Bayburt Postası

Necip Köklü, son yolculuğuna uğurlandı…

İnsanlar

Bayburt’un sevilen simalarından Necip Köklü, bir süredir tedavi gördüğü İstanbul'da yaşam mücadelesini sonlandırdı. Necip Köklü, Bayburt Şehit Osman Tepesi’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Bayburt Postası - 1973-1977 yılları arasında yaptığı Bayburt Belediye Başkanlığı göreviyle hep sevgi ve saygıyla anılan merhum Nihat Köklü’nün oğlu olan Necip Köklü, Bayburt’ta Karayollarında uzun süre çalışmış ve aynı kurumdan emekli olmuştu.

Tekirdağ'da hataını devam ettiren Köklü, sosyal medya hesaplarından Bayburt’a yönelik kültürel paylaşımlar yapılan, "Bayburt Fotoğraf, Anı, Fıkra, Yöresel Lezzetler" adlı facebook grubunun da yöneticiliğini yapıyordu. 

Merhum ağabeyimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Not: Sitenin panel kısmında yaşanan teknik bir arızadan dolayı, dün öğleden sonra haber girişi yapamadık. Bu sebeple birçok haberimizi bir günlük gecikme ile verdiğimizi okuyucularımızın bilglerine sunarız. (Murat Okutmuş) 

Yorumlar (2)

Beşiroğlu 3 Yıl Önce

BALIM'A Dilim gam içinde didelerim yaş Tûfanlar mı kırdı dalımı benim Usulca dokunmuş ipliğim salaş Dost talan eylemiş yalımı benim Gönül kan ağlıyor ah eyvah aman Şikesttir obamız şen değil yaman Vay ile titrerken dört telli keman Elem sürüklüyor salımı benim Matemler kuşattı dörtbir yanımı Kaybettim dostumu can yaranımı İsmiyle müsemma Necip Han'ımı Ağıtlar diyemez halımı benim Yanıyor yüreğim elem kederden İnciler içinde misk ü amberden Yoksunum gülen yüz şol kalenderden Ne mümkün unutmak balımı benim Sıralı gitmiyor gam u kasavet Bu imiş demek ki baki adalet Çalap'tan gelince o yüce davet Dağlayıp kessinler dilimi benim Sus Beşir sus artık söyleme yadı Uçmağa yazıldı balının adı Dualar eyleyip terket feryadı Karartma al beyaz gülümü benim Beşiroğlu .. 07.01.2021 (Faruk Nafiz Kılıçalan)

GÜRSEL KARAPINAR 3 Yıl Önce

NECİP SELİM kardeşimin ruhu şad mekanı cennet olsun bizleri çok üzdü, kadirşinas, güler yüz, tatlı dil, dost adam gibi adam derler ya işte öyle bir şahsiyetti... Ailesine, sevenlerine ,KÖKLÜ ailesine sağlık ve sabırlar diliyorum...Biz razıyız Allah'ta razı olsun...Kalbimizde...!

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.