Bayburt Postası

Tatlı krizi tarihe karışıyor!

Lezzet

Peynirli, patatesli, sosisli ya da sebzeli... Eskiden beri hep tuzlu yemeye alıştığımız milföyü bir de çikolatalı deneyin!

Malzemeler
Dilediğiniz kadar milföy hamuru

Sürülebilir Çikolata

1 yumurta sarısı

Hazırlanışı

Milföyler bir süre çözüldükten sonra merdaneyle hafifçe açarak biraz büyütün. Ardından milföyü dörde veya iyiye bölüp içine çikolata sürüp katlayın. Yağlı tepsiye dizdikten sonra üzerine yumurta sarısı sürüp 200 derecede ısıttığınız fırına atın. Dilerseniz üzerine pudra şekeri serperek servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.