Bayburt Postası

İkinci Etap yol çalışmasında "Çamlık" yok!

Gezi Çevre

Bayburt Belediyesi tarafından Cumhuriyet Caddesi'nde sürdürülen 2. Etap Yol Çalışması devam ediyor.

Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi tarafından Cumhuriyet Caddesi'nde sürdürülen 2. Etap Yol Çalışması devam ediyor. Çalışmalar kapsamında yaklaşık 50 yıllık bir mazisi bulunan 'Çamlık'tan (Muhsin Yazıcıoğlu Parkı) onlarca ağaç kesildi. Bayburt'la simgeleşen özel mekânlardan olan 'Çamlık'tan ağaçların kesilmesine bir çok vatandaş sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi. Uygulamayı 'ağaç katli' olarak değerlendiren vatandaşlar yeni yapılacak düzenlemenin 'Çamlık'ı geri getirmeyeceğini belirttiler.
Bayburt Belediyesi: "Alan göz kamaştıran bir görüntüye kavuşacak"


Öte yandan Belediyeden yapılan açıklamada, Cumhuriyet Caddesi'nde başlatılan ikinci etap yol ve kaldırım çalışmalarının, Çoruh Nehri kıyısındaki Muhsin Yazıcıoğlu Parkı civarında devam ettiği belirtildi. Çalışmalar kapsamında bölgede dekoratif ve diğer ağaçların büyümesini engellemeyecek bodur ağaçlar dikileceği, ayrıca ışıkladırma yapılacağı kaydedilen açıklamada, çalışmaların tamamlanmasıyla alanın yeni ve göz kamaştıran bir görüntüle kavuşacağı ifade edildi.



Yorumlar (33)

vay vay vay 6 Yıl Önce

Sizin düzenlemeniz batsın, içine etttiniz memleketin. Çamlık da gitti demek. En son Bayburt'tayken Şehit Nusret Parkı ile uğraştığınızı duymuştum. Mahkeme bir halli yoluna koyulurda oranında içine ettiniz mi sizi ayakta alkışlayacağım(!)

kayın ağacı 6 Yıl Önce

Bazı belediye üst düzey yöneticileri villalarının önüne kayın ağacı dikmiş. doğru mu Bayburt Postası?

Yasin Temür 6 Yıl Önce

Şiddetle kınıyorum, yazıklar olsun. Belliki Belediye başkanına okulda Ağaç sevğisini öğretmemişler.. Çoruh nehrindeki Ağaçları bitirip sıra 50 Yıl önce dikilenleremi kaldı. Bırakın caddeyi boyamayı, dokunmayın Ağaçlara Bayburtlunun bu Sğaç katliyamına dur demeleri gerekiyor..

6969 6 Yıl Önce

Ne kadar akp li olmasamda yaptıgı isi destekliyorum Bayburt merkezdeki agaclarin cogu orman agaci daha gorsel bi seyler yapilacak insAllah iyi olur

Yalçın 6 Yıl Önce

Yaşasın %82

Camları kesmek 6 Yıl Önce

Inanilacak gibi degil..Çok yanlış.. yapılıp yıkılan havuzlar...yapılıp yıkılan çoruh setleri...yapılıp sökülen kaldırımlar.. elektrik direkleri.. Yapılıp sökülen yürüyüş parkları...Çok bakayım su beydere madem yüksek maaş alıyorsun yalanı.. israf yalaan siyaset kötü şey..

Hacı Bektaş 6 Yıl Önce

Adam evinin önüne bir fidan dikmez gelmiş burada kesilen ağaçları eleştirir. Ayıptır sizin yüzünüzden bu memleket gelişmiyor yatırım yapılıyor suç yapılmıyor suç . Bu memleket değişmez siz bu kafayla devam edin. Ağaç dikilir yerine gelir ama yatırım gelmez

Yazık 6 Yıl Önce

Insafmı yok yoksa izan mı yok anlamak mümkün değil. Dekoratif saksı koymak için yarım asırlık çam ağaçlarını kesmenin izah edilecek tarafı yok.

Ağaçcı 6 Yıl Önce

Kesin dikilir hiç merak etmeyin ya Allah aşkına kesilirken hicmi kimse ses çıkarmadı tepki göstermedi ne kadar duyarsız tepkisiz bı toplum olduk yazık ya yazık

Babanızın ağacımı 6 Yıl Önce

O ağaçları kesenin babasımı dikmiş. Hangi hakla hangi yetkiyle kesiyorlar. Birkaç yıl sonra nasıl olsa yaptığınız yolu tekrar sökeceksiniz peki o ağaçlar geri gelecek mi.

Suat 6 Yıl Önce

Ağaç kesen insanlıktan nasibini almamıştır. Elin gavuru ağacı kesmemek için evin planına müdahale ederken, bizim aklı evveller çevreyi güzelleştiriyoruz diye ağaç kesip, yerine de saksı koyarlar. Yazıklar olsun sizin beton sevginize!

Süper oldu 6 Yıl Önce

Dört sene önce aynı caddede bir önceki başkan deney yapmıştı. Şimdi diğeri. Pahalı kaldırımlar sökülüp çöpe atıldı. Bir de Trump Trump diye bağırıyoruz. Trump ne yapsın.

Vatandas 6 Yıl Önce

Kıyamet koparanlar sizin derdiniz başka bu başkan milyonlarca ağaç dikti şehir e ve yollara sizde hiç insaf yok buraya da illaki modern ağaç dikerler ağacı bahane edip velvele yapıyorsunuz. ... Bu velveleyi yapanlarda akp nin kemik yalayamayan takımı. ..

Ozulu 6 Yıl Önce

Hele bi yapılsın yorumu sonradan yaparız, ama şöylede bişe var kesilen bu ağaçların vebali sadece kesenlerde değil!! Umarım 50 yıllık bu ağaçları kesen veya kesilmesine engel olmayan bizleri veya oyları ile bunlara sebep olanları TORUNLARIMIZ gorbagor olarak anmazlar, söylemeden de edemeyeceğim Osmanlı torunu falanda hikaye, dinimiz imanımız para olmuş durumda malesef.

Ali 6 Yıl Önce

Bari milli eğitimin önündeki ve tam kaŕşısinda bulunan iki tane çınar ağacına dokunmayın.Artık bayburt 'ta gölge yapacak ağaç kalmadı.Bakalım gelen yıl kargalar nere konacak.Başımıza konup bir şeyler yakmasınlarda

Kamil 6 Yıl Önce

CHP li belediye yapsa kıyamet kopsa elinizdeki fidanı dikin mübarek hadisiyle ahkam kesersiniz siz yapınca herşey mübah oluyor

ömer 6 Yıl Önce

Arkadaşlar kesilen çamlar ağaç olma özelliğini kaybeden. yayaları rahat geçebilmesi için tepesine kadar budanan ve o görüntü itibari ile de göze hoş gelmeyen yaşlı çamlardı. İnşaAllah Belediyemiz onların yerine daha güzellerini dikecektir kimsenin kuşkusu olmasın ve kimsede ağaçlar kesiliyor diye yanlış propaganda yapmasın.

rambo yağız 6 Yıl Önce

Sayın ömer bey sizin gibi düşünenlerin yüzünden bu haldeyiz çok mu verimli toprağınız varda boyle söylüyorsun senenin 9 ayı soğuk memleket bu topraklarda ne yetişiyor say bakalım bi fasulue oda sam yelinden üşük vuruyor tr nin en pahalı şehri yinede konuşuyorsun senin galiba tuzun kuru :((((((((

Daģlara Taşlara Bağırasım... 6 Yıl Önce

Başkan Eleştirmeden Geçemeyeceğim..! Susunca Rahatsız Oluyor, Daralıyorum Dayanamıyorum... ALLAH cc Rızası İçin Tepkimi Gösteriyorum Siz'de Aynen TRAMP Gibisiniz Dediğim Dediksiniz,Her İsin İçine İnat Katıyorsunuz İstişaresiz Yok Fikir Alma Yok Enaniyet Kibir Çok Her İşin Desinler Diye Yapıyrosun Tirilyonları Israf Ettiniz Böyle Belediye Yönetilmez 300 500 Sene Doğacak Çocuģun Bile Vebaline Giriyorsunuz Yazık Değilmi 50 Senelik Çamları Kestiniz.. 3 Tane Dolmuuşçuya Gücünüz Geçmiyor Ama 50 Senelik Ağaçlara Yetiyor Sizi Protosto Ediyorum InşaALLAH Birdaha Devlet Ve Millet Yönetme Gorevlerine Getirilmezsiniz Bu Son Göreviniz Olur..Çünkü Bu İşler Sizin İsiniz Deģil..

Osman 6 Yıl Önce

Şimdi vicdanlarımıza şunu soralım. Oraya dünyanın en pahalı malzemeleriyle, dünyanın en kıymetli yolunu inşa etseniz, kesilen bir ağacın değeri eder mi? Kestik ama yenilerini fazlasıyla dikeceğiz cevabı katledilen bu çamları geri getirmez. Yazık, yazık, yazık... Ağaçları her ne pahasına olursa olsun koruma bilincine eriştiğimizde belediyeciliği de öğrenmiş olacağız. Atatürk'ün bir ağacı yaşatmak pahasına Yalova'da bir evi raylarla yürüttüğünü hatırlamanın tam da sırası.

Osman 6 Yıl Önce

Ağaçlar ağaç olma özelliğini kaybetmediler ancak insanlar insani bütün erdemlerini çoktan yitirdiler.

Mustafa 6 Yıl Önce

Ömer begim diyor ki: Kimsenin kuşkusu olmasın ve kimsede ağaçlar kesiliyor diye yanlış propaganda yapmasın. Ne içtin baba. Kesilenler ağaç değil de benim oğlumun çükü mü? Yeni görüntü ne olacak lambaları yakıp göz mü boyaycaklar? aynı saathane meydanında yaptıkları gibi. İnsan hayatını kolaylaştırması gereken belediye, insan hayatını felç etmiş. Siz buna hizmet mi diyorsunuz.

ALOŞ 6 Yıl Önce

Acaba bu kardeş ömründe bir çam dikmiş mi?

Suat 6 Yıl Önce

O kesilen ağaçları görüpte yüreği cız etmeyen insan değildir...

Vatandas 6 Yıl Önce

bırakın bu ağaç sevdasını.. amaç belli. daha bir çiçeğe su vermekten aciz insanlar gelmiş ağaç edebiyatı yapıyorlar. şimdiye kadar ağaçlara önem vermeyenler ideoloji için ağaç sever oldular..

Bayburtlu 6 Yıl Önce

50 yıl önce ne için dikildi, şimdi niçin kesildi? Bari söküp başka yere dikseydiniz. Türkiye'nin en az ağacı olan ili de olduk sonunda. Erzincan'a gidin bir bakın bahçeler meyveler sebzeler.. Erzurum'a gidin bir bakın Gül ağaçları, parklar yeşil alanlar... Ya da yok kelkite şirana Gümüşhane'ye ... Kısacası etrafımıza bir bakın neden bu memleket git gide çölleşiyor....

Zalime Yezid, mazluma Adil 6 Yıl Önce

Bayburt'ta her yer mükemmeldi de bir o çamlık mı çirkinleştiriyordu? Gözü kör, kulağı sağır, vicdanı esir toplumlar bu şekilde yönetilmeye mahkumdurlar. Önemli olan hangi siyasi parti tarafından yönetildiğimiz değil, içinde yaşadığımız toplumun yozlaşmış olup olmadığıdır. Kendileriyle yaşıt ağaçların kesilmesine ses çıkarmayanların, bir daha elli yıllık çamlık, görmeye yetecek ömürleri yoktur.

Danışman 6 Yıl Önce

Anlayışı kıt olanlar için ; 50 yıllık bir ağacın yetişmesi, 50 yıl alıyor, yerine yenilerini dikeceksiniz ama 50 yıllık ağaçları kesmenin hazzını bir daha yaşayamayacaksınız. Ona göre zevk ala ala, sindire sindire kesin. Vesselam.

Danışman 6 Yıl Önce

Bir 50 yıl daha beklersin yerine yenisinin yetişmesini çakma sofu.

Danışman 6 Yıl Önce

Senden fırsat kalmıyor ki, burda bile yalamaya devam ettiğine göre.

ALOŞ 6 Yıl Önce

Ağacın ideolojisi mi olur. Kardeşim kesilen bir can. Kolay yetişmiyor. Ağacı dibinden sök de başka yere dikse olmaz mı.

cannabis 6 Yıl Önce

İyiki göç etmişim. Her geçen gün memleket değerini kaybediyor. Tabiki bunda basiretsiz yöneticilerin ve vurdumduymaz halkın payı büyük. Küçücük bir şehir neden yıllardır bir adım ilerleyemez ?

Mehmet 6 Yıl Önce

Arkadaşlar niye kızıyorsunuz en büyük desteği siz verdiniz. Her yapılanı kabul etmek zorundasınız. Ayrıca belediyenin kışın yakacağa ihtiyacı var, biliyorsunuz doğalgaz zamlandı. Hiçççççççççç kızmaya hakkınız yok. Eşeği süren ................ katlanır. Bize bu layık. Projeyide görmeden konuşmayalım. Gidiş - geliş iki yol, orta refüj, iki yana 5'er metre yaya kaldırımı. O ağaçlar kesilmese bu dediklerimizi yapamayız.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.