Akçakuzu'da yangın: 4 yaşındaki çocuk Trabzon'a sevk edildi!

Bayburt'un Akçakuzu (Kelenkes) köyünde çıkan büyük yangın 3 ev kullanılamaz hale gelirken, dumandan etkilenen bir çocuk Trabzon'a sevk edildi.

Akçakuzu'da yangın: 4 yaşındaki çocuk Trabzon'a sevk edildi!

Bayburt Postası - Akçakuzu köyünde sabah saatlerinde Resul Çeker isimli vatandaşın evinin çatısında çıkan yangın, bitişiğinde bulunan evlere sıçradı. 

Bayburt Belediyesi itfaiye ekiplerinin yoğun çaba sarfettiği söndürme çalışmasına AFAD ekipleri de eşlik etti. 

Yangından etkilenen 4 yaşındaki Rukiye Çeker, 112 Acil ekiplerinin müdahalesi sonrası Bayburt Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Rukiye Çeker, daha sonra Trabzon'a sevk edildi. 

Evdeki sobadan çıktığı düşünülen ve kullanılamaz hale gelen evler, yangının söndürülmesinin ardından İl Özel İdaresi ekiplerince yıkıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUSTAFA ŞALCI 2 yıl önce

ÇEKER AİLE'SİNE GEÇMİŞ OLSUN...

Avatar
tın li 2 yıl önce

çok geçmiş olsun Allah daha vermesin inşAllah.tedbiri elden bırakmayalım .tedbir tedbir tedbir.tehlike avı yapalım.Minik kardeşime de acil şifalar diliyorum