Bayburt Postası

O bölgede zincirleme kaza!

Güncel

Bayburt'ta Yeni Şehir Parkı çıkışında zincirleme kaza yaşandı.

Bayburt Postası - Bayburt'ta Yeni Şehir Parkı yakınında zincirleme kaza yaşandı. Valilik Konağı'na yakın bir bölgede gerçekleşen kazada 3 araç birbirine girdi.

Akaryakıt istasyonundan çıkan otomobille, ana yoldan şehir merkezine seyir halinde olan araç çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araçlardan biri karşı şeritte istasyona girmek için bekleyen bir başka otomobile çarptı. Kazada 4 kişi yaralandı.

Saat 15.00 civarında yaşanan kazada Bayburt merkeze hareket halindeki 27 KK 892 plakalı araç akaryakıt istasyonundan ana yola çıkan 41 K 3959 plakalı araçla çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan 27 KK 892 plakalı araç karşı şeritte istasyona girmek için bekleyen 69 AE 592 plakalı araca çarptı. Kazada 4 kişi yaralandı. Olay yerine gelen acil ekipleri yaralıları Bayburt Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kaza yapan araçlar ise vinç yardımı ile kaza bölgesinden çekildi.



Yorumlar (1)

cenk 9 Yıl Önce

9 senedir bu istikametten evime gidiyorum. Memleketteki bölünmüş yollar sırf petrolcü esnaflar zarar görmesin diye ve başka yol avantajları sebebiyle delindi. Hoş bu olay yerindeki yolun delinmesi Valiliğe giren çıkan araçlara avantaj sağlanması amacı ile idi. 300 metre ilerde baba gibi kavşak var. Bu kaza yerinde de U dönüşü yasaktır tabelası da var. Ama o bölgeye gelen araçların hemen hemen hepsi o 300 metreyi gitmeden buradan yasak olduğu halde dönüş gerçekleştiriyor. Daha buradan döndü diyede 9 senedir bir kişiye ceza kesildiğiene rast gelmedim. Arkadaş ne vatandaş kurallara uyuyor nede trafik polisleri denetim yapıyorlar bu bölgede. Şu anda yaz. Bi ton gurbetçi memleketteki trafik yoğunluğunu artırmış durumda. Ekseriyatıda kuralmış, hakmış hukukmuş tınladığı yok. Bir tane kask takan motorsiklet sürücüsü görmüyorum. Vızır vızır bide eksoz patlata patlata geziyor gençler. Bunlara kimse dur demezmi ?

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.