112 Acil Çağrı Merkezi'nde inceleme

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, 112 Acil Çağrı Merkez’inde incelemelerde bulundu.

112 Acil Çağrı Merkezi'nde inceleme
Bayburt Postası - Vali Cüneyt Epcim, İçişleri Bakanlığı tarafından 112 Acil Sağlık, 155 Polis İmdat, 156 Jandarma ile 110 İtfaiye gibi acil çağrıların tek çatı altında toplanmasına yönelik olarak bütün illerde hayata geçirilmekte olan ve bünyesinde Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER)'in de yer aldığı 112 Acil Çağrı Merkezi inşaatını gezerek bilgiler aldı, incelemelerde bulundu.

Merkez’i inceleyen Vali Epcim, kendine eşlik eden Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Hüseyin Küçük ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Burhan Yıldızoğlu ile yüklenici firma yetkililerinden bilgiler alarak tespit ve değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye’de bütün illerde hayata geçirilen bu merkezlerin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yakın takibinde olduğunu ifade eden Vali Epcim, “Merkez’de, 112 Acil Çağrı Merkezi, 155 Polis İmdat, 156 Jandarma, 110 İtfaiye gibi acil çağrı birimleri tek çatı altında toplanarak olaylara daha etkin müdahale edilmesi ve vatandaşlarımıza daha hızlı geri dönüş yapılması sağlanacak. Bu merkezin Bayburt’umuza hayırlı olmasını diliyorum. Bu yatırımın Bayburt’umuza kazandırılmasında emeği geçen başta İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya ve Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Sayın Naci Ağbal’a teşekkür ediyorum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.