Bayburt Postası

Geçmiş olsun büyük usta…

Medya

Bayburt Postası - Gazetemiz çizeri Hikmet Aksoy, kalp krizi geçirdikten sonra kaldırıldığı Trabzon Fatih Devlet Hastanesi’nden taburcu edildi. Geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirdikten sonra  hastaneye kaldırılan Aksoy’a yapılan ilk tetkiklerin ardından kalbe giden 3 damarında %60 oranında tıkanıklık meydan geldiği belirlenmişti. Aksoy, hastanede geçirdiği 14 günlük tedavinin ardından hastaneden taburcu edildi.

Bayburt Postası - Gazetemiz çizeri Hikmet Aksoy, kalp krizi geçirdikten sonra kaldırıldığı Trabzon Fatih Devlet Hastanesi’nden taburcu edildi. Geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirdikten sonra hastaneye kaldırılan Aksoy’a yapılan ilk tetkiklerin ardından kalbe giden 3 damarında %60 oranında tıkanıklık meydan geldiği belirlenmişti. Aksoy, hastanede geçirdiği 14 günlük tedavinin ardından hastaneden taburcu edildi.

Aksoy, hastaneden taburcu edildikten sonra yazılı bir açıklamada bulundu. Her gün merakla beklenen ve izlenen karikatürlerini çizmeye devam edeceğini belirten Aksoy mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Hiç beklemediğim bir anda geçirdiğim bir kalp rahatsızlığı sonucu 14 günlük bir kontrol ve tedavi sonrasında kendime gelebildim. Kalp damarlarındaki üç damarın yüzde 60 daralmaları sonucu yaşadığım rahatsızlığı şimdi evde ilaç alarak atlatmaya çalışıyorum. Ama psikolojik olarak yorulduğumu ifade edebilirim. Bir kaç gün sonra karikatürlerimi tekrar çizmeye çalışacağım. Bunun için de inanın sabırsızlanıyorum. Doktor kızım görmese hemen çizmek istiyorum ama kontrolden kaçamıyorum. Sizleri ve beni izleyen gazeteniz okurlarını özledim. Hastalığım nedeniyle telefonla, ilettikleri mesajlarla bana moral verip güç katan siz değerli meslektaşlarıma çok ama çok teşekkür ediyorum. İnanınız, yalnızlığımı sizler giderdiniz, yaşama heyecanımı artırdınız. İyi ki sizin gibi dostlarım var."

Editör: Anadolu insanına karikatürü sevdirme düşü içerisinde yaşayan ve uzun yıllar karikatür çizerliğini sürdüren Hikmet Aksoy’un, mizah, karikatür, araştırma ve inceleme konularında yayımlanmış birçok kitabı bulunan meslek hayatında 18 ödüle layık görülmüş Aksoy’a, “büyük geçmiş olsun” diyoruz.

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.