seçildi.

103 üyenin oy kullandığı seçimlerde Muhammet Hanefi Aktaş, rakibinden 9 oy daha fazla alarak yeni başkan seçildi. Muhammet Hanefi Aktaş 56 oyla yeni başkan seçilirken, Metin Albeni ise 47 oy aldı.

Muhammet Hanefi Aktaş’ın yönetiminde Fethi Bilgin, Zeyit Şentürk, Bilal Genç, Çetin Çalışkan, Baki Kurt, Ahmet Battal; denetim kurulunda Ufuk Şimşek, Burak Şentürk, İkram Bilgin görev aldı.

Saat 11.30’da saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongrenin divan başkanlığını Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahattin Karaman yaptı.

Gündem maddelerinin oylanarak karara bağlanmasının ardından oy verme işlemi başladı.

Saat 17.00'de sandık açılarak, oylar sayıldı. Başkanlığa seçilen Muhammet Hanefi Aktaş, tüm üyelere teşekkür ederek, yönetim kurulu ile birlikte Aydıntepe esnafı için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini belirtti.

Kongreye, Karaman’ın yanı sıra Bayburt Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Zekeriya Mevlütoğulları, Bayburt Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Kahraman ve üyeler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.