AK Parti'den Ticaret Odasına ziyaret

AK Parti Bayburt Milletvekili adayları Naci Ağbal ve Bünyamin Özbek Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası'na bir ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti'den Ticaret Odasına ziyaret
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt Milletvekili adayları Naci Ağbal ve Bünyamin Özbek Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası'na bir ziyaret gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi ve AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal'ın eşlik ettiği ziyarette Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Bayburt ve ülke gündemine dair değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette bir konuşma yapan Bayburt TSO Başkanı İbrahim Yumak, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası'nın çalışmaları hakkında kısa bilgiler verdi.

Bayburt’un her anlamda gelişimi yönünde çalışmalar yürüttüklerini ve Bayburt hakkında hazırladıkları talep dosyalarını Ankara’da üst bürokraside görev yapan Bayburtlular'a ilettiklerini belirterek, o günün maliye müsteşarı olarak görev yapmakta olan Naci Ağbal’a memleketin sorunlarına gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür etti. Yumak, işbirliği duygusu ile hep birlikte çalışmalara devam edeceklerini kaydederek milletvekilliği seçimlerinde adaylara başarılar diledi.

Ziyarette bir konuşma yapan AKP Bayburt Milletvekili Adayı Naci Ağbal ise memleketi Bayburt’ta bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek "Çocukluğumda çıktığım Bayburt’a milletvekili adayı olarak gelmek nasip oldu. Maliye teşkilatında ülkeme yıllarca hizmet ettim. Bundan sonra bilgi ve birikimimi memleketime siyasi alanda da hizmet etmek gayesiyle kullanacağım" dedi.

Ağbal, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası'nın ilin kalkınmasında bundan sonra yürütecekleri çalışmalarda en önemli paydaşlarından biri olacağını kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
haktan 9 yıl önce

siyaset böyle bir şey Bayburt ve Ankara'da sn. Özbek i yerden yere vuranlar onu karşılamada en öndeydi anlam veremiyorum. sonrada siyaset deyip geçiyorum.