Bayburt Postası

Otomobilin çarptığı lise öğrencisi hayatını kaybetti!

Güncel

Bayburt'ta yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobil çarpan lise öğrencisi yaşamını yitirdi.

Bayburt Postası - Genç Osman Mahallesi 21 Şubat Caddesi'nde H.T'nin kullandığı 69 AAB 470 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Lise 9. sınıf öğrencisi Muhammet Okur'a (15) çarptı. 

Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Okur, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince Bayburt Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

Okur, burada yapılan müdahalenin ardından sevk edildiği Erzurum'daki hastanede hayatını kaybetti.

Sürücü H.T. polis ekiplerince gözaltına alındı. 

Yorumlar (3)

reis 5 Yıl Önce

trafik polisi park halindeki araclara ceza kesecegine kavsaklarda dursun bilincsiz arac kullananlara ceza kessin motor kullanan cocuklar ayrica hem yayalara hem araclara buyuk tehlike yuzde 99 ununda ehliyeti vs yok

Özlü 5 Yıl Önce

Çocuğumuza Allahtan rahmet, kederli ailesi ve arkadaşlarına sabırlar diliyorum.Mekanı Cennet olsun inşAllah.Kazada adı geçen öğretmenimize de rabbim yardım etsin.Çok merhametli ve Vicdanlıdır.Keşkelerinin altında sağlığını korur inşAllah, çocuklarının ona daha çok ihtiyacı var.Başın sağolsun Hasyurt.

Reis Tepen 5 Yıl Önce

Hayırdır Koçum Trafik Polisleri kuyruğunamı bastı adam gibi araba kullanacaksın, kurbanda danaya girer gibi 4 ortak araba alıp hava atmayacaksın hava atarsan havanı alırlır Selam ve saygılarla

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.