Ağbal, belediye projelerini inceledi

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, Bayburt Belediyesi’nin yapımı devam eden projelerini inceledi.

Ağbal, belediye projelerini inceledi
Bayburt Postası - İncelemelerine yol ve kaldırım çalışmalarının devam ettiği Cumhuriyet Caddesi’nden başlayan Ağbal, buradaki çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Mete Memiş ve Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Kızılaslan’dan bilgi aldı.

Buradan Tuzcuzade Mahallesi’nde inşası süren ve pazar esnafını rahata kavuşturacak olan Kapalı Halk Pazarına geçen Ağbal bir süre incelemelerde bulunduktan sonra valilik binasının arkasındaki alanda yapılan Saray Bahçası’na geçti. Peyzajı ve sosyal donatılarıyla Bayburt’u komplike bir yaşam alanına kavuşturacak olan proje hakkında Başkan Memiş’ten bilgi alan Ağbal, daha sonra programına devam etmek üzere buradan ayrıldı.

Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal'a incelemelerinde Başkan Memiş’in yanı sıra Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi ve AK Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak da eşlik etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
_mahluta 5 yıl önce

ağbalın tek incelediği yer cumhuriyet caddesi galiba, gidip gelip oraya bakıyor orası dısında kalan yerler rezil durumda olduğu için...