Bayburt Postası

Polat: “Paralelle mücadelenin anasını ağlatırım“

Genel Seçimler

Bayburt eski Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, AK Parti'den milletvekilliği aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

Bayburt Postası - Bayburt eski Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, AK Parti'den milletvekilliği aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı. Polat, aday tanıtım toplantısında partililere hitaben yaptığı konuşmada Belediye Başkanlığı döneminde yapılan hizmetlere değindi.
Başkan Polat, antidemokratik yapılarla mücadelede rüştünü ispat ettiğini vurguladığı açıklamasında, "Paralelle mücadele konusunda rüştünü ispat etmiş adamlar lazım. Paralelle mücadele konusunda göbekten bağlı olmayan adamlar lazım oraya. Kardeşinizin bu konuda ne kadar dik durduğunu biliyorsunuz. Ben Zaman Gazetesi'nin aboneliğini belediyeye geldiğim ay iptal ettirdim. Rabbim nasip etseydi o paralelin buradaki imamına iki tane patlatabilseydim daha rahat edecektim ama arkadaşlar bırakmadılar" dedi.

Polat, sert ifadeler içeren konuşmasında şunları kaydetti: 

"Utanmaları lazım Bayburt sokaklarında gezmeye"

"Biz AK Parti hükümetleri ile çok önemli kazanımlar elde ettik. Başımızı sıkıştıran şeyleri bir düşünün. İnsan hak ve özgürlüklerinden uzak, ekonomimiz berbattı, istikrar ve güven yoktu. Krizlerle muhatap oluyorduk. Herkes o 2001 krizinde kendi ekonomik gücünün oranında malının yüzde 50'sini kaybetti. Kimin sayesinde, bugün hala gelip bize caka satan MHP'nin, CHP'nin sayesinde, DSP'nin sayesinde. Utanmaları lazım. Şu anda Bayburt ve Türkiye sokaklarında gezmeye utanmaları lazım."

"Anayasanın mutlaka değişmesi gerekiyor"

"28 Şubatları atlattı bu ülke. Ümidimiz tükenmişti ama Allah'a şükür, 2001 yılında başlayan bu kervanla, Recep Tayyip Erdoğan gibi bir delikanlı çıktı ortaya. Etrafında 3-5 cengaverle birlikte kefenini aldı omzuna, çıktı yola ve bir çok şeyi düzeltti. Onun için şu çok önemli, kazanımlarımızın sabitlenmesi adına anayasanın mutlaka değişmesi gerekiyor."

"Göbek bağı olmayan adamlar lazım"

"Üzerinde durulması gereken bir başka konuda antidemokratik oluşumlarla mücadele. Hani diyor ya Cumhurbaşkanımız 'tek başıma bile kalsam, ben bu mücadeleyi devam ettireceğim.' Ankara'da onu tek başına bırakmayacak adamlar lazım. Paralelle mücadele konusunda rüştünü ispat etmiş adamlar lazım. Paralelle mücadele konusunda göbekten bağlı olmayan adamlar lazım oraya. Kardeşinizin bu konuda ne kadar dik durduğunu biliyorsunuz. Ben Zaman Gazetesi'nin aboneliğini belediyeye geldiğim ay iptal ettirdim."

"Paralelin imamına iki tane patlatabilseydim daha rahat edecektim ama bırakmadılar!"

"Rabbim nasip etseydi o paralelin buradaki imamına iki tane patlatabilseydim daha rahat edecektim ama arkadaşlar bırakmadılar. Bizim mücadelemiz milli iradenin hakimiyeti. Bunun yanında başka paralel yapılar bu ülkenin anasını ağlattı. Sen bu devletin genel yapısı içine takoz koyamazsın. Bayburt ve Türkiye buna engel olur. Düne kadar bu devletin her şeyinden yaralandın, ben şahsım adına ne istediyseler verdim, vermez olaydım. Saflığımıza geldi, bizi namazla aldattılar. Bilemedik ki kuyrukları, ipleri başka yerlerde. Bilmedik başkalarının sahanlarına yemek taşıdıklarına. Ben paralelle mücadelenin anasını ağlatırım. Cumhurbaşkanımızın bileği olurum."

"Ahdimiz olacak ve 2'sini de meclise göndereceğiz"


"Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve bakanlarımız Bayburt'u çok seviyor. Biz mert insan yetiştirmişiz, biz namusuna, vatanına, bayrağına düşkün insanlar yetiştirmişiz. Dün düşman mezalimine karşı koyan Bayburt, Recep Tayyip Erdoğan'ı sevindirmeye hazır mı, Davutoğlu'nu sevindirmeye hazır mı? Biz elimizden geleni yapalım, 2 milletvekilini de seçelim. Kim olursa olsun vaatde bulunuyorum. Kim gelirse gelsin ahdimiz olacak ve 2'sini de meclise göndereceğiz. Ben bunu 2004'te de 2014'te de vaat ettim ve bunu gerçekleştirdim. Bu toprağın sıkıntısını da, derdini de, derdinin çözümünü de biliyorum. Ankara'yı da iyi biliyorum."

Yorumlar (83)

ahmet temur 9 Yıl Önce

Başınıza paralel taşlar düşe

yavuz turgut 9 Yıl Önce

ey güzel bayburt um kimlerin elinde kalmışsın... beyefendi de ki jargon a bakarmısın milletvekili adayı değil kabadayı mübarek

a.mehdi öz-almanya 9 Yıl Önce

değerli Bayburtlular,şunu unutmayalımki!!!!!,hangi parti olursa olsun,,,hangi aday olursa olsun,yapılan açıklamalar ve yorumlar kırıcı ve hakaret içerikli olmasın,lütfen,g.haneliler bayburttaki bu pozisyonları ve yorumları okuyorlar ve Bayburtluların hakkında alay ediyor lar ,,haberiniz varmı,sn aday adayları ve yorumcular,lütfen akıllı hareket edelim.lütfen

ahmet temur-bursa 9 Yıl Önce

bu yazıdan ve yorumdan dolayı,özür beyan ederiz,zira cenabı hak buyuruyorki,sizler kardeşlerinizin ayıbını örterseniz,bizlerde sizlerin ayıbını örteriz,dolayısıyla hep kardeş- siniz.c.c....vesselam.

Safak Güngör 9 Yıl Önce

Hahahahaha çok komik... Vekil olmaya aday olan birinin söyleyebileceği bir sözmüdür. Bayburt için ney yaptın ne yapacaksın ondan bahset hocam.

Mazlum 9 Yıl Önce

Bayburt'a hizmete eden ve İftira atarak sıkıntıya soktuğunuz insanların vebali size asla huzur vermeyecek. Yüce Allah'ım bilsin ki sizden şikayetçiyim hem de çok.

burhan 9 Yıl Önce

hiç bir hoca,sürçü lisan etmemeli,yazık Bayburt,a Bayburt bunu hak etmiyor,,edep ya hu

kenan önder 9 Yıl Önce

Umarım Sizde artık başbakanla aynı karede fotoğraf çekilme derdine girersiniz.Yahu memlekete bir şeyler kazandırın.Ama kaliteli devamlılık veren işler.6 ayda yaptığınız kaldırımlar, yollar darmadığın oldu.Neden?Ucuzcusunuz sırf gösteriş olsun..Siz ve şuanki belediye ne zamanki 'ben avrupadan almandan daha iyisini yaparım yapmalıyım' derseniz işte o zaman bu zavalllıktan kurtulursunuz..

berk doğan 9 Yıl Önce

dim dik duran diklenmeden hakkı haykıran başkan... şadra şifa oldunuz..

murat 9 Yıl Önce

Ya Allahım sana akıl izan versin Polat efendi. Kalkıp bir de aday oluyorsun.Senin yapıklarını dava arkadşların dediğin insanlar bir gece söküp attılar.Belediye başkalığı yaptın.Ne verdin memlekete.Bir de ada adyı oluyorsun Unuma hak zayi olmaz.Rabbim birgün hakkı tutp kaldırdığı zaman gelip o insanlara değil bana tokat atın demek diyeceksin onlara. Sana bir tavsiye milleyvekili olacağına çık milletle helallaş bakalım kaç kişi o tokatı yüzüne atmak isteyecek.Seni Yüce Rabbimin mutlak adaletine havale edyorum.Hakkım sana helal değildir.Verdiğim oyun hakkını vermedin.Haram itkanı olsun.Eğer oy vermediğimi düşünüyorsan kurana yemin olsun.

AKBAŞ 9 Yıl Önce

paralel muhalifler burada mı toplanmış. hacı ali beyi belediye başkanı iken bende bazen eleştiriyordum ancak gelen gideni aratıyormuş. şimdi kendisini arıyoruz. bugün geriye dönüp baktığımda ak partinin Bayburt'taki icraatlarının altında hep onun imzası var.. buna bile tahammül edemedi bazıları... ilk işleri onun isimlerini kazımak yıkmak ve yok etmek olmuştu... ben o süreçte aslında onu çok da desteklemiyordum, lakin bazı siyasetçilerimiz bugünleri düşünmüşler muhtemelen bir algı operasyonu yapmışlar şehrimizde. ama buna kim itibar eder, inanır bilmiyorum...

AKBAŞ 9 Yıl Önce

PARALELE MÜCADELEDE SÖZDE DEĞİL, ÖZDE MÜCADELE EDECEK VEKİLLER İSTİYORUZ. İLKER BEY HACI ALİ BEY VEYSEL BEY OLABİLİR PARTİLERİ AKP, MHP, CHP, SP FARKETMEZ... BU ÜLKENİN HERKESİMDEN GARİBAN BUNLARIN ZULMÜNE UĞRADI.. YALAN MI BEYLERRRR..

AKBAŞ 9 Yıl Önce

BAŞKAN VEKİL OLACAKSA EĞER, VEKİLİMİZ VE B.BAŞKANIMIZ SAYESİNDE OLACAKTIR. ÇÜNKÜ KENDİSİNE HAKSIZLIKLAR YAPILMIŞTIR... TARİHTE HİÇ BİR PARTİDE BİR BELEDİYE BAŞKANINA BÖYLE TUZAK VE KUMPASLAR KURULMAMIŞTIR... BU ANCAK (BAYBURT GİBİ SİYASET VE MENFAAT İLİŞKİLERİNİN İÇ İÇE OLDUĞU YAPILARDA ) OLUR

AKBAŞ 9 Yıl Önce

SN EDİTÖR. BAZI YORUMLAR MAKASLANIYOR MU? LÜTFEN TÜM YORUMLARI GÖRMEK İSTİYORUZ...

gelde yazma 9 Yıl Önce

bayburtta mermerlere adini yazan baska bir egosu tavan yapan adam yok

emre ekol 9 Yıl Önce

Seçilmeyeceksin hacı ali polat sen git benzin sat.. egosu tavan yapmış

ERDAL 9 Yıl Önce

DÜN AKP SIRALARINDA PARALELİN ARAŞTIRILMASI REDDEDİLDİ. SAYIN HACI ALİ POLAT GÜNDEMİ BİRAZ TAKİP EDİN ONA GÖRE KONUŞUN

hatice karaman 9 Yıl Önce

Arkadaşlar başkan beyin aleyhine yazı yazabilirsiniz.ancak bu kin ve nefret niye ....bu bakış bana doğru yolda olduğu imajı veriyor...şu ne demek yaa ...benzin sat...... Bu ifafe tùm esnafa hakarettir.lütfen.... Saygı saygı saygı herkese.....

hatice karaman 9 Yıl Önce

Bu adayların hepsi bizim değerimiz. Eğer destek vermezsek hepomiz kaybederiz.bayburt kaybeder...hacı ali bey. İlker bey.bayram bey.veysel bey.fetani bey.vedat bey....kadri bey....hepsi bu şehrin evladı...Taassub hastalığı beynimizi işlevsizleştirmesin...

recep 9 Yıl Önce

Yaşından başından utan

ALOŞ 9 Yıl Önce

Bu pareleller kim. 2 yıl oldu paralel, köşe, açı gibi ifadeler ile ortaya atılanlar ve ortada paralelin sorumlusu yok. Şu paraleli Bayburt Meydanına veya Taksim meydanına çıkarın da bir görelim. Paralel deyip durmayın lütfen. Ortada ne paralel ne de başka şeyler var sadece PKK KCK gibi katiller ile ortalık ta görüşmeler var. Herkese başarılar

tuzcuzadeli 9 Yıl Önce

Sayın hocam MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİLİ insanlar başı dik geziyolar bayburtta.sen belediyenin 80 trilyon borclandırarak belediyeyi devrettin.ilk önce onun hesabını versen daha iyi olur.Yaptıklarını kendi partilin yıktıgı sıra hiçmi için sızlamadımıki ben nelere olmayan parayı borçlanmışım.BAŞI EGİK GEZECEK BİRİ VARSA ODA SENSİN ALLAH C.C.li kimsenin hakkını kimsede bırakmaz.Bu arada akp liler belediye başkan adayı etmedigi insan, sıkılmadan nasıl millet vekili adayı olmak ister pes dogrusu.

Tarafsız 9 Yıl Önce

Bizim kültürümüzde bir yabancı el kaldırılmaz.Senin gücün yabancı olduğu için ona mı yetiyor !

Tarafsız 9 Yıl Önce

Bizim kültürümüzde bir yabancı el kaldırılmaz.Senin gücün yabancı olduğu için ona mı yetiyor !

emre ekol 9 Yıl Önce

Hatice hanım bizim kimseye hakaret ettiğimiz yok hacı ali polat belediyede hangi başarıya imza atmiski milletvekiligine oynuyor. Sayn editör yorumları kesmeden yayınlayin. Hacı ali polat aday gösterilmeyeceksin

recoo 9 Yıl Önce

Hatice karaman :) hacı ali polat senmisin :)

oz bayburtlu 9 Yıl Önce

hacıali polat senin yaptığın işlerin boş olduğunu yeni seçilen belediye başkanı mete memiş gösterdi ilk icraatı senın övünerek yaptığın işleri yıkmak oldu sen bayburtun beşyılını çalmış bir başkansın paralel marali bırakta sen önce ağlanacak haline bak

murat 9 Yıl Önce

hacıali polat aday olmak için paralel maralel demiş bu parelel yalanlarınızla toprağa paralel uzanacksınız vuracakmış kıracakmış nekadar seviye yoksunu olduğunu gösteriyor boşuna üstünü başını yırtma bayburttan sana vekillik çıkmaz gidip edebinle evinde otur

hatice karaman 9 Yıl Önce

Ben bayburtta üniv.öğrencisiyim. Başkanın yaptıklarını görmek için GÖZ gerek...atalarımız ne demiş. Yiğidi öldür hakkını ver.

h.karaman 9 Yıl Önce

Bu ülkenin başındaki lider paraleli anlatıyor. İhanetlerini önyargısız takip edin. Cehaletinizi ifşa ederek komikleşmeyin... Size inat... istemediğiniz korktUğunuz kişileri vekil olarak seçeceğiz.sonuç 2-0 olacak inşaallah...

ismail 9 Yıl Önce

Sokakta utanarak sıkılarak gezecek varsa oda sensin. Bayburtluya verecek hesabını ver belediyeyi 80 trilyon borca sokup ismini yazdıran tek başkansın. UTANSAN MİLLET VEKİL ADAYI OLMAZDIN.

hatice karaman 9 Yıl Önce

Recoo sen kimsin...isim ve soyismini neden yazmıyorsun...

ikbal-yusuf 9 Yıl Önce

Haaa tamam takla zamanı 22 aday ve ön plana çıkma gayreti ama bu millet artık ucuz yapmacik sözlere ve tavirlara pirim vermez bu sehirde herkes herkesin ne olduğunu ne amaç güddüğünü iyi bilir.o yüzden birilerini karalamayla siyaset yemiyor bu ister h.polat olsun veya diyerleri farketmez..

ikbal-yusuf 9 Yıl Önce

A, mehdi öz biz Gümüşhane lileride iyi biliyoz onlar kendi çanak lariyla alay etsinler.onlarin siyasedi dut kaynaadan daha beter be....

veli 9 Yıl Önce

belediyedeki uygulamalarınızdan dolayı ki bu uygulamalar çok özel ve herkesçe malum olan şeyler utanmak lazım milletin karşısına çıkmaya. mhp ye laf atacağına aday adayınız ünsal kıracın dediklerine cevap ver. seni ve senden öncekileri yerin dibine sokmuş. tabi hiç bir yeteneğin yok abilerin gibi sataşarak taraf toplamaya çalışıyorsun. madem paralel var mecliste neden paralel komisyonu kurulmasına red verdiniz?

şingah.69 9 Yıl Önce

Yerel siyasetteki başarısızlığını bir kenara öteleyip ulusal çıkarlarımız için mücadele edeceğini söyleyenler ve bunu en çok istemediğimiz bir şiddet uslubuyla elde etmek bence 2-0 yenik ve komik duruma düşmekten ibarettir..

reco 9 Yıl Önce

Burda isim soyisim yazmaya gerek yok seninle Akp ve hacı ali polati her türlü tartışırım benim burda tepki gösterdigim şey hacı ali polatin bu şekilde tavırlarla kendini zorla sevdirme cabasina.haci ali polatin belediye başkanı olduğu zamanda bayburtun imajını zedelemiştir bir başkana yakışmayan tavırlar takınmıştir.haci ali polatin belediye başkanligina aday olduğu zaman oy için kapı kapı gezerken kendisine bi sitemde bulunan birisine verdiği cevap. Kulaklarimda çınlıyor... Ben t.c emre ekol facede seninle her türlü atışırim kimseden çekindigim yok

emre ekol 9 Yıl Önce

Hatice hanim bu ülkenin başındaki paraleli anlatiyor diyorsunuz. Bu ülkenin başındaki okyanus ötesine teşekkür ve selam gönderiyordu.ne oldu şimdi öküz öldü ortaklık bitti

bayburtlu 9 Yıl Önce

belediye başkanlığı adaylığını kimlerin sayesinde olduğunu bu millet çok iyi biliyor...şimdide paralele sallıyorsun H.Ali başkan...günümüzün modası sen başkan adayı olduğunda cemaatçi olmaktı.şimdide cemaate saldırmak...düzen bu...o kürsüden Bayburt için projelerini açıklamanı beklerdim...devletin polisi var...mahkemesi var.ortada bir suç varsa cezalarını çekerler.cezayı senmi kesiyorsun sayın başkan...baksana patlatma işlerinede başlamışsın.desene vekil olsan caddede adamda döversin sen.

ismail 9 Yıl Önce

Herşeyden evvel bize lazım olan nedir? DOĞRULUK. Başka YALAN SÖYLEMEMEK SIDK İHLAS SADAKAT SEBAT Küfrün mahiyeti yalandır.İmanın mahiyeti sıdktır.HAYATIMIZIN BEKASI İMANIN VE SIDKIN VE TESANÜDÜN DEVAMIYLADIR.

AKBAŞ 9 Yıl Önce

VAY BEEE... BAŞKANIN NE ÇOK SEVENİ VE SEVMEYENİ VARMIŞ. TIPKI TAYYİP ERDOĞAN GİBİ...TÜRKİYEDE DE ONDAN NEFRET EDENLER VE ONU DAVANIN LİDERİ OLARAK GÖRENLER GİBİ....ERDOĞANA DA NE YAPTI Kİ DİYENLER YOK MU VAR TIPKI BAYBURTTA POLAT YERELDE NE YAPTI DİYENLER GİBİ...HERKES İKİSİNİN DE DAVA SADAKATİNİ BİLİYOR... ANKARA DA BİLİYOR ARTIK...BEKLENE GÜN YAKLAŞIYOR...O ZAMAN DİYEBİLİRMİYİZ BAYBURTUN TAYYİBİ DE HACI ALİ POLAT... KISKANANLAR ÇATLAMAASIN... DOSTLAR...YAŞASIN...

AKBAŞ 9 Yıl Önce

MEYVE VEREN AĞACIN MEYVESİ BOL OLDUĞU GİBİ TAŞI TOPRAĞI DA EKSİK OLMAZMIŞ... SENİ YEDİRTMEYECEĞİZ...BU ŞEHRE YATIĞIN HİZMETLERİ BAYBURTTA YAŞAYANLAR KADAR DIŞARIDAKİ BAYBURTLULAR DA BİLİYOR. ÖYLE OLMASAYDI BAŞBAKANLIK DANIŞMANI OLURMUYDU... HERŞEYE RAĞMEN BENCE EN GÜÇLÜ ADAY EN ÇOK TAKİP EDİLEN ADAY. ANKETLERDE İSMİ EN ÇOK KONUŞULACAK ADAY... HALKIN TEVECCÜH EDECEĞİ ADAY BAŞKAN BEY... BENCE MUHTEMEL VEKİLLER POLAT VE VEYSEL BEY...HAYIRLI OLSUN...

polatbaş gümüşhaneli 9 Yıl Önce

sn.r.t.e.derse onaylarsa olur,gerisi teferrüat,yani,nargile.by by,trende cabası.!!??,by by.

izmirden bayburtlu kemal 9 Yıl Önce

gerekçeli karar şudur...ilim-niyet-ihlas-sabır,doğrusu budur,gerisi"nargile.22 adayın 20 si elenecek.,yani ankara tain edecek.20 si dinlenecek.iyi çalışmalar

İsmail 9 Yıl Önce

Siyasetçiler evrensel insan hakları,hukukun üstünlüğü, adalet (ADALET-İ MAHZA) ,gücünü kanunlardan alan bireylerin hakkaniyetli olabilecekleri sahalar olmalı.Yoksa gücünü devlet yöneticilerinin keyfi emirlerinden almaya devam edeceklerse değişen hiçbirşey olmaz.Makam mevki için SİYASET YAPILMAMALI

polat 9 Yıl Önce

sevmeyeninde çokmuş yalakalarda çokmuş polat

Kürşat Yılmaz 9 Yıl Önce

Bu Ne Ezikliktr Efendiler..Başkanın Belediyeyi 80 trilyon borca soktuğunu söyleyenler MHP ye oy veren ve MHP haricinde herkese iftira atan Müfterilerdir..Madem 80 Trilyon Borca soktu belediyeyi ispat edin gidin savcılığa suç duyurusunda bulunun..Kendinize güveniniz varsa eğer...Terbiyesizler...Hacı Ali Bey'in bu memleket için yaptıkları ortadadır..lakin bunu görmek için vicdan ve cesaret gerekir..o da sizde bulunmadığına göre burdan klavye delikanlılığı yapmaya devam edersiniz ancak...Adayımız Anlı Şanlı HACI ALİ POLAT Bey'dir....O Kadar..

polat 9 Yıl Önce

borç yigitin kamçısıymış kürşat bey bilmiyosan git sen sora bilirsin.ak belediye hocasına sahip çıkarmı bilmem

VELİ 9 Yıl Önce

yapılıp yıkılan setler,elektrik direkleri..kaldırımlar,saat kulesi düzenlemesi...israf harammı idi sahi

gani hakyemez 9 Yıl Önce

güzelde 100 yıllık devasa proje olan demiryolu,nereye gitti,gümüşhaneye ve ö dönem g.belediye bşk nıda sn mustafa bey idi.mhp.li idi.yeter artık,siyasi manevra yapmayınız bu proje bayburttan geçse idi,milat olurdu.pes doğrusu,

gani hakyemez 9 Yıl Önce

Yusuf-ikbal bey eyi güzelde bayburtun hakkı olan tren nerede.,g.hanede,ve bld.bşk MHP li idi.ayıp be birde yorum yazıyorsunuz.utanılacak durum.

Hüseyin 9 Yıl Önce

sen ağlatsan ağlatsan bayburtlu nun anasını ağlatırsın bunu başkanlığın döneminde yaptın(ALLLAH fırsat vermesin) verirse yine yaparsın

gani hakyemez. 9 Yıl Önce

eski bld bşk polat,paralel deyipte,m.vekili olmak.. niyetin,belli oluyorda.,neden Bayburt için demiryolunu g.haneye kaptırdınız,g.hane bld.bşk.mhp.li olduğu halde???,yazık.

ELİF 9 Yıl Önce

TARİHTE İLK DEFA AYNI PARTİDEN OLUPTA BİRİ DİĞERİNİN YAPTIĞINI İLK İCRAAT OLRAK YIKTI İYİ OLSAYDI ONUNLA DEVAM EDERLERDİ ABALIYA VURMANIZ FAYDA VERMEYECEK

ESRA 9 Yıl Önce

elif hanım,icraatlar hep şahıslara,bayburt için ulusal projeleri hiçe saymışlar.bayburt bunu hak etmiyor,,gani Hakyemez bey efendi güzel yazmış.,tebrik,ler

selma çankırılı 9 Yıl Önce

sayın polat bayburtta paralelci varmı?,acaba.?,küçücük il olmamamlı.hadi canım sende ,,,bayburtu lekeleme lütfen.

kenan 9 Yıl Önce

göbek bağıderken bünyamiyi kasdetiyorsun herhalde başkan ben olsam bünyaminin arkasından atıp sonrada beni ikinci vekil yap diye kalkıp ankaraya gitmem sen bırak parelel yapıyı sen tümsek yolla mücadele edemedin çukurları doldurmayla mücadele edemedin kılavuzu hüsnü olanın başarılı olma şansı yoktur

özgür 9 Yıl Önce

beyler hacı ali bey muhtemel vekillerden biri... yorumlara baksanıza öven de var yeren de var. ancak insafı elden bırakmayalım bence polat, belediyede %90 başarılı olmuş biridir.

özgür 9 Yıl Önce

önce saygı.. tüm adaylar bizim için değerdir kimseye iftira atmayalım. başkan bey Bayburt için imkansızlıklar içinde bu şehre istanbulun kaynaklarını taşımıştır. kayseri bursa gibi büyükşehirlerden bile bir çok araç almıştır

m.kemal bey 9 Yıl Önce

muhterem hüsnü yağmur,mu demek istediniz,olamaz lütfen.ayrıca bayburt pıyasasında, sn Ünsal kıraç bey söyleniyor.!,(fısıltı gaztesi)başarılar Allahtan dileriz.

derviş bayrak 9 Yıl Önce

kenen efendi,saat kule meydanı ve kaldırımlar 1 yıl sonra söküldü,haberin varmı., devletin parası heba oldu,ayrıca demiryolu için bir başarısı olmamıştır,ve demiryolu g.haneye kaydı,ve g.hane bld .bşk,nıda ..,,MHP,,li olduğu halde,yeter artık.. not:bizler ak.partiliyiz,haberin ola.

hükmü 9 Yıl Önce

neden bünyamin beye iftira atıyorsun yakışırmı hayret bişe gani hakyemeze katılıyorum

osman ali doğru 9 Yıl Önce

doğru milletin parasını ağlattın,gerekçeli karar,saatkule meydanı ve kaldırımlar?1 yıl sonra söküldü,ve kışın eridi,..?

hacıdursungüler 9 Yıl Önce

blelediyeyi70tirilyonborcyaptınonunhesabınıver

Hüseyin KOÇOĞLU 9 Yıl Önce

Sen bu memleketin anasını ağlattın yetmedi mi.. Belediye de tüyü bitmemiş yetimin parasını çar çur edip memleketi lunapark direkleri ile donattın 20 bin metre yerin altına kablo döşettin bedeli 200 milyar. Yazık değil mi.. günah değil mi ne başarı göstermişsin de utanmadan sıkılmadan çıkıp bir de vekilliğe aday adayı oluyorsun. Utanacak birisi varsa o da sensin ama sende o kapasite yok ki.. Yüz de yok astar mübarek.. Paralel kadar taş düşsün başına tutturmuşsunuz bi paralel o bitince dikdörtgen, sonra kare vs.

Hasan öKSÜZ 9 Yıl Önce

Nefret söylemi ile siyaset yapılmaz.. Bu ağızlar ağız değil. Ağa babanız da öyle, sizde öylesiniz. İnsanları kutuplaştırmayın. Üniversiteleri ne hale getirdiniz. Terörist başınını ve Rıza zarrabların önüne yattınız. Çaldınız, çırptınız, Popolist politikanın daniskasını yaptınız, Meclis lojmanlarını satıp sonra kalkıp saray yaptınız. Yazık Size...Paralel Safsatası ile milleti uyutmaya çalışıyorsunuz. Bu millet bunun hesabını sizden soracak..Bir de 5 yıl bu memlekete kan kusturduğun yetmezmiş gibi utanmadan kalkıp vekilliğe soyunuyorsun. Bir insan ancak bu kadar kendini gülünç durumu düşürebilir. Millet .. ile gülüyor be..

Ayşe YILDIZ 9 Yıl Önce

Yüzsüzlüğün böylesi görülmedi. Bu memlekete verdiğin maddi ve manevi zararı bu millet unutmayacak. Milletin parasını çar çur edip çöpe attın. Hangi yüzle çıkıp bu insanların karşısına hala konuşabiliyorsun hayret doğrusu. Sen de kabahat yok balık baştan kokmuş ne diyelim

evren kalac 9 Yıl Önce

bu ülkede anasını ağlatacak düşman mı kalmadı. sen demi pkk nın cemaatten daha tehlikeli olduğunu düşünüyorsun.seni bayburta bile sokmamak lazım.arkanda 7 kollu şamdan olsa ne yazar.elbet birgün cehalet bayburttan kalkacak sizleri yüzünüz ortaya çıkacak.

bir bayburtlu 9 Yıl Önce

sayın eski belediye başkanım sizde belelediye başkanlıgınızı gördük bayburt taki o engüzel yer olan çoruh kenarındaki güzelim yeri ak partili birilerine peşkeş çektiniz ve aldığınız parayla bazı demeyimde çok saçma yerlerde ve saçma şeylere harcama yaptınız bu sizin hocalığınız ve dürütlüğünüz adaletiniz zaten ikinci kez belediye başkanlığına almayan o zamanki başbakanınız şimdi sizi millet vekilliğine seçeceğini düşünüyorsunuz ve ayrıca bu partiden gelen balediye başkanı olsun ak parti il başkanlığı olsun sizin yapmış olduğunuz bütün eserleri diye hitap ettiğimiz çalışmaları geldiği gün hepsini söktüler ve yıktılar

gani hakyemez 9 Yıl Önce

paralelin anasını ağlatırsın,"da,,babası kim.,sn polat."levent kırcamı???

antiparalel 9 Yıl Önce

vekilimizsin büyük başkan

anti meridyen 9 Yıl Önce

adaylığı kesinleşdiği takdirde.seçim 1--1 olur,temayül o yönde.meridyen ve nargile.!!!

tufan 9 Yıl Önce

Bayburtun sokaklarında dolaşılabiliyor mu ki çamurdan pislikten ne yol var ne kaldırım her yer çukur adama sormazlar mı kaç yıl belediye başkanlığı yaptın bu memlekete ne kazandırdın diye.

Halil 9 Yıl Önce

Sen bikere dogru bi iş yapsaydın tekrar seni aday yapardılar da yapmadılar mı sende benim suçum nede benimle devam etmiyorsunuz derdin. Şimdide revaçta paralelya ordan gidiyorsunkı seni aday etsinler

HASAN CAN 9 Yıl Önce

sonuna kadar seni̇nleyi̇z....

Abdulkadir 9 Yıl Önce

Git PKK'nın üzerinden siyasetini yap. Rabbim sana çok şey nasip edecek ama sen bunu göremiyecek kadar kör olacaksın. Edep yahu,üsluba dikkat etsek azcık. Sen Bayburt'u kaldıramazsın ve temsil edemezsin TBMM'de. Vesselâm.

ülküdaş saka 9 Yıl Önce

Mevcut adama verilmesi gereken mesajı verdin. Bayburt taki tüm partililer mevcuttaki???????nden illAllah etmiş durumda...bir muhalif olarak cesaretinizden dolayı şahsınızı kutluyirum...

Asım KOCA 9 Yıl Önce

bayburtun anasını ağlattığın gibi. :) bayburtta belediye başkanlığın neydi ki vekilliğinde o olsun :)

Alperen 9 Yıl Önce

Sabah gazetesine koli koli abone olup okunmadan belediyenin kazan dairesinde yakarak mı mücadele ettin..CİHAN RADYONUN BAYBURT KURUCUSU SEN DEĞİLMİSİN BAŞ PARALEL H.ALİ BOL AT..

ALPEREN 9 Yıl Önce

PARALEL DEVLET KCK GÜNEYDOGUDA AMA AGZINI ACAMIYORSUN NEDEN GÖZÜN MÜ YEMİYOR ASLAN PARCASI.. BELEDİYENİN PARASINI BİLBORDLARAKİ REKLMLAR YOLUYLA NEREYE AKITTIĞINI ACIKLA.. GİDER AYAK YAPTIGIN İSRAFLARI...YAZIK METE BEYİN 1 SENESİ SENİN YAPTIKLARINI TEMİZLEMEKLE GEÇTİ..VARSA YÜREĞİN BAĞIMSIZ ÇIK..GÖR NE KADAR SEVİLDİĞİNİ:) KİMLERE NELERİ PEŞKEŞ ÇEKTİĞİNİ SAĞIR SULTAN DUYDU .. SEN O KADAR İYİ NİYETLİSİN Kİ PARTİNDEKİ DAVA ARKADASLARINI PARALELCİ DİYE GAMBAZLAYACAK KADAR ..AMA ASIL BAŞ PARALEL SENSİN NE İSTEDİLERSE VERDİM DİYORSUN ACİKLA NE İSTENDİ NE NERDİN ..DUR Bİ DK DOGRU SAFSIN KANDIRDILAR SENİDEEE UNUTTUK.. NEYSE SENDE ŞUNU UNUTMA BU MİLLET SENİ UNUTMADI HALA..TEYİPTE GÜZEL ŞARKI ÇALMASA BAR BU KADAR KALABALIK OLURMU GARİP DÜŞMÜŞ YERE LEŞ KARGALARI ÜŞÜŞMESE OLUR MU... MERAK ETME ADAY OLMAYA BAK SENİ YİNEEE İSTEZUK DİYE DİYE SEÇER BU HALK... KAFİ ANLADIYSA EĞER ERBAŞ OLANLAR BAŞÇAVUŞTA EŞEK DEĞİL YA ANLAR..

kasif 9 Yıl Önce

paralel saldırmak kolay demi

ALİ 9 Yıl Önce

Allah korusun sakın sakın her şeyi yüzüne gözüne bulaştırdı. bu saatten sonra bunun kaprisi çekilmez.

ismail 9 Yıl Önce

ne o başkan tokatı yiyen belli oldu el oglu vurdumu otutturur kendi partinizden 22 tokat yiyen aday adayları durmak yok tokata devam

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.