Aydıncık Kamaş İlkokulu'ndan Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret

Mersin’in Aydıncık ilçesinden bir grup öğrenci, öğretmenleri ve velileri gözetiminde Bayburt’a geldi. Kamaş İlkokulu’ndan gelen heyet Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. 

Aydıncık Kamaş İlkokulu'ndan Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret

Bayburt Postası - Bayburt’un eğitim camiasının tanıdık simalarından merhum başöğretmen Seydi Vural’ın torunu ve Kamaş İlkokulu öğretmeni Gökhan Vural’ın başını çektiği grup, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’nde Başkan Murat Okutmuş ve Bayburt basını ile bir araya geldi.

Aydıncık’ın Bayburtlu Kaymakamı Muhammet Kılıçaslan’ın vesile olduğu gezi ile ilgili öğrencilerine Bayburt’u tanıtacaklarını ifade eden Gökhan Vural, 5 gün boyunca Bayburt’un önemli noktalarını gezerek, öğrencilerine tanıtacaklarını belirtti. 

BGC Başkanı Murat Okutmuş ise, ziyarette Bayburt basını ve Bayburt hakkında genel bilgi verdi. Bayburt’un Dede Korkut hikâyelerinin şekillendiği coğrafya olduğunu, tarihi mekanları ile çocuklara ilham kaynağı olacak bir yer olduğunu bildiren Okutmuş, misafirlerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti. 

Okul öğretmeni Gökhan Vural, BGC Başkanı Murat Okutmuş’a misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederek, yöresel ürünlerden oluşan hediyeler takdim etti. 

Murat Okutmuş ise, Kamaş İlkokulu kütüphanesine Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’nin kurucusu gazeteci-yazar Osman Okutmuş’un ‘Bayburtlu Celali’ adlı eserini hediye etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUSTAFA ŞALCI 2 yıl önce

HOŞ GELDİNİZ. BANA ÇORUH KENARINDA GEZERKEN BANA SELAM VERDİLER...