Bayburt Postası

İstifa etti, MHP'den aday

Genel Seçimler

Bayburt Gıda Tarım ve Hayvancılık Şube Müdürü Veteriner Hekim Hidayet Yılmaztürk, görevinden istifa ederek, MHP'den aday adayı oldu.

Bayburt Postası - Bayburt Gıda Tarım ve Hayvancılık Şube Müdürü Veteriner Hekim Hidayet Yılmaztürk, görevinden istifa ederek MHP'den aday adayı oldu.
1 Kasım'da yapılacak 26. Dönem milletvekilliği genel seçimleri için kamuda görev yapanlara verilen istifa süresinin son gününde sürpriz istifa haberi MHP için geldi. Bayburt Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nde Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü görevini yürüten Hidayet Yılmaztürk, bugün istifasını verdi.

Yılmaztürk, istifanın ardından gazetemize yaptığı açıklamada, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi'nden milletvekili aday adayı başvurusu yapacağını belirtti.

Hidayet Yılmaztürk kimdir?


18.04.1965 yılında Bayburt'ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Bayburt'ta tamamladı. 1983 ve 1988 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nde okudu. 1988-1989 yıllarında Erzurum Ettaş Et Kombinası ve Erzincan Köy-Tür Tavukçuluk İşletmeleri'nde çalıştı. 1989-1990 yıllarında askerlik görevini yaptı. 1992-1996 yılları arasında Bayburt Belediyesi'nde, 1996 yılından sonrada Bayburt İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde Veteriner Hekim olarak görev yapan Hidayet Yılmaztürk, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. dönem milletvekilliği genel seçimlerinde MHP'den aday olmak için istifa etti. Yılmaztürk evli ve 4 çocuk babası.

Yorumlar (18)

Genç BAYBURTLULAR 9 Yıl Önce

Şimdî bu adam gîdip köylerde ak partinin tarım da hayvancılıkta yaptıklarını kendi yapmış gibi anlatacak Helal olsun

SINAN 9 Yıl Önce

Hayırlı olsun, yolu açık olsun hemşehrimin.

SINAN 9 Yıl Önce

Hayırlı olsun, yolu açık olsun hemşehrimin.

Hüseyin 9 Yıl Önce

Evet akp nin Tarımda ve hayvancılıkta nasıl Dışa Bağımlı bir ülke meydana getirdiğini anlatacak bu kadar çok araziyle nasıl tarım ve Hayvancılık yapamadığımızı ANGUS Lara nasıl Muhtaç olduğumuzu anlatacak.

ahmet 9 Yıl Önce

liste 1 olursa oyum hidayet beye

serdar 9 Yıl Önce

Evet bu adam gidip köylerde 2012 yılında ilk saman ithalatimizi, 2014 yılında ilk patates ithalatimizi yaptığımızı anlatacak. Eyyy akp neredennn nereye dimi.

Serdar 9 Yıl Önce

Ahmet kac para maas aliyon aktrol:) İssizim de pc basindan salayayim maas alayim :)

ahmet 9 Yıl Önce

Ey Türkçeden bi haber karatrol Serdar işsizim diyorsun ama galiba birinin bedava avukatlığını yapıyorsun, Hidayet beyin liste bir olması niye zoruna gidiyor aktrol olanında olmayıp yaftalayanında

Genç BAYBURTLULAR 9 Yıl Önce

Hüseyin ve Serdar sizler bana inanmıyorsunuz o zaman sayın vekil adayınıza sorun tarım da hayvancıkta neler yapıldığını

ali delibaita 9 Yıl Önce

mhp cemaate teslim bravo ulkuculer sıze

fuat 9 Yıl Önce

Ali delibalta cemaatle lhp nin ne ilgisi var. Teslim olan ne istedilerse veren siz degilmisiniz. Bunun memlekete zararı ne olmuştur. Hani dünya lideri dediğiniz zatın herkes tarafından kandırılmış olmasının bedelini kim ödeyecek. Azıcık izan varsa azıcık vatan sevginiz kaldıysa bunun hesabını kandiranlardan önce kananlardan milletin emanetinin ırzına geçirtenlerden sormanız gerekir. Ama nerdeee. Vatan millet hak getire. Yol yaptınız ya yeter.

serdar 9 Yıl Önce

Ahmet bey, mhp de 13 yılın ardından bayburt halkının gönlünde taht kurmuş bir isim vekillik kazandı. En az kadri bey kadar değerli bir isim olan hidayet beyde kadri beyi ve kendi dünya görüşü olan mhp yi desteklemek için adaylik müracaatın da bulundu. Siz hidayet beyi seviyorsanız sırasına bakmadan oy verirsiniz. Yok amacınız o değilse mhp deki birlikteliği ve özellikle yaşanan son hadiselerden sonraki kenetlenmeyi o olsaydı bu olsaydı gibi gayet nezaketsiz bir biçimde buradan yazmamakta fayda var. Sosya Medyada o kadar çok trol varki sizin yazdığınızda aynı onların yazdıklarına benziyor. Ama keşke ağzını bozmadan yazsan be birader.

ali delibalta 9 Yıl Önce

Guzel kardesim sizim genel baskaniniz okyanus otesi kime demisti sizin genel baskanizin nedediginden haberiniz yok yaziklar olsum

fuat 9 Yıl Önce

Ali delibalta benim genel başkanım okyanus ötesi dediği zaman eğer sen mhp ye oy verdiysen, bu cemaat tayyibi kandırıyor memlekete ihanet ediyor dediysen. Ve bunu soyleyip mhp ye oy verdiğine dair burada namusun üzerine yemin edersen akp ye oy vereceğim. Sanki 12 Yıl boyunca memleketi babalarının harman yeri gibi kullananlar vebalini nasıl ödeyecek. Ben hakkimi hukukumu helal etmiyorum.

yusuf 9 Yıl Önce

Bayburtta çalışan tek kurumun tarım olduğunu mhp anladı ki böylebir aday gösterecekler. unutulmasın ki bayburt tarımın başarısı ak partinin başarısıdır. mhp kendine mal etmeye kalkmasın inanmazlar

ahmet 9 Yıl Önce

sayın serdar ben Mhp li değilim Ama hidayet beyi asaletiyle efendiliğiyle insanlığıyla sevdiğim için liste bir olursa oy veririm dedim sizin aktrol demeniz beni çileden çıkardı yoksa ben kimseyi incitmemeye genelde dikkat ederim şimdi keşke ağzını bozmadan yazsaydın demişsin beni ciğerimden vurdun ben senden yüzbinkere özür dilerim hakkını helal et

serdar 9 Yıl Önce

Mesele yok ahmet bey zaten hakkım helaldi. Sende helal et. Ama hidayet bey 2. Siraya dahi gelse bir oy ver hatrıma. :)

NAKAH69 9 Yıl Önce

SİZ TESLİMSİNİZ BİZ DEYİL AKP KK LILAR ALİ DELİBALTA ....

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.