Bayburt Postası

Twit gerginliği: “Sen hâlâ Bayburt’ta mısın?”

Gündem

Belediye Başkanı H. Ali Polat’ın, açılış sırasından karşılaştığı Ayhan Işık’a hitaben “Senin elini sıkmam. Sen hâlâ Bayburt’ta mısın?” dediği, Ayhan Işık’ın ise “Burası bunların konuşulacağı yer değil” diye cevap verdiği iddia edildi...

Bayburt Postası - Bayburt’ta dün hizmete giren bir şarküteri açılışında; Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat ve Kardelen Özel Eğitim Kurumu yetkilisi Ayhan Işık arasında sözlü tartışma yaşandığı iddia edildi.
Belediye Başkanı H. Ali Polat’ın, açılış sırasında karşılaştığı Ayhan Işık’a hitaben “Senin elini sıkmam. Sen hâlâ Bayburt’ta mısın?” dediği, Ayhan Işık’ın ise “Burası bunların konuşulacağı yer değil” diye cevap verdiği iddia edildi.

İddiaya göre, Başkan H. Ali Polat’ın “Ayıp değil mi? Neden o twetleri atıyorsun?” sorusuna, Ayhan Işık’ın “Ayıp ortada” cevabı üzerine tartışma alevlenmiş, vatandaşların araya girmesi ile tartışma sona ermiş.

Söz konusu gerginlik, Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek’in Kardelen Özel Eğitim Kurumu yetkilisi Ayhan Işık’ı, Başbakanı hedef alan sözler söylediğini iddia ederek, “O insanı Bayburt’ta tutmayın. Tuttuğunuz müddetçe AK Parti’den size fayda yok” demesiyle başlamıştı. Ardından, Kardelen Özel Eğitim Kurumu yazılı bir açıklama yapmış, özetle ‘Özbek’in ifadeleri kabul edilemez’ demişti.

Hanedan Şarküteri hizmete başladı


Yukarıda aktardığımız gerginlik yaşanırken, Bayburt Saat Kulesi Meydanı ve çevresi yeni bir tabelaya merhaba dedi. Abdullah Keskinoğlu ve Abdulhamit Çakmak ortaklığında açılan Hanedan Şarküteri hizmete başladı.

Şarküteri açılışına; aralarında Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Ak Parti Belediye Başkan adayı Mete Memiş, CHP Belediye Başkan adayı Hacı Mustafa Akkuş, Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Fatih Burak, MHP İl Başkanı Suat Doğan, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak ve Konursu Belediye Başkanı Osman Karabulutoğlu olmak üzere bir çok davetli katıldı.


Yorumlar (36)

Aloş 10 Yıl Önce

konursuyu köy yapanlar hala ortada hangi adla dolaşıyor

Aykut 10 Yıl Önce

Yazıklar olsun yanlışa yanlışla cevap vermek yakışıyormu başkan? insanlara birde örnek olacaksınız. başkanın kızgınlığı koltuğu kaybettigi için. yoksa bunlar bahane. ayhan hocayı da kınıyorum seni de kınıyorum. lütfen hata yaparak akp zarar verme.

Miskin 10 Yıl Önce

Sn başkan bu yaptiğiniz ayiptir. Kimi nereden kovuyorsunuz? Siz sadece yandaşlarınıza iş imkani verirken o şahsin temsil ettiği kurumlar hemen her aileden en az bir kişinin okuyup iş güç sahibi olmasina vesile oldular. Bence gitmesi gereken onlar değil...

D. 10 Yıl Önce

başkanın mantığı ben yoksam kimsede olmasın, mantığı.

abdullah 10 Yıl Önce

başkanım nere ye gitsin söylermisin. 28şubatta demirel arabiistana göndermişti....

muharrem 10 Yıl Önce

Hırsızların arkasında durmak ne zamandan beri namuslu bir iş oldu başkan? bırakın bu kula kulluğu. pislikler birer birer ortaya çıkıyor. rezillik diz boyu.

boşver 10 Yıl Önce

yazık ki bu memleketi senin gibi birine teslim etmişler sen nekadar cahil bir insansın bugüne kadar niye sesiz çıkmıyordu ne oldu yaranıza tuzmu bastılar

şeyh şamil 10 Yıl Önce

bu rezillik bile akp'nin güzel memleketimden gönderilmesine yeter de artar.ülkemin en misafirperver şehri olan türk kültürünün otağı bayburtumdan bir insanı kovmak kimin haddine? millet sizi bir kere gönderirse ne olacağını göreceksiniz! saygılı olun!

kürşat 10 Yıl Önce

sanamı kaldı bayburttan adam göndermek.

Bülent 10 Yıl Önce

buranın tapusu kimsenin elinde değil .insanlar da sizin marabanız değil.kimi, nerden,hangi hakla kovuyorsunuz.ayrıca vekilin lafına bir bakın .bu insan burada kalırsa size ak partiden hayır yok.milleti tehdit eder gibi.bu memlekete yapılan hizmetler birilerinin cebinden yapılmıyor.yine bu milletin parasıyla yapılıyor.

serhat 10 Yıl Önce

sayın başkan yaptığınız ayıptır. ben bayburtlu bir vatandaş olarak yapılanlardan sizin adınıza utandım gerçekten. bir milletvekili çıkıpta şehrindeki birine 'onu burada barındırmayın' demesi çok mu hoş bir şey. üstelik buralar sizin babanızın çiftliği mi?

İbrahim Orkun 10 Yıl Önce

yazıklar olsun.. yazıklar olsun, yazıklar olsun... utanmadan çıkmış bir de başkanımızı ve başbakanımızı eleştiriyorsunuz. cemaat denilen yapı son olaylarla menfaatperest yapı haline gelmiştir. yeni partnerlerinizle yolunuza devam edin tuzaklar kurun; ama o bedduadan sonra sizler bu ülkede gönüllerde bittiniz. gidinde tevbe edin ve içinizdeki kirlileri temizleyin.. tuzaklar başınıza geçecektir..

Yusuf 10 Yıl Önce

Valla beyler kızmayın ama bizim Bayburtlular lafı evirip çevirmeyi sevmez. Diyeceğini açık açık söyler. Başkanda öyle yapmış. Başbakanı satmanın bedelini birileri ödemeli.

Serhat 10 Yıl Önce

başbakan başbakan akp akp diye öleceksiniz. ne yapmışlar bizim memleketimize onu söyleyin önce. ben söyleyeyim hayvancılığı, tarımı, esnaflığı bitirmekten başka bişey yapmadılar. hele birde bürokrasisi zayıf olunca tren yolunu bile buradan geçirmediler. alın size başbakan alın size akp... yolsuzluklar abidesi akp

Muharrem 10 Yıl Önce

yolsuzlukar partisi akepeye karşı her yerde olduğu gibi bayburttada halk uyanmalı ve birleşmeli. ülkede hak, hukuk kalmadı. dolar ve zamlar aldı başını gitti. tek zengin olan baştakiler. iyi düşünün. cemaatinde az kalır yanı yok.

Muharrem 10 Yıl Önce

10 yıldır askere demediklerini bırakmadılar, şimdide çıkmış hepsi komplo diyorlar. ahlaksızlık diz boyu.

cengiz 10 Yıl Önce

sayın vekil bir ayıp etmiş sayın belediye başkanıda her zamanki gibi ondan geri kalmamıştır yahu sizler kendinizi ne zannediyorsunuz sizleri bu mevkilere getiren halka bu tepeden bakmalar ne hedef göstermeler ne bu adamlar [ben kesinlikle cemaat mensubu değil esnafım]islamiyete hizmetten başka ne yaptılar sayın vekil eger bu beyefindiyi bayburttan göndermek istiyorsa şov yapmasın o beyefendi ile hareket eden abisi ve kardeşine söylesin halk herşeyin farkında

Öz Bayburt 10 Yıl Önce

Sn özbek, polat, bırak ayhan ışıkı, cünyt arkını, sizlere tren için 17 bin imza verildi, sn başbakana verdiniz mi? yoksa utanıyormusunuz? bayburt halkı ile alay etmeniz hiç doğru değil, zira tren projesi milli bir projedir, bütün bayburt halkını ilgilendiriyor, pes doğrusu!!! yazık, acınacak durum!!!

Bayburtlugil 10 Yıl Önce

Sn başkan yurt içi ve yurt dışındaki bayburtlu hemşehrilerine "ölülerinizi bayburta getiriniz" demiştiniz, büyük haber olmuştu! kelkitli ve g.haneliler ankaradan kelkite hızlı trenle 4.5 saate geleceklermiş, (basından).. kelkittende bayburta otoyla servis yapılır, oh ne güzel, çileli bayburtlular!!! kaderimiz bu sevgili bayburtlular!!!

Çevik 10 Yıl Önce

Ya hiç utanmadan adamı bayburttan kovmaya çalışıyorsunuz. sizin babanızın yeri değil bu şehir. bu şehirde herkesin yaşama hakkı var. eğer beğenmiyorsanız ayakkabı kutularınızı alın ve bu memleketin yakasından düşün siz gidin. sayın başkan sende bir yerleri nasıl açtın bilmiyorum ama bence onlar da araştırılmalı. yoksa korkun mu var seninde?

Taraf 10 Yıl Önce

Sayın Başbakan'a yönelik atılan twiti kabul etmek mümkün değil. Ama böyle bir açılışta diyalog olmuş ise Sayın Belediye Başkanı kanaatimce yanlış yapmış. Çünkü orada ev sahibi olan bir esnaf ve her gelende hagni düşüncede olursa olsun misafir. Tartişmalarimiz, hep belli bir olgunluk içinde olmali. Yerinde zamaninda olmali. Kesin bilgi ve belgeye dayanmali. Kardeşlik hukukuna dikkat edilmeli. Suizandan kaçinmali. Art niyetli grup ve kişilere firsat verilmemeli. Vebale girecek hakaret, iftira, giybet ve dedikodulardan kaçinilmali.

Çevik 10 Yıl Önce

Sen Belediye Başkanısın hizmet vermek zorundasın. İnsanları bu şehirden kovma hakkı en son sende. Hatırlarsanız geçen seçimde cemaatle beraberdiniz, oylarının neredeyse tamamını size verdi bu insanlar, o zaman iyiydi de pisliklerinizi çıkarınca mı kötü oldular? Eğer o insanların bir tanesi de size artık oy vermeye devam ederse onlara da yazıklar olsun. Adamlara atmadığınız iftira kalmadı. Bırakın cemaatide siz gidin pisliklerinizi temizleyin. Doğmamış çocuklar dahi öbür dünyada yakanıza yapışıp yolsuzluk yapanlardan ve ona destek verenlerden haklarını alacaklar. Yargıyı susturdunuz ama Allahın adaleti kaçınılmazdır. Ve hepiniz cezalarınızı çekeceksiniz.

İcraat 10 Yıl Önce

Kaldirimlara direk dikmek engelliler faydasina. Şimdiyse beceriksizligi örtmek icin saga sola bagirmak.

diktatörler 10 Yıl Önce

Seviyesiz başkan ilkokuldaki çocuklar bu şekilde davranamaz

hıdır 10 Yıl Önce

Sayın başkan yazıklar olsun size. bu nasıl devlet adamı anlayışı. Birde ilahiyatçı olarak geçiniyorsunuz.

B. 10 Yıl Önce

i̇kti̇dar olunca her yeri̇ babanin mali mi sandin merak etme seni̇ oraya geti̇rdi̇ği̇mi̇z gi̇bi̇ ordan i̇ndi̇rmesi̇i̇ni̇de bi̇li̇ri̇z sen merak etme eğer gi̇deceksek bi̇le sandiğa gömer gi̇derler sen i̇şi̇ni̇ yap laf yapana kadar i̇ş yap halk adami ol onun bunun sözcüsü olma

sayincik 10 Yıl Önce

Ayhan ışık dediğin kişi bayburttan giderse bayburt sudan yoksun çöller gibi olur.

sayincik 10 Yıl Önce

Saygısız herif buraya o mübarek insanı sen getirmedin ki sen gonderesin.

abuzer 10 Yıl Önce

Sen hizmet yaptigi ni zannediyorsun asıl hizmeti bayburttan göndermek istediğiniz kişi yapıyor hemde dumanında sizi boğacak şekilde fazla yapıyor.

MEHMET AKTAŞ 10 Yıl Önce

sayin polat dua eden maymun fotoğrafini neden face den sildin? bu çikişlarin bir yere atanmaksa merak etme, üniversite, diğer il müdürlüklerinin hepsi sizin gibi sadakatli insanlarla doldu. paralel devlet dedikleri bu olsa gerek.

aykut 10 Yıl Önce

cemaatcı kardeşlerimde şimdiye kadar verdikleri oyları başa kakmaya başladılar.bence çok yanlış yapıyorlar.isterseniz oy vermeyerek büyük başkan recep tayyibin sizin dişinizda ne kadarda oy alacağina bakacağiz.sizler kendinizi ne saniyorsunuz.bizler bu ülkeyi hiç bir menfaat gütmeden seviyoruz.sizin gibi 10 dakkada satmiyoruz.12 eylülde kenan evrene fettullah hoca arayarak evlerim dersanelerim emrinizde demedimi.evet dedi.şimdi kalkmış adam gibi adam tayyibimize itirazediyorsunuz.neden sizin dışınızdaki cemaatler duaya devam ediyorda siz beddua ediyorsunuz.bir doğru sizmisiniz..ya siz kendinizi ne sanıyorsunuz.başkan polat senide şiddetli kınıyorum..sana yakışmadı

Şahika 10 Yıl Önce

şurda bir ayı kaldı.....

ACAİPADAM 10 Yıl Önce

merak etme başkan bizseni gönderecegiz makam cipini alacagiz

D.Ö.A 10 Yıl Önce

Başkan kendini kral zannediyor. Siz kimsiniz de insanların nerede kalıp gideceğine karar veriyorsunuz? Muz ilimi burası? The Cemaatin ne olduğunu zaten millet öğrend... Size mi kalmış "git" veya "kal" demek? Hakaret varsa mahkemeler var! Bu millet sonra sizi gönderir bu memleketten!

kurtbey 10 Yıl Önce

başkan efendi o insana ne dediğini herkes duydu.yalnız biz senin ismini hacı ali polat olarak biliyorduk.o esnada o insana gerçek isminin ne olduğunu söylemişsin.bu arada haberin olsun senin neye çalıştığını biliyoruz.akp senin yüzünden seçimi kaybedecek haberin ola.

Cengaver 10 Yıl Önce

aynı beyanatı gitmekte olan başkandan değil de yeni başkan adayından bekliyoruz. hodri meydan.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.