Bayburt Postası

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih Yumak'a destek istedi

Yerel Seçimler

Yayınladığı görüntülü mesaj ile Bayburtlulara seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Fatih Yumak için destek istedi.

Bayburt Postası - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bayburt’ta AK Parti Belediye Başkan Adayımız Fatih Yumak’tır. İnşallah sizlerin teveccühü ile Bayburt Belediye Başkanı olacak ve Bayburt’u bölgenin parlayan yıldızı haline getirecek adımları kısa sürede atacaktır. Biz de her zaman her alanda onu destekleyeceğiz" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın video görüntüsünü izlemek için tıklayınız...

Yayınladığı görüntülü mesaj ile Bayburtlulara seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Fatih Yumak için destek istedi.

Erdoğan, “31 Mart akşamı bütün Türkiye yine Bayburt’u takip edecek. Onun için gözüm ve kulağım ilk önce Bayburt’ta olacaktır” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı şöyle:

"Değerli Bayburtlu kardeşlerim, Dede Korkut diyarının yiğit evlatları… Öncelikle hepinizi en kalbi duygularımla, saygıyla, muhabbetle selamlıyorum. Biliyorsunuz Bayburt’un yeri bende hep ayrı oldu. Siz her zaman bizim yanımızda, AK Parti’nin yanında yer aldınız. Verdiğiniz güçlü destekle davamızın sembol şehirlerinden biri oldunuz. Biz size baktık Türkiye’yi gördük, Türkiye size baktı AK Parti’yi gördü. Onun için, “Bayburt Türkiye’dir” dedik. Vatana sadakati, birliği, dirliği soranlara Bayburt’u adres gösterdik. Hamdolsun bugüne kadar da hiç mahcup olmadık. Her seçimde en fazla desteği sizden gördük. Allah hepinizden razı olsun." 

"Bayburt’ta AK Parti Belediye Başkan Adayımız Fatih Yumak’tır"
"Kıymetli kardeşlerim, biliyorsunuz Bayburt’ta AK Parti Belediye Başkan Adayımız Fatih Yumak’tır. Biz onun gençliğine, dinamizmine, memleket sevgisine ve hizmet aşkına inanıyoruz. Zaten açıkladığı önemli projelerle bizi mahcup etmeyeceğini şimdiden gösterdi. İnşallah sizlerin teveccühü ile Bayburt Belediye Başkanı olacak ve Bayburt’u bölgenin parlayan yıldızı haline getirecek adımları kısa sürede atacaktır. Biz de her zaman her alanda onu destekleyeceğiz." 

"Bayburt’ta 3 bin kişilik yeni istihdam alanı oluşturacağız"
Bayburt’un ufku açık, geleceği parlak. Yeni Askeri Kışla, Göçmen Geri Gönderme Merkezi, Üniversite, Polis Özel Harekat Eğitim Merkezi, Yeni Modern Devlet Hastanesi, Havaalanı ve Tarım Yerleşkesi gibi yatırımlarla önümüzdeki dönemde Bayburt’ta 3 bin kişilik yeni istihdam alanı oluşturacağız. 

"İnşallah o sene bu sene olacak"
"Bayburt Spor’u da yakından takip ediyorum. İnşallah o sene bu sene olacak ve Bayburt Spor 2. Lige yükselecek."

"Bizim davamızda küslük yoktur, birlik vardır"
"Bayburt’ta AK Parti ailesi içindeki bütün dava arkadaşlarıma şu mesajı vermek istiyorum: Bizim davamızda küslük yoktur, birlik vardır. Bizim davamızda ayrılmak yoktur, kavuşmak vardır. Büyük Türkiye hedefinde buluşmak vardır. Dolayısıyla birlik ve beraberlik içinde dava şuurundan en küçük bir taviz vermeden bu seçimlerde de çalışacağız."

"Bayburtlu esnaf kardeşlerim en büyük desteği yine siz vereceksiniz"
"Bayburtlu esnaf kardeşlerim, biliyorum ki 31 Mart’ta büyük Türkiye idealine en büyük desteği yine siz vereceksiniz. Hiç merak etmeyin… Desteğiniz yine karşılıksız kalmayacak. Önümüzdeki dönemde Bayburt’ta oluşturacağımız yatırımlar ve hizmetler sayesinde çok daha hızlı bir şekilde büyüyeceksiniz. Hep birlikte göçü ortadan kaldıracağız. AK Parti Bayburt Belediye Başkanımız da sizlere gece gündüz hizmet edecek ben de takipçisi olacağım." 

"AK Parti’ye vereceğiniz her oy Bayburt’un yarınlarına, çocuklarınıza ve güçlü Türkiye’ye hizmet edecektir"
"Bayburtlu gençlerimiz, hanım kardeşlerimiz düne birlikte şahit olduk, bugünü birlikte yaşıyoruz, yarını birlikte inşa edeceğiz. Ben sizin gücünüzü biliyorum. Bu seçimde de gücünüzü gösterin. AK Parti’ye vereceğiniz her oy Bayburt’un yarınlarına, çocuklarınıza ve güçlü Türkiye’ye hizmet edecektir." 

"AK Parti kazanacak, Bayburt kazanacak, Türkiye kazanacak"
"Unutmayın, 31 Mart akşamı bütün Türkiye yine Bayburt’u takip edecek. Onun için gözüm ve kulağım ilk önce Bayburt’ta olacaktır. AK Parti Belediyeciliğinin güçlü bir şekilde devamı yolunda vereceğiniz müjdeli haberleri bekliyorum. İnanıyorum ki her zaman olduğu gibi AK Parti kazanacak, Bayburt kazanacak, Türkiye kazanacak. Allaha emanet olun."

Yorumlar (33)

Bayburt 5 Yıl Önce

Reisim sana sevgimiz sonsuz seni hakikaten cok seviyorum ama bu sefer cumhur ittifakının diger adayi hükmü pekmezciye verecez...bayburt seni seviyor ama bu sefer adayimiz hükmü ...ak partili...

69bayburt69 5 Yıl Önce

Vah vah bakanın biri gitti diğeri geldi olmadı şimdi reis, hükmü bey ne adammış ne korku vermiş helal olsun

Doğukan Seray 5 Yıl Önce

Bayburtlu kararını verdi sayın Cumhur Başkanım size yakışır Belediye Başkanı ittifaka helal getirmeyen Hükmü PEKMEZCİ’dir inşAllah

İbrahim 5 Yıl Önce

Reisim sana canım kurban...Ama oyum hükmü beye

Kalenin tepesi 5 Yıl Önce

Olmazsa kayyım olarak beyzadeyi atasınlar bu nasıl ortaklık Erdeme Erdemliliğe ait her ne kelime varsa siz sonuna nasıl Oluru ilave edin ama kazın ayağıda göründüğü gibi değil bayburtta inşAllah hükmü bey kazanacak artık kedinin gözü açıldı son günlerde bir çok AKP liler dahil olmak üzere diğer partiler dende hükmü beye oy verecekler Elmi yaman beymi yaman yakında gösterir zaman aynı ülkü aynı iman bir gün geri döneceğiz

Durum vahim reis el koydu 5 Yıl Önce

Cumhurbaşkanı bakanın hatasını anladı duruma el koydu, mesele Bayburt meselesi Reise destek ama belediyeye dur

Hasan Güney 5 Yıl Önce

Bayburt cumhur ittifakına türkiye tarihinin en fazla oyunu bayburttan verecektir. Mhp adayı Hükmü Pekmezci seçimi kazanacak cumhur ittifakına yüzde 95 oy verecektir. Bayburt halkının verdiği oy yandaş ve rantiyecilere peşkeş çekilemez.

HASAN DELİBALTA 5 Yıl Önce

SAYIN BAKAN SIZ BAYBURTTA BU REZİLLİĞI YAPARKEN İSTANBUL VE ANKARADAKI ÜLKÜCÜLERDE CHP YEMİ OY VERSINLER YAZIKLAR OLSUN REİSİ NE HALLERE DUŞÜRDÜNUZ

Pembe İncili Kaftanı Tozlanan... 5 Yıl Önce

Reis yanlış ata oynadın bu sefer.Fatih Yumak'ın dinamizmi maalesef babasının ihtiraslarının önüne geçebilecek kudrette değil.Sen Fatih'e güveniyorsun ama biz iboya güvenmiyoruz.Hükmü'müzü çoktan belirledik.

alperen 5 Yıl Önce

ğayıncılık yapırsız ..

Hasan Güney 5 Yıl Önce

Bayburt 31 martta inşAllah halkına yakışanı yapıp rantiyecileri sevindirmeyecektir. Hükmü Pekmezci yi belediye başkanı cumhur ittifakının oy oranındada yüzde 95 ile türkiye birincisi yapacaktır.

Yusuf 5 Yıl Önce

Bayburt'lu "HÜKMÜ"nü verdi Sayın Cumhurbaşkanım. Siz de seçimden sonra size Fatih Yumak'ı kim pazarladı ise onlardan hesap sorarsınız inşAllah.

bayburtlu 5 Yıl Önce

sayın reisim. 3000 kişiye istihdam diyorsunuz.inanın buradaki yönetimin 3000 tane akrabası olsa istihdama onlar dahil edilir.

M.T.K 5 Yıl Önce

Niye temayül Yoklamasına riayet edip, en yüksek oy alan adayı, aday gösterseydin şimdi bu hallere düşmezdin. Liyakat diyorsun, adalet diyorsun ama hiçbirine uymuyorsun. Yahu hadi temayüle uymadın, aday adayları içerisinden birini aday göstereydin etik olarak..sen kalk rantçıların ayak oyunlarına gel ve Fatih Beyi aday göster. Fatih beyin şahsi ile bir sorunum yok. Belediyede de iş yapacağına canı gönülden inanıyorum. lakin bu kadar tepki geleceğini görmeniz gerekiyordu. Teşkilatınız mı sizi kandırıyor yoksa size ulaşmak bilgi aktarmak mı imkansız? yoksa böylesi bir basit hatayı yapamazdınız. bir de dava diyorsunuz ya inanın bu dava çıkar davası, yoksa küskünler diye bir ibare kullanılmazdı. davası olanda küskünlük, kırgınlık olmaz. kimin çıkarı yok oldu, musluğu kesildi hemen cephe alındı. gelin nokta ise en koyu akpli bile oy vermeyeceğim diyor. AKP teşkilatı üyeleri sosyal medyada çalışma yapmıyor, kendi reklamlarını işlerini ön plana çıkarıyorlar. sonra oy iste.. yine de belli olmaz

Seçmen 5 Yıl Önce

Reis her zaman destek verdik lakin bu seçim Hükmü pekmezci çünkü işin ehli o

vatandaş 5 Yıl Önce

yanlış ata oynadın reis.

ali 5 Yıl Önce

sayın cumhurbaşkanım bayburt a sizin önem verdiğiniz kadar burdaki yöneticileriniz önem vermedi onlar devletin imkanlarını kendileri için kullandılar il başkanı ilçe başkanı milletvekili il genel meclis üyesi belediye başkanı belediye meclis üyeleri bayburt 1 milletvekiline düştü sonradan gördiler şimdi belediyebaşkanı seçilecek belediye başkanı nasıl geldiğini kimse anlamadı şok oldu birde meclis üyeleri belirlendi bayburt lu olmayan var il dışından olan var bayburt göç veren bir yer ama meclis üyeliğine bayburt tan koyulacak insan vardı bildiğim kadarıyla il genelinde oyum senin reis belediye başkanlığında hükmü beye vereceğim kusura kalma reis ittifak ortağı yabancı değil devlet bey ankarada ak partiye oy veriyorda bizde türkiyenin en küçük ili olan bayburt ta mhp ye oy verelim ne olmuş

ali 5 Yıl Önce

BU İNSANLAR BU KADAR SAF DEĞİL BİR SÖZLE OYUNUN RENGİNİ DEĞİŞSİN

cemil güzel 5 Yıl Önce

reis oylar pekmezciye kusura bakma. senin adayına verip vebale giremem

Ubeyd 5 Yıl Önce

Ankara aramıza girme,,,nasılsa cumhur kazanacak,,,hayırlı olsun HÖKMÜ Abi...

a.mehdi öztürk 5 Yıl Önce

3 dönem akp yaptı,bu dönemde hükmü hoca yapmalı nedenmi,halk ankette onu istiyor,resi hiç merak etme,hükmü hoca,sizden biri,yani durust ve liyakat var,ayrıca bayburt beka sorunu için bir osmanlı tokatı atacak,millet ittifakı yenilecek,hiç merak etme gazi bayburt yinede türkiyede 1.ci olcak.tşkler

REİSE DEVAM.... 5 Yıl Önce

reise devam, lakin tepe adayına hayır eski bakan adayına hayır, şimdi bir kuyuya düşüp temizlik bekliyorlar

Bayburt lu HÜKMÜ diyor ! 5 Yıl Önce

Kime sorsak HÜKMÜ diyor. Tahmin : mhp 9300 akp : 8750

Gadalar 5 Yıl Önce

İttifak yok mu bayburtta anlamadım bu işi ben bir de çok telaş var sürekli bakanlar geldi gitti bu sefer papuç bahalı gibime geliyor

ahi 5 Yıl Önce

reis Bayburt sana herzaman destek verdi lakin sen bayburta değer vermedin şimdi hükmü bey seçilse bayburta olan yatırımlar duracakmı Bayburt için aday belirlemedeki referanslerinizi bir gözden geçirin halkın nefretini kazanan insanları hep aday ettiniz halkın beğenisini teveccühünü alanları ise elediniz öenek vermek gerekirse Demirözü belediye başkanının ne eksiği vardı merkezden daha iyi çalışan halkın içinden bir insandı geldiniz bayburtta yumağı aday ettiniz hacıaliyi il başkanı bu adamlara referans olan kimse hemen görevden alın kaynağıız yanlış yazık olacak ama bir ders verme zamanı geldi yumak ailesine elveda deme vakti geldi reis adaylarda yanıldın sonu

metin 5 Yıl Önce

sayın cumhurbaşkanımız yanlış bilgilendirilmiş vatan için yanıp tutuşan cumhurbaşkanımızı bu açıklamayı yapmak zorunda koyanlar il başkanıyken ona güvenip adaylık dilekçesi veren 8 kişiyi safdışı edip fatih yumak seçilirse neler yapar biliyormusunuz şeref yazoğlu facebook tan açıklamış bir dinleyin onları en iyi o tanıyor

kkk 5 Yıl Önce

oylar hükmü beye

Ömer ali 5 Yıl Önce

Bayburt ehline emanet reis hükmü Pekmezci beyi başkan seçeceğiz inşAllah bu video olmadı be reis

İbrahim 5 Yıl Önce

Reisim, Allah nasip eder Hükmü bey belediye başkanı seçilirse inanın sizde çok seveceksiniz Hükmü başkanı.....

seyfettin 5 Yıl Önce

sayın cumhurbaşkanımız vatandaşımızı üzen bizide üzer diyor bizi çok üzdü bayburt taki ak parti idarecileri ayrıca istanbul izmir ankara seçimleri için tecrübeli aday dan bahsediyor bayburt sürekli göç veren bir il ve vekilliği bir e düştü tecrübeli başkan adayı lazım ak parti adayı genç çok çok genç mhp adayı bir dönem belediye başkanlığı yapmış tecrübeli dürüst bayburt onu sever oda bayburu haydi bayburt tecrübede buluşmak dileğiyle bayburt ehline emanet

deligöz 5 Yıl Önce

Bayburt sayın cumhurbaşkanımızın yanında 15 temmuz dmdik duran bahçeli değilmi cumhurbaşkanı adayımız recep tayyip erdoğan diyen bahçeli değilmi ve bugüne kadar destek veren bahçeli ye baybut belediyesini çok görme ittifakın diğer adayı yabancıya gitmiyor sonunda önce ülkem diyen bahçelinin partisi mhp adayı tertemiz bir insan hükmü pekmezci seni sevirem bayburt haydi oylar bu sefer mhp ye ALLAH hayırlısını nasip etsin

Kete yiyen adam 5 Yıl Önce

O kadar aday vardı buna başvurdular bu gitti kendi oldu aday çok ayıp etti çok sevmez bayburdlu böle işleri

Sinan 5 Yıl Önce

Başkanlık seçimiyle millet vekili seçiminde oylarımızı gerekli yerlere verdik. Ama belediyede Hükmü beye. Kimse kusura bakmasın.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.