Bayburt Postası

O tarihi gol Hakan Çalhanoğlu'na nasip oldu

Spor

Tarihte 10 kez karşılaştığımız ve gol atamadığımız İngiltere’ye karşı A Milli Futbol Takımımızın tarihindeki ilk golünü atan Hakan Çalhanoğlu kaydetti.

Bayburt Postası - Bayburtlu milli gururumuz Hakan Çalhanoğlu tarihe geçti. Tarihte 10 kez karşılaştığımız ve gol atamadığımız İngiltere’ye karşı A Milli Futbol Takımımızın tarihindeki ilk golünü atan Hakan Çalhanoğlu kaydetti.

Euro 2016 öncesi İngiltere’yle hazırlık maçına çıkan millilerin hedefi gol ile birlikte galibiyetti. Manchester'da oynanan maçta milliler, 3. Dakika 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada Hakan Çalhanoğlu’nun 13. dakikadaki golüyle 1-1'lik eşitliği yakaladı. Bu skorla bitmesi beklenen karşılaşmanın 84. Dakikada İngiltere 2-1 öne geçti ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

A Milli Takım, İngiltere ile daha önce yaptığı 10 karşılaşmada 8 yenilgi ve 2 beraberlik alabildi. Kalesinde 31 gol gören millilerin rakibine karşı tek golü yoktu. Bu kısır döngüye son veren Hakan Çalhanoğlu, A Milli Futbol Takımı'nın İngiltere'ye tarihindeki ilk golünü attı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.