Bayburt Postası

AK Parti Aydıntepe teşkilatı sil baştan

Partiler

AK Parti Aydıntepe ilçe teşkilatında görev değişikliğine gitti. AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan atamada Aydıntepe ilçe başkanlığına Siyami Kabak getirildi.

Bayburt Postası - AK Parti Aydıntepe ilçe teşkilatında görev değişikliğine gitti. AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan atamada Aydıntepe ilçe başkanlığına Siyami Kabak getirildi.

AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Siyami Kabak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Siyami Kabak’a görevinde başarılar dileyen Kobal, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmaların başlatıldığını kaydederek, “Türkiye’miz için çok önemli bir seçim süreci yaşanıyor İlk defa milletin iradesi cumhurbaşkanını seçecek. Bu güne kadar oynanan oyunlar sonuçsuz kalacak. Ülkemizde 12 yılda yaptığı hizmetlerle tarihte yapılmayacak hizmetlerin altına imzasını atan sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımız sizlerin oylarıyla Cumhurbaşkanlığına seçilecek ve 2023 Türkiye’sinin projelerini devam ettirecektir” dedi.

Yorumlar (3)

Asım koca 10 Yıl Önce

Bunlar demokrasiden dem vurup duran diktatörler olmuş. Parti teşkilatında atama yapam bir siyasi parti , demokrasi den söz edemez. Hele hele demokrasiyi sadece sandık olarak gören bir parti. Çok garibime gitmesede demokrasi savaşçıları (!) Adına üzüldüm :)

haho 10 Yıl Önce

ak parti işi nedeme

hani 10 Yıl Önce

hayırlı olsun kardeş

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.