14 mahallenin 12'sinde değişmedi

14 mahallede 37 muhtar adayının yarıştığı seçimlerde 12 mahallede mevcut muhtarlar yeniden seçildi.

14 mahallenin 12'sinde değişmedi
Bayburt Postası - Tüm Türkiye’de olduğu dün Bayburt’ta da seçim heyecanı yaşandı. Siyasi partilerin yanı sıra sonucu merakla beklenen bir diğer yarış muhtarlık seçimlerinde yaşanadı. Önceki seçimlere oranla muhtar adaylığına rağbetin fazla olduğu seçimde 14 mahalledeki muhtarlık seçimleri de sonuçlandı. 14 mahallede 37 muhtar adayının yarıştığı seçimlerde 12 mahallede mevcut muhtarlar yeniden seçildi.

12 muhtar devam dedi

Şingâh Mahallesi’nde 30 yıldan bu yana muhtarlık görevinde bulunan Hacı Dursun Yerlikaya ile Tuzcuzâde mahallesinde 26 yıldır muhtarlık görevini sürdüren Yusuf Öztuna seçimin kazananları oldu. Zahit’te Mahmut Orun, Camiikebir’de Mustafa Kuyumcu, Şeyhhayran’da Fuat Yıldız, Uzungazi’de Celal Fidan, Karasakal’da Şadan Çalışkan, Veysel’de Orhan Gülsüm, Velişaban’da Ayhan Antika, Kaleardı’da Arif Kalekahyası, Gençosman’da Asaf Altıkat, Esentepe’de ise Rızvan Karadeniz ipi göğüsleyen isimler oldu.

Kadızâde ve Mehmet Çelebi’ye yeni isimler

Öte yandan Kadızade Mahallesi ve Mehmet Çelebi mahallesi yeni muhtarlarını seçti. Seçimlerden önce hayatını kaybeden Osman Narman’ın yokluğunda Mehmet Çelebi’de girilen seçimde Mehmet Helvacı muhtar seçilirken, seçim sürecinde rahatsızlığı bulunan Ünal Ilıkçı’nın son anda adaylık kararı verdiği  Kadızâde mahallesinde ise Halil Pörge kazanan isim oldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ensar Polat 10 yıl önce

Mehmet Helvacı abıme basarılar dılerım ALLAH utandırmaz inşallah..