Bayburt Postası

Özbek ve Kobal seçim zaferini kutladı

Politika

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, partisinin Bayburt’ta yakaladığı yerel seçim başarısından dolayı oldukça mutlu.

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, partisinin Bayburt’ta yakaladığı yerel seçim başarısından dolayı oldukça mutlu. Seçimden 1 gün önce yaptığı basın toplantısında, seçim günü akşamı Ankara’ya dönebileceğini söyleyen Özbek, seçim gecesi Ankara’ya gitmekten vazgeçerek kutlamalara katıldı.
Seçime 1 gün kala yaptığı basın toplantısında “Bayburt’u 5-0 alacağız” diyerek iddialı konuşan ve de seçimden iddia ettiği gibi bir başarı ile çıkmanın mutluluğunu yaşayan Özbek, “genel seçimlerde de aynı başarıyı yakalayacağız” dedi.

Özbek; kutlamalar sırasında yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Yaklaşık 3 aydır gecesini gündüzüne katan başta İl Başkanımız olmak üzere, Belediye Başkan adayımız, Belediye Başkanımız, partideki yönetici arkadaşlarımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, sandık başkanlarımız, Ak Parti üyelerimiz, partimize gönül veren tüm dostlara teşekkür ediyorum.

Bayburt 2002’den beri ne yapıyorsa 2014 yılında da aynısını yapmıştır. İnşallah Sayın Başbakanımızın önderliğinde Bayburt’a hizmetlerimiz devam edecektir. Hızımız kesilmiyor. Ağustos ayındaki cumhurbaşkanlığı seçimi ve 2015 genel seçimlerinde Bayburt’ta aynı başarıyı alacağız. Bayburt, yüzyıllardır milletin iradesine nasıl sahip çıktıysa bugün de milletin iradesine sahip çıkmıştır. Tüm Bayburtlu hemşerilerimi kutluyorum. Bu nezaketinizden dolayı, bu çalışmanızdan, bu başarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.”

Kobal: “Pensilvanya patladı!”

Kutlamalara katılan bir diğer isim ise AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal oldu. Kobal; gecede kısa bir konuşma yaptı: 

“Pensilvanya patladı. Bayburt’a yakışır bir seçim oldu. Bu Bayburt Ak Parti teşkilatının başarısıdır. Hepinizden Allah razı olsun.”

NOT: Haber, Ak Parti yayın organlarından alınmıştır.

Yorumlar (27)

Alperen 10 Yıl Önce

Adliyede sergilediğin performansımı bünyami

Müşteba 10 Yıl Önce

Bn binnaz toprak t.b.m.m bayburt ttreni için önerge veriyor,siz bayburt m.vekili özbek red oyu kullanıyorsunuz,neden??niçin.??,açıklama dahi yapmıyorsun,sizi sn başbakana bildirdik,ve sizi kınıyoruz,bayburt halkıının hakkını ???

Abbas Yolcu 10 Yıl Önce

Sayın vekilim, aynı taktik ve modelle çok seçim kazanırsınız, toprağın altını da unutmayalım, seçim kazandınız fakat çok şey kaybettiniz..... Pensilvanya değil ,Türkiye patladı bekleyin görün...Allah yardımcımız ola....

Adalet 10 Yıl Önce

Aydıntepe secimlerinde yaptiginiz yaniniza kar kalmayacak ilahi adalet insallah yerini bulacak Allah inşallah bunu yanina kar koymayacak

Musab 10 Yıl Önce

Bayburt teşkilatı nin başarisiymis pek :) güldüren insanı RTE aday oldu sizde konuştunuz ha bir de milletin emellerine farklı yöntemlerle çaldınîz:)

Muharrem 10 Yıl Önce

İki kafadar çıkmış açıklama yapmış. Allahtan korku diyorum, allahtan korku!

Muharrem 10 Yıl Önce

Bayburt için vazgeçilmez olan treni bile getiremediniz. Neyin peşinde gidiyorsunuz

MERVE 10 Yıl Önce

TAMAM TEBRİK EDİYORUZ KAZANDINIZ .AMA ARTIK İCRAAT YAPIN BAYBURTTA GÖZLE GÖRÜLEN NE VAR..YAZIK KAZANAN OTURUYO 5 YILDA BİZ YİYELİM DİYO....

BYB69 10 Yıl Önce

Siz mi kazandınız? evet siz kazandınız. Peki! Bayburtlu ne kazandı. hadi hayırlı olsun.

BYB69 10 Yıl Önce

Evet! sizin kazandığınız çok doğrudur, Ama! Bayburt un On iki yıldır çok şey kaybettiği bir gerçektir.Sizin gibi basiretsiz yöneticiler yüzünden memleket her yıl göç veriyor sizde bunu geçici yöntemlerle hallettiğinizi sanıyorsunuz.

BYB69 10 Yıl Önce

Evet! sizin kazandığınız çok doğrudur, Ama! Bayburt un On iki yıldır çok şey kaybettiği bir gerçektir.Sizin gibi basiretsiz yöneticiler yüzünden memleket her yıl göç veriyor sizde bunu geçici yöntemlerle hallettiğinizi sanıyorsunuz.

Faruk Nafiz Kılıçalan 10 Yıl Önce

Bünyamin beg, şu tren önergesine verdiği RED oyu için bir açıklama yaptı mı..? bu ne pişkinlik böyle..!

Kadir 10 Yıl Önce

Bir de hizmetlerimiz devam edecek demiş haha :) ne komik adam ya gözle görülür hiçbir gelişme yok memlekette

Ben69 10 Yıl Önce

kardeşim hangi hizmetden bahsediyonuz, bir tane ana caddesi var, oda cakır cukur, coruhun kenarında bitane cay bahcesi var oda lagım kokuyor siz kimi uyutuyonuz dogru siz kazandınız vatandaş hep kaybetti bayburt için bişey yapalım dendiğinde meclisde cıkıp red edilsin dediniz helal olsun size

Omurgalı 10 Yıl Önce

Hakan Kobal da kendi koltuğunu garantiye alma derdinde. Neymiş efendim teşkilatın başarısıymış. Hangi teşkilattan bahsediyorsun. Yatın kalkın başbakana ve saadet partililere dua edin. O kadar kendine güveniyorsan bi dahaki seçimde bağımsız aday olda boyunun ölçüsünü görelim. Acaba 30 tane oy alabilirmisin. Hemen durumdan vazife çıkarmaya çalışmayın.

Feyzullah 10 Yıl Önce

Sakın siz çaldıklarınızdan dolayı bir gün patlamayın, senin evveliyatınıda biliriz kobal :)

Bayburtlu 10 Yıl Önce

Hacı Ali Polat gitmeden büstünü de yaptırıp öyle gitmeliydi bence.. giderayak her yere adını yazmakla bu memlekette bir iz bıraktığını mı düşünüyor acaba. Kabul et artık başkan başarılı olamadın ki aday etmediler seni.. uyan artık bu rüyadan bitttiiiiii... Ama biten aslında sen değil bayburt oldu. Bir de kalkmış helallik istiyorsun. Sen git önce Din görevlisi olan arkadaşlarından helallik iste çünkü en çok onları incittin ve en çok onları kırdın..

Abbas 10 Yıl Önce

Emin olun Hakan Kobal konuşma becerisi olmadigindan bu lafı etti. Ne kadar bilgisiz olduğunu Bayburta herkes bilir ama ...

Baycan 10 Yıl Önce

Persilvanyayı haritada göster desem bilmezler dolma tüfekler

Cengaver 10 Yıl Önce

Aldığınız oy oranıyla aklanmaya mı çalışacaksınız. Gün gibi ortadaki bu delilleri nasıl izah edeceksiniz. Oylarınız bunları temizlemeye yeter mi dersiniz? Belki bu dünyada kandırabilirsiniz insanları ama emin olun ki, O herşeyi görüp bilendir ve size şahdamarınızdan daha yakındır. Patlayan Pensilvanya değil de birilerinin ar damarı olmasın sakın?

Bayburtlugil 10 Yıl Önce

Bayburtu gümüşhane ile kıyas yapıldığında,bayburt akp sınıfta kaldı,nedenmi,şimdi g.hane akp dedi,ama (treni /7 milyar dolar)kazandırdı.bayburt ise sınıfta kaldı. *bir açıklama dahi yapamıyorunuz,pes doğrusu.sn vekil açıklama yap.!!,??

Bayburtlu 10 Yıl Önce

Bayburttada trenin freni patladı gümüşhaneye kaçtı *haberin varmı*

Berlin 10 Yıl Önce

Kobal ve Özbek efendi, seçimden 20 gün önce ulaştırma bakanı bayburta geldi, demiryolu projesini sn bakana iletmediniz,hayret doğrusu,hayret,yazık değilmi bayburta. sizler vazife yapmadınız.?

Selim 10 Yıl Önce

Siz onu bunu bırakın da Saadetle seçim öncesi neyin pazarlığını yaptınız onu açıklayın, ne vaat ettiniz de karşılığında onlar size oy verdi? Adamsanız açıklarsınız...

Pensilvanya 10 Yıl Önce

Yaza yaza usandık, uçağın ve trenin freni patlamış,ne güzel demiş,g.hana m.vekil sn feramüz üstün bayram ediyor,bizim vekil ise uzun vadeli hesap yapamıyor, acaba neden.!,??çare!,,feramuz beyden siyasi eğitim almalı.!!!,dır.

Gürbüz 10 Yıl Önce

Bak birileri birşey söylemişti. hatırlatayım. Genel seçimlerde sen artık yoksun.

Vah Bayburt Vah 10 Yıl Önce

Aynen.. Bilemezler ama konumlarına bakarmısınız.. Vah Bayburt vah...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.