Bayburt Postası

Bayburt Belediyesi'nden 'altyapı' uyarısı

Güncel

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, bir yazılı açıklama yayınlayarak altyapı hakkında uyarıda bulundu.

Bayburt Postası - Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, bir yazılı açıklama yayınlayarak altyapı hakkında uyarıda bulundu. Binasının parsel bağlantısını yaptırmayan vatandaşların ceza işlemi uygulanacağını kaydeden Memiş, yol ve kaldırımlara verilecek zararların da vatandaşlardan temin edileceğini kaydetti. 

Memiş'in açıklaması şöyle: 

"Bilindiği üzere alt yapı çalışmalarımız 10. 06. 2016 tarihinde tamamlanmıştır. Son aşamadaki yeni hat- parsel bağlantılarının yapımı bina sahiplerine aittir. 20 Temmuz 2016 ya kadar parsel bağlantılarınızı yaptırmanız gerekmektedir.

Kalıcı yol ve kaldırım çalışmalarımız Temmuz ayı sonu itibariyle başlayacak olup, parsel bağlantılarını yukarıda belirtilen tarihten sonraya bırakarak kalıcı yol ve kaldırımlara zarar veren bina sahiplerine 5326 sayılı kanun kapsamında cezai işlem uygulanacak, yol ve kaldırımlara verilen zararlar ise bina sahiplerinden tahsil edilecektir.

Siz kıymetli hemşehrilerimize daha kalıcı hizmetler sunabilmek için gerekli hassasiyeti göstererek hat-parsel bağlantılarını zamanında yaptırmanızı rica ederim."

Yorumlar (13)

seko69 8 Yıl Önce

Belediyenin yapacağı işi neden bina sahipleri yapsın? ihaleye çıkarken bu ayrıntı neden uygulanmadı? hangi binanın hangi sokağın bağlanıtısının yapılmadığını bilmiyorsa belediye vah ki ne vah!.. böyle bir rezillik olur mu? bu yazılı bildiri bile Belediyenin nasıl rezil yönetildiğinin delili değil mi?

Bayburt lu 8 Yıl Önce

Sizin kanal ve su işleriniz ne işe yarıyor hattın nereden gittigini bizmi bilmeliyiz yoksa sizin biriminizmi siz kalıcı asfalta falan başlayamazsınız çünkü hergün bir yerde patlak var acizliginde böylesi .

Vatandaş 8 Yıl Önce

Peki kaldırımı biz yapalım.Kazı çalışmasında evimizin duvarına verilen zararı kim karşılayacak? Yüklenici firma işini hayrına mı yaptı bu şehirde ?

kamil koç 8 Yıl Önce

hele belediyeye bak. kendi beceriksizliginin faturasini millete ceza olarak verir.

Samet 8 Yıl Önce

Başkan belediyeki görevin ne ne is yaparsın seni ne diye bu vatandas belediyeye başkan olarak seçti??? İs yapmiyosun Bari makamı işgal etme ....

vedat yilmaz 8 Yıl Önce

Dedem korkut destanindaki DELI DUMRUL , DERKI; bu kopruyu yaptim caresi yok burdan gececeksiniz. Hizmet nerde kaldi sayin baskanimiz

Kurt69 8 Yıl Önce

Yazık ki bu memlekete sana oyy verip seçmişler ama senin gibi yatanın yeri var

ismail 8 Yıl Önce

sayın başkan sen bayburt esnafına verdigin zararı ve araçlarımıza verdigin zararı hangi kanunun kaçıncı maddesine göre vereceksin helallık alırım olur biter düşüncen varsa çok beklersin hizmet yapmadan yapmayanlara ceza bazı parselllerde hepsini belediye veya taşoron yaptı yapılmayanlarıda yaptırmak yapmak senin işin başkan

Bayburt Esnafı 8 Yıl Önce

Artık yeter Ak parti belediyesine gelen yatıyor Yeter artık !!!

Murat 8 Yıl Önce

Turkiyenin en adi ve tembel belediyesi

Önemli değil 8 Yıl Önce

Kardeşlerim bu şehre bayramın ilk günü bakan gelecek gerçi her zaman geliyor ama hangi bayburtlu hangi kardeşim abim arkadaşım herneyse kim çıkıp bu problemleri anlatıyor hickimse . Yani görünen o ki vatandaşın büyük bir kısmı halinden memnun acaba neden niye sesini çıkarmıyor sadece soruyorum ve öğrenmek istiyorum . ☺

Ömer 8 Yıl Önce

Mete memiş sen önce yıktığın kaldırımlarını yap ben bir esnaf olarak kaldırım taşlarımı bile kendim alıp yaptırdım şuanda eşti kırdılar birde gelip yapmıyolar ama yandaşı olsun hemen koşar sanki kendi cebinden verirgibi devletimin parasından yapıor yapıyorsan herkezin yap adi insan ben hakkımı helal etmiyorum binali yıldırım tanıyosun diye erzincandan bayburta gelip belediye başkanı olamassın mete yazıklar olsun

metalurjist 8 Yıl Önce

belediye o kadar zaman vatadaşa vermiş olduğu maddi ve manevi zarari öncelikle karşılasın sonra gelsin ahkam kessin. bi alt yapı çalışması için defalarca yapılan kazı çalışmalarında ödenen paralar yine vatandaşın cebinden çıktı. hangi vatandaş çıkıp dediki "bi daha kazarsanız parasını siz ödeyeceksiniz ? " bunca zaman nasıl paraları çarçur ettiyseniz. saçma sapan alt yapı çalışma adı altında millete yedirdiyseniz şimdi biraz da vatandaşın işini yapmaya çalışırken harcayın.onca zaman vatandaş BELADİYE nin kahrini çekti. şimdide biraz BELADİYE vatandaşın kahrını çeksin. yoksa bu gidişle bayburtta ne valiye ne kaymakama nede belediye başkanına ihtiyaç kalacak. en sonunda bi muhtarın idaresine teslim olacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.