"1 ay içinde başlayıp, 1 yıl içinde bitecek"

İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu, Gökçedere Beldesi'nde incelemelerde bulundu.

"1 ay içinde başlayıp, 1 yıl içinde bitecek"
Bayburt Postası - İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu, Gökçedere Beldesi'nde incelemelerde bulundu. Gökçedere Belediye Başkanı Necmettin Bakır'ı makamında ziyaret eden Genel Müdür Dedeoğlu, Gökçedere'de 1 ay içerisinde kanalizasyon inşaatının başlayacağını ve 1 yıl içerisinde projenin tamamlanacağını söyledi.

AK Parti Bayburt Milletvekili adayı Naci Ağbal'ın daveti üzerine Bayburt'a gelen İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu, Gökçedere Belediyesi'nde beldenin kanalizasyon projesiyle ilgili bilgi verdi.

Dedeoğlu, yaklaşık maliyeti 7 milyon 860 bin lira olan Gökçedere kanalizasyon projesinin ihalesinin yapıldığını ve Mayıs ayı sonunda yüklenici firmaya yer teslimi yapılacağını kaydetti.

Projenin SUKAP kapsamında yüzde 50'si hibe olmak kaydıyla hayata geçeceğini ifade eden Dedeoğlu, şunları söyledi: 

"Bu projemiz yüzde 50'si hibe yüzde 50'si kredi şeklinde SUKAP projesidir. Yaklaşık maliyeti 7 milyon 860 bin lira seviyesinde. Çok yeni ihalesini gerçekleştirdik. 3 milyon 962 bin liraya ihale edildi. İhale sürecinin bu ihale mevzuatı gereği kesinleşmesini bekliyoruz. İhale kesinleştiği an yüklenici firmayla sözleşme imzalayacağız ve inşaatımız başlayacak. Bu ayın sonuna doğru yer teslimini yapmış olacağız. Haziran başında da yüklenicimiz kazmayı vuracak. İnşallah bitim tarihi de 1 yıldır. İşlerin sıkı bir şekilde yapılması içinde denetimlerimiz olacak. Bayburt'ta da işlerimiz devam ediyor. Yine belediyemizin her türlü çalışmasında yanında olacağız." 

Ağbal: "Gökçedere daha temiz bir kanalizasyon sistemine sahip olacak"

SUKAP Projesi'nin planlama aşamasında yer aldığını ve bu projenin Gökçedere'nin bir sorununu ortadan kaldırdığına şahit olduğu için mutlu olduğunu söyleyen AK Parti Bayburt Milletvekili adayı Naci Ağbal ise, "Bu projeye verdikleri desteği yerinde gösterdikleri için Bayburt adına teşekkür ediyorum. Kanalizasyon projelerine SUKAP bağlamında girmemizin asıl nedeni 2000'li yılların başında belediyelerimiz kendi kaynaklarıyla bu kanalizasyon işlerini yapamıyordu. Ben inanıyorum ki bu proje 1 yıl içerisinde tamamlanacak. Gökçedere daha temiz bir kanalizasyon sistemine sahip olacak" dedi.

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek ise, 4 yıl boyunca İler Bankası'nda istediği tüm destekleri aldığını belirterek, genel müdür Mehmet Turgut Dedeoğlu'na teşekkür etti. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 9 yıl önce

hizmet yapmanız için illaki seçim zamanı mı gelmesi gerek bunlar zaten yapılması gerekenler, arpalı mhp li belediye döneminde bu hizmetleri aldı,siz hala akp yaptı göstermeye çalışıyorsunuz.

Avatar
resul keleş 9 yıl önce

sular içilmiyor gökçederede çeşmeden çamur akıyor duyun bu rezilliği artık salgın hastalık ishal ne ararsan var...yıl 2015 hatırlatırım

Avatar
emre 9 yıl önce

oy için yapılacak hizmetten hayır gelmez. seçim olmasa hiç bişe yapılmayacak demekki