Adnan Bayram güven tazeledi

1966 yılında kurulan ve bu yıl 50. yıldönümünü kutlayan Ankara Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği olağan kongresini yaptı.

Adnan Bayram güven tazeledi
Bayburt Postası - 1966 yılında kurulan ve bu yıl 50. yıldönümünü kutlayan Ankara Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği olağan kongresini yaptı. Hafta sonu dernek binasında gerçekleşen kongreye tek aday olarak giren mevcut başkan Adnan Bayram güven tazeledi.

Başkent'teki Bayburtluların yoğun ilgi gösterdiği kongrede Adnan Bayram başkanlığa seçilirken, Aydın Temuçin, Yaşar Daşdan, Mehmet Aksoy, Celil Kartal, Cavit Yıldırım, Yüksel Kaymak yeni yönetimde yer alan isimler oldu.



2010 yılından bugüne başkanlık görevini sürdüren Bayram, kongrenin ardından bir teşekkür konuşması yaptı. 6 yıldır başkanlık görevini sürdürdüğünü ve bu sürede Ankara'daki Bayburtlular'a hizmet etmenin yanı sıra, Bayburt'un temel sorunlarını katkı sunmak adına çeşitli raporlar hazırlayarak ilgililere sunduklarını kaydetti.

Bayram, dernek yönetimlerinde bugüne kadar görev yapan herkese teşekkür ederek, yönetime görev alan isimlere de başarılar diledi.  


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
koltukçuyuz 8 yıl önce

Ne çok koltuk sevdalısı varmış, inş. hakkını verecek birisi gelir.