Asfalt aşınma tabakası uygulamaları devam ediyor

Bayburt Belediyesi, asfalt ve kaldırım yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Asfalt aşınma tabakası uygulamaları devam ediyor
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi, asfalt ve kaldırım yapım çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl başlayan asfalt ve kaldırım yapım çalışmaları kapsamında plentmiks temel serimi ve binder asfalt tabakası çalışmaları ile kaldırım yapımı tamamlanan Genç Osman Mahallesi’nde asfalt aşınma tabakası çalışmaları devam ediyor. Bu bölgedeki sokak ve caddelerde asfalt aşınma tabakası çalışmalarını bir bir tamamlayan ekipler, bir yandan da Velişaban Mahallesi Ozulu Caddesi, Zahit Mahallesi Bahçeli Sokak ile Çoruh Evler ve Doğa Kent mevkiindeki kaldırım ve yol yapımını sürdürüyor.

Öte yandan hummalı bir mesai ile çalışmaların devam ettiği noktalardan Tuzcuzade Mahallesi Vali Nihat Üçyıldız Caddesi’nde de plentmiks temel seriminin tamamlanmasının ardından binder asfalt uygulaması başlarken bir yandan da kaldırım yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.