Bayburt Postası

Turnuva "renkli" başladı

Spor

Günlerdir anonsunu yaptığımız  Bayburt Futbol Turnuvası dün ilk karşılaşma ile başlamıştı. Turnuvanın bugün ise açılışı gerçekleşti. Turnuva açılışında renkli görüntüler yaşandı. Bayburt Kültür ve Yardım Derneği’nin organizasyonu ile gerçekleşen turnuva maçları, Esenler Belediye Stadyumu’nda oynanıyor. Açılış programında, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği tarafından özel olarak davet edilen misafirlerde vardı. Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak, Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, Esenler Eski Belediye Başkanı Mehmet Öcalan, TRT Stadyum Programı Sunucusu Erdoğan Arıkan ve Milli Futbolcu Arda Turan bunlardan birkaçıydı.  

Günlerdir anonsunu yaptığımız Bayburt Futbol Turnuvası dün ilk karşılaşma ile başlamıştı. Turnuvanın bugün ise açılışı gerçekleşti. Turnuva açılışında renkli görüntüler yaşandı. Bayburt Kültür ve Yardım Derneği’nin organizasyonu ile gerçekleşen turnuva maçları, Esenler Belediye Stadyumu’nda oynanıyor. Açılış programında, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği tarafından özel olarak davet edilen misafirlerde vardı. Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak, Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, Esenler Eski Belediye Başkanı Mehmet Öcalan, TRT Stadyum Programı Sunucusu Erdoğan Arıkan ve Milli Futbolcu Arda Turan bunlardan birkaçıydı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dernek Başkanı Abdurrahman Polattimur’un ve dernek yöneticilerinin özel olarak ilgilendiği misafirler, Bayburt Futbol Turnuvası açılış programına katılmaktan mutlu olduklarını dile getirdiler.

Turnuvada şu ana kadar oynanan maçlar ve sonuçları:
(Dün)
Aslandede: 0 – Taşçılar: 3 Goller: Yunus Topçu

(Bugün)
Tomlacık: 1 – Sırakayalar: 0 Gol: Ramazan Çevik

(Bugün)
Çerçi: 5 – Kalecik: 0
Gol: Sait Aslantaş, Yunus Yaşar, Adem Yaşar, Hakan Laçin, Savaş Tekdemir

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.