Bayburt Postası

Davutoğlu'nun Bayburt miting tarihi belli oldu

Partiler

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun miting programı başlıyor.

Bayburt Postası - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun miting programı başlıyor. 7 Haziran milletvekili seçimlerine hazırlık kapsamında seçim kampanyası, milletvekili aday listesinin Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından başlayacak olan Davutoğlu, 26 Nisan'da Bayburt'ta miting yapacak.
Konuyla ilgili açıklama Ak Parti İl Başkanı Hakan Kobal’dan geldi. Kobal yaptığı açıklamada, ”Yeni ve Güçlü Türkiye’nin güçlü başbakanı Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu 26 Nisan Pazar Günü Saat 16.00’da Saathane Meydanı'nda düzenlenecek miting için ilimize teşrif edecektir. ‘Yeni Türkiye, yeni Bayburt yolunda düzenlediğimiz mitingimize bütün hemşehrilerimizi davet eder, saygılar sunarım” dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bayburt'a en son 18 Ağustos 2014 tarihinde, Dışişleri Bakanlığı yaptığı dönemde gelmişti... İşte o programdan kalan fotoğraflar...




Yorumlar (4)

bayburt halkı 9 Yıl Önce

bayburt müftüsü,siyaseti alet etmiştir!!!,kınıyoruz

bayburt platformu 9 Yıl Önce

bayburt müftüsü,ak.parti adaylarını karşılaması ve kutlaması,ak.partiye,siyasi manevrada zarar vereceği,sosyologlar tarafından deklare edilmiştir,yakışmadı, bayburtun maneviyatı kirlenmiştir.özür dilemelidir.!!??.

ALOŞ 9 Yıl Önce

müftüye takılmayın adaleti o daha iyi bilir.görevine eğer yasalara göre yanlış yaparak nisa 135 i çiğnemiş ise kendinin nereye layık olduğuna kendi karar verecek

sefer yağmur 9 Yıl Önce

13 yıldır oltaya takılmışız,yetmedi müftüler bile takıldı,her şey alt üst oldu. yazık

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.