Bayburt Postası

21 Şubat İstanbul'da da kutlanacak

Yaşam

“Bayburt`un düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıl kutlamaları”nın Bağcılar Olimpik Kapalı Spor Salonu’nda yapılacağı açıklandı. Tüm Bayburtluların davet edildiği gece, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği tarafından organize ediliyor. 21 Şubat cumartesi akşamı gerçekleşecek olan kutlama gecesinde İbrahim Erkal, Yudum, Muhsin Bayburtlu sahne alacak. Gecede ayrıca Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Halk Oyunları ekibi, özel bir gösteri sunacak. Geceye ait davetiyelerin Bayburt Kültür ve Yardım Derneği şubeleri ve diğer mevcut köy derneklerinden temin edilebileceği bildirildi.

“Bayburt`un düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıl kutlamaları”nın Bağcılar Olimpik Kapalı Spor Salonu’nda yapılacağı açıklandı. Tüm Bayburtluların davet edildiği gece, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği tarafından organize ediliyor.

21 Şubat cumartesi akşamı gerçekleşecek olan kutlama gecesinde İbrahim Erkal, Yudum, Muhsin Bayburtlu sahne alacak. Gecede ayrıca Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Halk Oyunları ekibi, özel bir gösteri sunacak.

Geceye ait davetiyelerin Bayburt Kültür ve Yardım Derneği şubeleri ve diğer mevcut köy derneklerinden temin edilebileceği bildirildi.

 

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.