94. yıl kutlamaları başladı

Cumhuriyet’in 94. Yıldönümü kutlamaları Bayburt Ortaokulu Bahçesi’nde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasıyla başladı.

94. yıl kutlamaları başladı
Bayburt Postası - Cumhuriyetin 94. Yıldönümü kutlamaları Bayburt Ortaokulu Bahçesi’nde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasıyla başladı.

Törene Vali Ali Hamza Pehlivan, Garnizon Komutanı Tank Albay Davut Balibaşa, Belediye Başkanı Mete Memiş ve ilde görev yapan kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri ile siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasıyla başlayan kutlama törenleri Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi. Cumhuriyetin 94. yıldönümü vesilesiyle yapılacak kutlamalar Pazar Günü bir dizi etkinlikle devam edecek.
 
Pazar günü gerçekleştirilecek etkinlikler şu şekilde:
 
Vali Ali Hamza Pehlivan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla tebrikleri kabulü

Yer: Valilik Makamı 10:00 – 10:45

KUTLAMA TÖRENİ

Tören programının takdimi
Bayburt Valisi, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı Tarafından Tören Geçişine Katılanların ve Halkın Bayramının Kutlanması
Saygı Duruşunda Bulunulması, İstiklal Marşı’nın Okunması ve Bayrağın Göndere Çekilmesi
Vali Ali Hamza Pehlivan’ın Konuşmalarını Yapması
Şiirlerin Okunması
Yarışmalarda Dereceye Giren Öğrencilerin Ödüllerinin Verilmesi
Halk Oyunları Ekiplerinin Gösterilerini Sunması
Tören Geçişi

Yer Cumhuriyet Caddesi – Bayburt Ortaokulu Önü
Saat: 10:45 – 12:00​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.