Bayburt Postası

Protokolden bayram ziyareti...

Yaşam

Kurban Bayramı  dolayısıyla bir araya gelen protokol üyeleri, bu yıl Tuzcuzade Mahalle Odası’nda gerçekleştirilen törenin ardından bayram ziyaretlerine çıktı. Program çerçevesinde ilk olarak Bayburt Kapalı Cezaevi’ni ziyaret eden protokol üyeleri, tutuklu ve hükümlüleri ziyaret edip buradakilerle bayramlaştıktan sonra Bayburt Devlet Hastanesi’ne geçerek hastane servislerinde yatan hastalarla bayramlaştı.

Kurban Bayramı dolayısıyla bir araya gelen protokol üyeleri, bu yıl Tuzcuzade Mahalle Odası’nda gerçekleştirilen törenin ardından bayram ziyaretlerine çıktı. Program çerçevesinde ilk olarak Bayburt Kapalı Cezaevi’ni ziyaret eden protokol üyeleri, tutuklu ve hükümlüleri ziyaret edip buradakilerle bayramlaştıktan sonra Bayburt Devlet Hastanesi’ne geçerek hastane servislerinde yatan hastalarla bayramlaştı.

 

Bayburt Kapalı Cezaevi’ne yapılan bayram ziyaretinde protokol üyelerini Cumhuriyet Başsavcısı Mithat Kutanoğlu karşıladı.

Cezaevi bünyesinde yapılan bayramlaşma esnasında tutuklu ve hükümlülerin sorunlarını dinleyen protokol üyeleri, şikayetler arasında yer alan haftada 2 kez banyo ihtiyacının artırılması için imkanlar dahilinde çalışmalar yapılacağını söylediler.

Bayramlaşma programı kapsamında cezaevi ziyaretinin ardından Bayburt Devlet Hastanesi'ne geçen protokol üyeleri hastane servislerinde yatan hastalarla bayramlaşıp, tek tek ilgilendiler.

Vali Al, hastane ziyaretinde bayramın ilk günü doğan bir kız çocuğuna ailesinin teklifi üzerine “Rabia” ismini koydu. Bayramlaşma programı cezaevi ve hastane ziyaretlerinin ardından İl Jandarma Alay Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ziyaretleriyle son buldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.