Bayburt Postası

Bayburt Ekspres'le bir fotoğraf çekinebilir miyim?

Yaşam

Bayburt Postası –  5 Gün önce başlattığımız keyifli kampanyaya katılımlar devam ediyor. Kampanyayı duyurduktan kısa bir zaman sonra, ilk olarak İstanbul’dan gönderilen fotoğraflara yer vermiştik. Bugünkü kareler ise Bayburt’tan… Sokaklar, esnaf grupları ve gençler… Fotoğraflar tren sevdası depreşenleri çok açık ve net bir şekilde ortaya koyuyor. Bayburt Ekspres ile “bir fotoğraf çekinebilir miyim?” kampanyımız eşliğinde eğlenmeye, eğlenirken de şehrimizin geleceği için gülümsemeye devam edeceğiz. Bu nedenle yurt dışından, Akdenizden, Egeden ve daha bir çok bölgeden, tren sevdası depreşen Bayburtluları bu kampanya dahilinde gülümserken görmek istiyoruz.

Bayburt Postası – 5 Gün önce başlattığımız keyifli kampanyaya katılımlar devam ediyor. Kampanyayı duyurduktan kısa bir zaman sonra, ilk olarak İstanbul’dan gönderilen fotoğraflara yer vermiştik. Bugünkü kareler ise Bayburt’tan… Sokaklar, esnaf grupları ve gençler… Fotoğraflar tren sevdası depreşenleri çok açık ve net bir şekilde ortaya koyuyor. Bayburt Ekspres ile “bir fotoğraf çekinebilir miyim?” kampanyımız eşliğinde eğlenmeye, eğlenirken de şehrimizin geleceği için gülümsemeye devam edeceğiz. Bu nedenle yurt dışından, Akdenizden, Egeden ve daha bir çok bölgeden, tren sevdası depreşen Bayburtluları bu kampanya dahilinde gülümserken görmek istiyoruz.

 

BAYBURT EKSPRES'in eşliğinde; işyeri, ofis, sokak, meydan veya daha ilginç bir ortamda fotoğraf çekilerek, Bayburt'un bu haklı isteğine destekte bulunun.
Katıldığınız ülke veya şehir ismi ile beraber, düşüncelerinizi yazarak fotoğraflarınızı bize gönderin, bizlerde bu güç ve sinerjiyi tüm Bayburtlularla paylaşalım.

Depreşen tren sevdanıza ait, fotoğraf, düşünce, öneri her ne varsa, bu adrese gönderin:
trensevdamdepresti@bayburtpostasi.com

 

 

İşte tren sevdası depreşen Bayburt manzaraları:































































Bayburt Ekspres ile “bir fotoğraf çekinebilir miyim?” -1-

 

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.