Bayburt Postası

AK Parti'den BGC'ye ziyaret

Yerel Seçimler

AK Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Fatih Yumak ve AK Parti Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Bayburt Postası - Burada bazı açıklamalarda bulunan Polat, sandık iradesine her zaman saygı duyduklarını belirterek şunları kaydetti:
“Bayburt’ta yaşayan insanların bu şehre daha iyi kimin hizmet edeceğini biliyor. Bu bizim kişileri karşılaştırmamızla değil, arkadaki gücü karşılaştırmamızla ilgili. Diğer adayların da artıları vardır bizim adayımız Fatih Yumak’ın da artıları vardır. Ama arkadaki güçleri karşılaştırdığımız zaman Bayburt’un o güce ihtiyacı vardır. Bayburt'un o desteğe ihtiyacı vardır. Biz Fatih kardeşimizin de o gücü de arkasına alarak Bayburt için güzel işlere imza atacağına inanıyoruz” dedi.

Belediye Başkan Adayı Fatih Yumak ise, AK Parti Belediyeciliğinin Bayburt’ta son 15 yılda önemli işlere imza attığını ifade ederek,

“Bizim idealimiz, bizim hedefimiz 15 yıldır AK Parti Bayburt'ta büyük hizmetler gerçekleştirdi. Hem yerel de hem genelde. Biz AK Parti Belediyeciliğini nasıl ki 31 Mart’tan sonra iktidar devam edecek ise Bayburt'ta da yerel anlamda iktidarın devam etmesini istiyoruz. Bu anlamda da elimizden gelen gayreti il başkanımız ve teşkilatımızla gösteriyoruz. Halkımızın da sağduyusuna güveniyoruz. İnşallah hep birlikte Bayburt'u daha da yaşanabilir hale getirmek için gayret edeceğiz” dedi.

Önceki belediye başkanlarının hizmetlerine de değinen Yumak, “Bundan önceki belediye başkanlarımız çok büyük işler başardılar. Bekir Çetin Başkanım Bayburt'un çehresini değiştirmeye yönelik önemli projeler gerçekleştirdi. AK Parti Belediyeciliğinden önce Bayburt sıkışmış bir haldeydi ama bugün her tarafa genişleyen bir kent durumuna gelmiştir. Hacı Ali Polat Başkanım Döneminde doğalgaz noktasında Bayburt Türkiye’nin en ileri noktada doğalgazını kullanan şehir haline gelmiştir. Şehir merkezinde doğalgaz kullanım oranı yüzde 98 ile Türkiye birincisiyiz. Aksa Gaz Doğalgaz şirketine teşekkürlerimi iletiyorum. Mete Memiş başkanım döneminde Bayburt'un 40 yıllık alt yapı sorununu çözdü. Ve gerçekten caddelerimizin güzelleştirilmesi noktasında çok büyük hizmetler gerçekleştirdi.” ifadelerini kullandı.

“Kalıcı güzel eserler bırakacağız”

Belediye başkanı seçilmesi durumunda şehre üst yapı anlamında kalıcı eserler kazandıracaklarını da sözlerine ekleyen Yumak, “Vizyon projelerle şehre üst yapı anlamında daha görsel yönden kalıcı güzel eserler bırakacağız. Özellikle şunu belirteyim bizim Bayburt'ta dışardan gelen memurlarımızın veya Bayburt’ta yaşayan hemşehrilerimizin hafta sonlarında Bayburt’ta geçirebilecekleri mekanların sayısını da arttırmamız gerekiyor. O noktada üst yapı noktasında en büyük avantajımız alt yapımız tamamlanmış olmasıdır. Bizim dönemimizde inşallah üst yapıya önem vereceğiz ve üst yapı noktasında da vizyon projelerle Bayburt'un çehresini değiştireceğiz" dedi.

BGC Başkanı Yaşar Yıldız da ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, 31 Mart’ta yapılacak seçimlerin Bayburt için hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Yorumlar (33)

HAMİ A.GÜZEL 5 Yıl Önce

SN H.ALİ BEY,MANALI KONUŞMANIZ HİÇ HOŞ DEĞİL,SN C.BAŞKANI 15-20 YIL PROJE ÜRETTİ,SİZLER İN ÜSLÜBÜ DOĞRU DEĞİL,SEÇMENİN GÜVENİNE GÜVENİN,AKSİ HALDE SORUNLAR OLUR,LÜTFEN

Bayburtlu 5 Yıl Önce

Hani güzel bir söz varya güleriz ağlanacak halimize lafa bak hizaya gel hadi oradan yok artıymış yok eksiymiş bayburt deneme tahtası İnşAllah kaybedersiniz inşAllah bu mazlum bayburtlunun ortak değeri partizanlık adam kayırma ılık hükmü bey kaxanır

hikmet 5 Yıl Önce

Sayın H.Ali Polat döneminizde yapılan israfın haddi hesabı yok boşa harcadığınız paraları millete hizmete harcasaydınız şehre katma değer katabilirdiniz fakat siz ve partinizin amacı millete hizmet değilde eşinize dostunuza rant sağlamak ve koltuğu kaptırmamak olduğu için şimdide millete aba altından sopa gösteriyorsunuz. Bu kez sandıkta milletimiz size kırmızı kartı gösterecek inşAllah

nazım 5 Yıl Önce

sayın polat bey.sizin zamanınızda gelen paralarla neler yaptığınızı bu memleket şahit oldu.insanlarla dalgamı geçiyorsunuz.bayburt postası şu beyanların tam metnini niye vermiyorsunuz.zorunuzamı gidiyor.bu talihsiz açıklamayı yaparken.

Mirza Bey 5 Yıl Önce

Aba altından sopa gösteriyorlar Hacı Ali Polat belediye başkanı olduğu dönemde itfaiyenin yerini dört trilyona Hayri Tekin'e satıp altyapı yapılacak şehire kaldırım yapıp parayı çöpe atmıştır.Hangi birini sayalım Bayburt taşından yapılmış saat kuldesinin etrafını plastik ile çevirdi,cumhuriyet caddesinde çiçekli bank belediye başkanlığı döneminde hiçbir başarısı olmayan başarısız olan bir kişiyi hangi kriterlere göre il başkanı yaptılar anlamış değilim. Sanırım Şahap beyi sevmiyor olması yeterli kriter olmuş.Bayburt tarihinin en başarılı milletvekili Şahap Kavçıoğlu bakanda başarılı olamadı başında bulunduğu maliye bakanlığına bağlı çağrı merkezini Bayburt'ta getirmemiştir.

mahir 5 Yıl Önce

akp il başkanı,sayesinde,c.ittifakı akp ve yumakn siyasetine inçir ağacı diktin,fatura 31 mart kesilecek,ankatlar hükmü efendi diyor,acaba hikmet ve esrar ne,belli.p.

Vatandas 5 Yıl Önce

H.ali polat belediye baskanligin surecinde kalici olarak bayburtta ne yaptin??? Şelale yaptin güya ama yazi tahtasina döndü simdide gelmis tehtitler savuruyorsun ak partiye oy vermezseniz para gelmez.bu milletin tokati hicbirseye benzemez akp oy verecektim bu saatten sonra oyum mhp ye

yunus 5 Yıl Önce

bayburt postası neden açık açık tehdit etigini yazmadın syn.hacı alibeyin mhp gelirse belediye işçisi maaş alamaz demesini neden yazılmadı ?

Kalenin tepesi 5 Yıl Önce

Sayın hacı ali Polat bayburdun para ya ihtiyacı var diyorsun aslında paraya değil adama ihtiyaç var O Adamda hükmü bey siz ilahiyat çısınız

Kalenin tepesi 5 Yıl Önce

Evet sayın başkan bayburdun paraya değil adil adaletli taşı aş yapacak dürüst bulunduğu makamı kendi menfaatine kullanmayacak tecrübeli bir başkana ihtiyacı var oda hükmü bey birde aba altından sopa gösterme kendi döneminizde bayburt lu maliye bakanı yoktu hak alınmaz verilir eğer hakkımız olmayan bir parayı bize verecekse hakkımız olmayanı istemiyoruz haramdır belediye başkanı akepe den değil diye hakkımızı vermeyecek buda adiliktir adaletsizliğininizin ispatıdır siz ilahiyatçısınız dinimizde bir idareci de bulunması gereken vasıflar adayınızda mevcutmu bir iş Allah rızası için yapılır geri kalan herşey fasaryadır mahşerde hesabını verebilecek misin durumunuz hiçde iç açıcı değil vesselam

Ali şentürk 5 Yıl Önce

Açıklama yapan iktidarın il başkanı.Yani AKP belediyeyi kazanamaz ise para gelmeyecek.Bumu açıklaman.Ulusal basına düşer bu haber umarım..Genel merkez yanlışını düzeltir..

Esnaf 5 Yıl Önce

Bende şu çerçeveden olaya bakıyorum önümüzdeki 4 yılda AK partinin iktidarda kalabilmesi için MHP ye ihtiyacı var MHP desteğini çektiği anda hükümet yıkılır Fatih bey babasının tek oğlu gitsin işinin başına Hükmü bey ğayet mülayım ve olğun kişiliğe sahip birisi, çok parayla iş yapılamaz önemli olan az imanla çok iş yapabilmektir, Hacı Ali bey e gelince bence 5 yıl boyunca yaptığı israfa son yüz yılın en savurğan belediye başkanlığı ödülüne layık olduğunu düşünüyorum kuruyemiş faturalarını lokanta faturalarını mavi direkleri ve Hacı Ali Polat yazılı mermerleri unutmadık kalın sağlıcakla. (Eski AK partili)

Emre ekol 5 Yıl Önce

Paralı belediye başkanı derken ne demel istediniz sayın haci ali polat fatih yumak zengin ona oy verin. Bumu yani belediye başkanıykende boş adamdın il başkanı oldun yine boş adamsın.söylemlerin bi 25 kuruşluk torbayı doldurmuyor.

BAYBURTLU 5 Yıl Önce

Ele Has Edirsenki Ağzahan Sağlık Bu Memleket Bunu Dahada Fazlasını Hakediyor Maalesef Neler Yutulmadiki Nelerin Üzeri Örtülmediki Az bile Söylemisiniz

galanın tepesi 5 Yıl Önce

Hükmü beyi belediye başkanlığı zamanından bilirim. Para ile iş yapmıştır. Elbette para olmadan hiç bir iş beceremez. O zaman MHP iktidar ortağı idi. Hükmü bey Kuraklık dolayısıyla afet bölgesi olan iller içine Hükumet gücü ile Bayburt'u da sokturarak para yardımı aldı. Yoksa bırakın Çoruh nehri kıyısındaki bir kaç parseli kamulaştırmayı Belediye binasının satılmış katlarını da geri alamazdı. Buradan Fatih bey hakkında yazanlar onu yerenler başkanım deyip etrafında turluyorlardı. Başkan seçildiğinde de aynısını yapacaksınız. omurgasız insanlardan nefret ediyorum.

hasan balta 5 Yıl Önce

zavallı başkan bu memlekette konuşacak en son kişi sensin ama neyezıkkı senı o makama getirdiler bu memleket senin yaptığın rezillıkleri unutmadı

Pembe İncili Kaftanı Tozlanan... 5 Yıl Önce

Hacı Ali Polat bey ben AKP'ye oy vermeyeceğim.Milletten oy istemenize gerek yok.Sen il başkanı oldun ya bir torpil yaparsın yumak belediye başkanı olur sayende.Tek uzmanlık alanınız torpil.

İbrahim 5 Yıl Önce

Panik ve telaş içerisinde yapılmış talihsiz bir açıklama olduğunu anlıyoruz...Sn İl başkanı aslında Sn Hükmü PEKMEZCİ' nin sahadaki gücünü kamuoyuna deklare ediyor....Sn İl başkanımız galiba Cumhur ittifakını anlayamamış....Cumhur ittifakı vatanımızın birliği,dirliği ve bekası için içerdeki ve dışardaki düşmanların alayına karşı Sn Cumhurbaşkanımız ve Sn Devlet Bahçeli'nin milletle birlikte kurduğu milli bir ittifaktır...Cumhur ittifakını hiçbir makam ve hırs gölgeleyemez...Söz konusu vatansa Bayburt Belediye başkanlığı ve hayalleriniz teferruattır....

Bayburtlu imam 5 Yıl Önce

Bunnar özlenen kareler maşAllah, sahapsız bayburtun sahipleri bunlar cenabbı hak yollarını açık etsin yatırımlar hız kesmeden devam etsin bayburt çok büyüdü dahada büyüyücek inşAllah beğenmeyen namkörler çeksin gitsin bayburttan başka yerde yaşasın

Ali 5 Yıl Önce

Bu direkt insanların hür düşüncelerine müdahaledir.Dini, adaleti dilinden düşürmeyen ama icraata gelince dinin emirlerinin tam tersini yapan, adaleti sadece kendilerine uygulayıp başkalarına zulm eden bir zihniyet. Yerin altı var aklınızdan çıkarmayın ey başkanlar.

metin 5 Yıl Önce

sayın polat ittifaka yakışır açıklama değil 8 kişiyi diskalifiye edip akp adayı olan sayın yumak belediyeyi de öyle yönetirse vay halimize onun için oyum mhp ye

Pembe İncili Kaftanı Tozlanan... 5 Yıl Önce

Sayın Polat, gerçekten bazen AK Parti'ye mi çalışıyorsun diye derin derin düşünüyorum. Cumhurbaşkanımız, Cumhur İttifakı için pazara kadar değil mezara kadar, diyor, siz neler söylüyorsunuz.

ak partili 5 Yıl Önce

ne taktiniz bi kuruyemise selaleye ayrica kureyemis faturasi felanda yok sallamayin selalede gayet guzel bos dag olsa daha mi iyiydi bosuna mi il baskani oldu bise gormeseler yapmazlardi heralde

Hayati emi 5 Yıl Önce

Üstü kapalı millete efeleniyor, hızını alamayıp şantajla göz korkutuyor!.. Ilginç!

Zahitli 5 Yıl Önce

Acilen AK parti il başkanının genel merkez tarafından görevden alınması gerekiyor gereğini arz ederim.

Seyfo 5 Yıl Önce

Bu açıklama panik içerisinde yapılmış talihsiz ve halkın iradesini hiçe sayan bir açıklama olmuştur, MHP den herhangi bir yanıt gelmesi bence gerekmiyor bataklığa düşen çırpındıkça batar, söz gümüş ise sükut altındır, mevla birşeyeri nasip etmişse kuluna yardım eder buda böyle birşey mevla bazen yanlış yaptırır, Hükmü beye yakışan budur muhatap almamalı bence.

ak partili 5 Yıl Önce

boyle vizyon sahibi il baskanini nerde bulduzda atip tutuyosuz akparti yuzde 70 le alacak burda atip tutup gidip ak partiye basacaksiniz tipis tipis

ali 5 Yıl Önce

bayburt akp siyasetini yönetenler kimler bilmem ama şu muhteşem ikiliyi nereden bulmuşlar

baskan 5 Yıl Önce

adam dogru demis mhp den bise olmaz ak partiye verin demis ne var onda bayburtta ittifak yokki zaten cumhur ittifaki buyuk sehirlerde ayrica yok kuruyemis faturasi yok selale diye adama sey yapmayin selale gayet guzel sanat eserinden ne anlarsınız siz

metin 5 Yıl Önce

anketler öyle demiyor,sn hükmü bey önde,zira c.hur ittifakıda dan.

MERT BEY 5 Yıl Önce

MERHABA ARKADAŞLAR. BU ADAMLAR SEÇİMİ ALMIŞLAR ŞİMDİDEN BENCE BOŞA KENDİMİZİ YORMAYALIM. GÖRMEDİNİZMİ ŞUBAT AYININ BAŞINDA TOPLAMDA BAYBURTTA 5 BELEDİYE VAR BU BELEDİYELERE 500 İŞÇİ ALIMI YAPILDI İŞKUR ÜZERİNDEN. BU 500 KİŞİ MECBUREN BUNLARA OY VERMEYECEKMİ. İKİNCİSİ BU ADAMLAR HER TÜRLÜ SEÇİM ALIR. NEDEN Mİ? TÜRKİYENİN EN BAŞARILI İLÇE BELEDİYESİ SEÇİLMİŞ DEMİRÖZÜ BELEDİYE BAŞKANI SELAMİ ERSEN'İ BİLE YİYEN BİR ZİHNİYET BAYBURTTA SEÇİMMİ ALAMAYACAK. NE YAPAR NE EDER ALIRLAR. ÇÜNKÜ BUNLAR İÇİN ÖNCELİK LİYAKAT DEĞİL KENDİLERİNİN SÖZÜNDEN ÇIKMAYACAK ADAMLAR GEREKLİ EMİNİM SELAMİ BAŞKAN BUNLARI TAKMADIĞI İÇİN BUGÜN ADAY GÖSTERİLMEDİ.

Pembe İncili Kaftanı Tozlanan... 5 Yıl Önce

Hacı Ali Polat bey mhp kazanırsa maaşlarınızı alamazsınız diye belediye çalışanlarını tehdit ettiğiniz doğru mu? Doğru ise yazdıklar olsun sizin gibilere.Hani mhp sizin müttefinizdi.Böyle mi müttefiksiniz siz.Sizinle çeşmeden su getirmeye bile gidilmez.Aldığınız nefes zarar.

ibrahim 5 Yıl Önce

merkez anket yapmış sn hükmü yüzde 57.sn yumak,yüzde 27,kararsız yüzde 9,,

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.