Bayburt Postası

Osman Kaymak, Tunceli Valisi oldu!

Türkiye

12 ilin valisi merkeze çekildi, 19 ile ise yeni vali atandı. Atanan yeni valilerden biri de Bayburtlu...

Bayburt Postası - İzmit’in Bayburtlu Kaymakamı Osman Kaymak, Tunceli Valisi olarak atandı. İçişleri Bakanlığı 2. Valiler Kararnamesi’ni açıkladı. Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameye göre 12 ilin valisi merkeze çekilirken, 19 ile ise yeni vali atandı. Atanan yeni valilerden biri Bayburtlu Kaymakam Osman Kaymak.
1991 yılında Kütahya Pazarlar ilçesinin kaymakamı olarak göreve başlayan Kaymak, Vali yardımcılığı görevini de yürüttüğü 23 yıl boyunca çeşitli ilçelerde kaymakam olarak görev yaptı. Geçtiğimiz yıl müşterek kararname ile İzmit Kaymakamlığı’na atanan Kaymak, son kararnameyle Vali olarak ilk görev yeri Tunceli’ye atandı.

Tunceli Valisi Osman Kaymak

Osman Kaymak, 1965 Bayburt merkez Sancaktepe köyünde doğdu. Sancaktepe Köyü İlkokulu, Bayburt Ortaokulu ve ardından 1982 yılında Bakırköy Kocasinan Lisesi’ni bitirdi. Aynı yıl Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandı. 1986 yılında bu fakülteden mezun olduktan sonra bir yıl İstanbul Barosu’na bağlı olarak İstanbul Adliyesi’nde avukatlık stajını tamamladı. 1991 yılında Kütahya ilinde yeni kurulan Pazarlar ilçesine kurucu kaymakam olarak atandı. 1993’te Erzurum Narman İlçe Kaymakamlığı’na, 1995’te Malatya Battalgazi İlçe Kaymakamlığı’na atandı. 1998 yılında Niğde Vali Yardımcılığı görevini de yürüten Kaymak, Gölcük depremi sonrası oluşturulan Kocaeli Valiliği Kriz Merkezi’nde 6 ay süreyle geçici görevlerde bulundu. 

2003 yılında Amasya Suluova İlçe Kaymakamlığı’na, 2006 yılında Elmadağ Kaymakamlığı’na, 2008 yılında İstanbul Eyüp Kaymakamlığı’na atandı. Ağustos 2013 tarihli müşterek kararname ile İzmit Kaymakamlığı’na atandı. Evli ve iki erkek bir kız çocuğu olan Osman Kaymak, Mayıs 2014 Valiler Kararnamesi ile vali olarak ilk görev yeri Tunceli’ye atandı.

Vali Kaymak, yeni görevi hakkında konuştu...


Yorumlar (21)

ALOŞ 10 Yıl Önce

Sayın Vali Beyi tebrik eder başarılar dilerim.

Sontürkbeyi 10 Yıl Önce

Hayırlı Uğurlu olsun Osman Abi'm ...

Murat Memiş 10 Yıl Önce

Yakindan tanıyorum iyi bir insan

Sami Satılmış 10 Yıl Önce

biz deyil tunceliyi ülkeyi yönetiriz

T C Eray Topçu 10 Yıl Önce

başarılarının devamını dılerım bahçelievler ist onunla gurur duyuyo

Halis Saka 10 Yıl Önce

Sayın valime yeni görevinde başarılar dilerim

Muammer Kaymak 10 Yıl Önce

Mevlam utandırmasın amcamı.

Osman Kaymak 10 Yıl Önce

hayırlı olsun adaşım yakışır

Efsanedj Alim 10 Yıl Önce

kendisini tanımıyoruz ama yeni görevinde sayın KAYMAK 'a başarılar diliyorum..

Nusret ÇALIŞKAN 10 Yıl Önce

Saygıdeğer dostum osman kaymak tunceli valiliği ğörevinide başarılı bir şekilde yürütecektir.Rabbim yardımcısı olsun.

adembayrak 10 Yıl Önce

seninle büyük gurur duyuyoruz sen sadece keleverek değil baybutluların büyük gururusun

"A.MEHDİ ÖZ. 10 Yıl Önce

cenabı Allah yar ve yardımcısı olsun.,AMİN,iNŞALLAH BAŞARILI OLUR,DUALARIMIZ SİZİNLE,BAYBURTTAN SELAMLAR,"ALLAHA EMANET OLUNUZ,SAYGI İLE.

Mustafa Çoban 10 Yıl Önce

Beklenen gecikmelide olsa sonunda oldu....Hayırlı olsun....

faruk şahin 10 Yıl Önce

osman kaymak abimiz eyüp sultan ilçemizdede yapmış olduğu görev sırasında sürekli halkın içinde olan hüznüde sevincide onlarla paylaşan yani kısaca her an bir cenaze namazında yanınızdaki safta veya bir dostunuz düğününde yanıbaşınızda yani sayın valimiz her zaman vatandaşın yanında adam gibi adamdır o.

burhanettin kaymak 10 Yıl Önce

Yeni Göreviniz de ve görev yerinizde başarılı olmanız dileklerimle saygilar sunarım sayın valim. Bir bayburtlu olarak sizlerle gurur duyuyoruz Allah yar ve yardımcınız olsun.

ABBAS YOLCU 10 Yıl Önce

SN BAŞBAKANA AÇIK MEKTUP: ASYA KARADENİZ TREN HATTI PROJESİ GİRESUN MİLLET VEKİLİ KİRLİ SİYASET YAPARAK "DEMİRYOLU HUSUSUNDA"ADİL DAVRANMAMIŞTIR AK PARTİYE YAKIŞMAYACAK ŞEKİLDE HAREKET ETMİŞTİR. AYRICA GİRESUN BELEDİYESİNİ CHP KAZANMIŞTIR. TEBRİK EDERİZ. ZİRA SİYASETİ SIFIRDIR. KINIYORUZ. NOT:BAYBURT AK PARTİ VEKİLİ VE YÖNETİMİ ÇALIŞMIYOR KINIYORUZ.

istanbul eyup hulusi afşar 10 Yıl Önce

Güzeltepe halkı kendisiyle guruy duyuyor adam gibi adam hemde bayburtlu

hulusi afşar eyup 10 Yıl Önce

Sana valilik degil sana bayburt miletvekilligi yakışırbaba

kamil baykal 9 Yıl Önce

kelevereğin gurur kaynağı sayın valimize başarılar dilerim allah yardımcısı olsun.

recep masatlı 9 Yıl Önce

güzel insan yolun acık olsun inşalla bundan sonrada ankarada görürüz sevgilerimle

Ömer KAPUSUZ 1993. 1994 yılları... 7 Yıl Önce

1992 yıli Kütahya Pazarlar kasabası ilçe olmuştu henüz 27 yaşında genç bir Kaymakam atanmıştı o genç insan Sayın Osman KAYMAK beydi. Enerjisi ile tüm memur ve daire amirlerinede bir heyecan verdi.sevgi saygı ortamında Pazarların çehresi hızla değişiyordu Köylere hizmet götürme Birligini kurarak üreticinin ürünleri toplu birliktelikle özellikle süt ürünleri değerinden pzarlanmaya başlamıştı ülkemizin en iyi kirazı Pazarlar ilçesinde üretiliyordu ama ne pazarlar nede kirazını kimse tanımıyordu. Dar imkanlarla. Kiraz vestivali başlatilarak kiraz aynı gün 2 katı fiatla ihracatcılara verilmeye baslatılmıstı. Sıkıntılar içinde çıkarılan gazete ile ilçenin sorunlar çözüm yolları yapılan ve yapılacak işler sayın Kaymakamımız ve ilçedeki kamu görevlilerinin görüş ve onerileri r talınarak yapilıyordu aradan geçen 25 yıl sonra Şu an Tunceli Valisi olan Sayın Osman KAYMAK ın

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.