Bayburt Postası

Erhan Terzi: Dağlar beni çağırıyor

Gündem

Zigana Dağı’nda çığ düşmesi sonucu ölen Erhan Terzi’nin Karadeniz Teknik Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulunda okutman olduğu ve internetteki bir paylaşım sitesine “Dağlar beni çağırıyor, ama kızım bırakmıyor...” diye not yazdığı öğrenildi.Üniversitedeki öğrencilik yıllarından itibaren dağcılık faaliyetlerine katılan Terzi, çeşitli dağcılık kulüplerinde yöneticilik yapıyordu. Yaklaşık 3 yıl önce evlenen ve 1.5 yaşında kızı olan Erhan Terzi’nin yaşamını yitirdiğini öğrenen yakınları, ailesinin Yenicuma Mahallesi’ndeki evinde toplandı. Oğlunun hayatını kaybettiğini öğrenince fenalık geçiren anne Remziye Terzi, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Zigana Dağı’nda çığ düşmesi sonucu ölen Erhan Terzi’nin Karadeniz Teknik Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulunda okutman olduğu ve internetteki bir paylaşım sitesine “Dağlar beni çağırıyor, ama kızım bırakmıyor...” diye not yazdığı öğrenildi.

Üniversitedeki öğrencilik yıllarından itibaren dağcılık faaliyetlerine katılan Terzi, çeşitli dağcılık kulüplerinde yöneticilik yapıyordu. Yaklaşık 3 yıl önce evlenen ve 1.5 yaşında kızı olan Erhan Terzi’nin yaşamını yitirdiğini öğrenen yakınları, ailesinin Yenicuma Mahallesi’ndeki evinde toplandı. Oğlunun hayatını kaybettiğini öğrenince fenalık geçiren anne Remziye Terzi, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.