Bayburt Postası

Uçurtma keyfi gün boyu sürdü

Yaşam

Bayburt Belediyesi tarafından düzenlenen uçurtma şenliğinde çocuklara uçurtmalar dağıtıldı, ikramlar yapıldı. Şair Zihni Kent Ormanı’nda gerçekleştirilen etkinlikte havanın güzelliğini de fırsat bilen çocuklar ve aileleri doyasıya eğlendi...

Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi tarafından düzenlenen uçurtma şenliğinde çocuklara uçurtmalar dağıtıldı, ikramlar yapıldı. Şair Zihni Kent Ormanı’nda gerçekleştirilen etkinlikte havanın güzelliğini de fırsat bilen çocuklar ve aileleri doyasıya eğlendi. Çocuklara ve gençlere düzenlediği sosyal etkinliklerle bilinen Bayburt Belediyesi, uçurtma şenliği ile çocuklara unutulmaz bir gün daha yaşattı.

Etkinlikte Bayburt Belediyesi tarafından ücretsiz olarak dağıtılan uçurtmalar yoğun katılımdan dolayı kısa sürede bitti. Bayburt Belediyesi'nin çocuklara ayırdığı bugünde onların mutluluğuna ortak olan aileleri de çocukları kadar uçurtma uçurtmanın heyecanını yaşadı. Şenlikte çocukları ile birlikte uçurtma uçuran vatandaşlar da çocukluk günlerini hatırladıklarını belirterek, böyle bir organizasyona imza atan belediyeye teşekkür ettiler. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.