Bayburt Postası

Gündüz merkezde, akşamları köylerde!

Genel Seçimler

MHP Adayı Karaoğlu, seçim çalışmalarını sessiz ve derinden sürdürüyor...

Bayburt Postası - Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt Milletvekili adayı Dr. Kadri Karabey Karaoğlu, seçim çalışmalarını sessiz ve derinden sürdürüyor. Gün boyu şehir merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulunan Karaoğlu, akşam saatlerinde ise rotasını köylere çeviriyor.

Halkın gösterdiği ilgi ve sevgiden memnun olduğunu söyleyen Karaoğlu'na, seçim çalışmalarını sorduk. Karaoğlu, Bayburt Postası aracılığıyla şunları kaydetti:



"Seçim yarışı başlamadan da Bayburt genelinde her zaman vatandaşlarımızla iç içeydik. Bundan sonra da öyle olacağız. Ziyaretlerimiz sürüyor, vatandaşlarımızın tamamıyla birebir görüşmeye gayret ediyoruz. Sağ olsunlar, büyüklerimizin duası, genç kardeşlerimizin heyecanı bizi Bayburt adına daha da sorumlu kılıyor. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını ve dertlerini dinliyoruz. Projelerimizi ve düşüncelerimizi aktarıyoruz. Bu işe halkımızın sesi olabilmek adına 'bismillah' dedik. Allah izin ve fırsat verirse, yükleneceğimiz görev ve sorumluluğun bilincindeyiz. Büyük bir onur ve özveri ile Bayburt'un geleceğine sahip çıkacağımızı vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Gösterilen ilgi, alaka ve sevgiye teşekkür ediyorum."

Yorumlar (18)

TURAN 9 Yıl Önce

Allah yolunu acik etsi̇n güzel i̇nsan

Münir 9 Yıl Önce

Mevlam yolunu açık etsin dualarimizda oyumuz da seninle.

Memur Adam 9 Yıl Önce

sayın vekil sana değil bize hayırlı olsun. sen değil seninle birlikte biz yani bayburt kazanacak

pusat 9 Yıl Önce

kadri bey bu milletin vekilliğini hak eden tek adam inşAllah bayburt akp nın bayburta duyarsız politikalarına ve dayatma adaylarına cevaben ve bayburtun sesini ankarada yükselmesi adına mhp yı tercih eder inşAllah

bayburt halkı 9 Yıl Önce

bayburt il müd,leri. ve müftü bey akp adaylarını aydıntepe kavşağında karşılıyorlar, yetmedi kutlama yapıyorlar,seçmene ve siyasete leke getirmişlerdir,kınıyoruz.

Tarafsız 9 Yıl Önce

Kadri bey çok değerli birisi. Fakat seçilip muhalif parti vekili olursa Bayburt'a ne kazandırabilir ki bunu merak ediyorum cevap verirseniz sevinirim

tarafsıza 9 Yıl Önce

tarafsız kardeşim 1) seçilenler bugüne kadar bayburta ne verdiler hem iktidar hem tek başına hem belediyeleriyle beraber bayburtu emanet etmişken 2) i̇kinci vekilimiz başbakanken sonra cumhur başkanı olmuşken bayburtlu zenginler bayburta sadakasını versin derken hemde saat hane meydanında 3)bak bi incele türkiyede muhalefetin vekillik aldıkları şehirlerde muhalefet ses yükselttikce yatırım nasıl gitmiş nasıl olsa her türlü oy alıyoruz düşüncesi bayburta hiç bir hizmetin gelmemesini sağlamadı mı tarafsız kardeşim adam çıkmış 4 tane olsa 4 tane alırız diyor şuan ki vekil ne yapmışta bu kadar hadsiz konuşa biliyor hiç bişey yapmamış ama dedimya muhalefetin kazanmadığı şehirleri böyle çantada keklik görüyorlar sana isbatı şuandaki vekilin söylemi yetmez mi sence akp bayburtta iki millet vekilliğini hak edecek bir 13 yıl mı geçirdi artık 4) akp tek başına iktidar olamaz zaten 5)kadri̇ bey çok şeyi başaracak deneyimde en azından bayburtlu kardeşim en azından gerçekten içimizden biri

mehmet 9 Yıl Önce

Allah aşkına kadir beyin kişiliğine bierşey diyeceğim yok lakin milletvekili olunca bayburta ne katkısı olacak bence koca bir hiç muhalefet parti milletvekili olarak bayburta hiç bir kazanımı olmayacaktır.

dursun 9 Yıl Önce

Kadri karaoğlu en azından haram yemez yedirmez sen bayburta nelerin döndüğünü biliyormusun tarafsız kardeş herkesin vekili doktor kadri İnsAllah sende destek ver gülsün artık bayburtun yüzü

MURAT69 9 Yıl Önce

ben bi̇r akparti̇li̇yi̇m. i̇stanbuldanim ve oyumu ak parti̇ye veri̇cem burda. yalniz bayburtta 20 aday adayini teamul yoklamasina sokup adamlari sokaklarda peri̇şan edi̇p ve hi̇ç ciciğini ki̇rletmeyen i̇ki̇ ki̇şi̇yi̇ aday gösteren ak parti̇yede bayburtta oy veri̇lmemesi gerektiğini düşünüyorum. tepki konulması gerekir diye düşünüyorum. internette devamlı yorumları okuyordum bünyamın özbek taraftarları diğer adayların taraftarlarına resmen aşağılayarak bünyamın özbek in aday olacağını ve diğerlerinin resmen enayi olduklarını ima ediyordular. benim temennim inşAllah kazanamaz. ikincisi muhalefetten milletvekili olursa hizmet edemez eleştirilerine. ak parti türkiyedeki bütün illere aynı hizmeti etmiştir. bayburta ayrıcalıklı yapılan bir hizmeti söyleyecek tek kişi varsa o hizmetten bahsetsin. hastane, üniversite, okul, yol, baraj vs. bunların hepsi 81 ile de yapıldı. bünyamın bey delikanlı gibi çıkıp söylesin bakalım ben bayburta özellikle bunu yaptırdım. 4 yıl boş boş oturdu.

ey gidi ey 9 Yıl Önce

kadri̇ karaoğlunun i̇smi̇ bi̇le i̇halesi̇ yapilmiş bi̇tmi̇ş kurumlara ek eleman aldiriyor adam muhalefeti̇n adayiyken bu kadar i̇sti̇hdam sağliyor. veki̇l olsa demekki̇ bayburt uçacak ve inşAllah veki̇lde olacak özel i̇darede hani̇ herkes çalişacakti bak ordada i̇hale yapacaklar görüyorsun deği̇l mi̇ karaoğlunun gücünü etrafina bak bi̇raz mehmet saygilar...

Tarafsız 9 Yıl Önce

Bayburt için seçim vaadlarını bi açıklasınlar bakalım ona göre karar verecez.. Iktidar da ne yapmış ne yapmamış onuda Görelim. Ama Naci beyin bakan olma ihtimali beni çok etkiliyor eğer bakan olursa Bayburt için çok farklı olur diye düşünüyorum , ama Kadri beyin beni veya benim gibileri ikna etmesi lazım.

tarafsıza 9 Yıl Önce

tarafsız kardeşim sen beni ikna etsene akp ye niye oy vereyim mesela şirk desen var ayetle dalga geçmek desen var peygambere iftira var terörle kolkola yürümek var bayburt için bakarsan zaten bi özbekisten var ne için akp oy vermemen gerektiği yukarıda var saygılar :)

Cemil Yücel 9 Yıl Önce

Saygıdeğer Dr.Karabey Kadri Karaoğlu bey kardeşimize başarılar dilerim. Özü sözü bir dürüst çalışkan insan ayrımı yapmayan fedakâr Bayburt aşığı kardeşimiz, Allah yolunu açık eylesin, Ülkemize Milletimize hayırlar getirmesini Mevlâm'dan niyaz eder im Allah'a emanet olun.

bayburt halkı 9 Yıl Önce

siyasi m.vekillleri adaylarını karşılayan bayburt müftüsünü ve il müd,lerini şiddetle kınıyoruz."y.s.k."göreve davet eder,saygılar sunarız.

vesselam 9 Yıl Önce

muhalefet adayı seçildikten sonra ancak iktidarı eleştirir. başka yapacağı bir şey yoktur. üstelik mevcut saygınlığını ve itibarını bile kaybedebilir. diğer illerde muhalefet vekilleri ne yapabiliyorsa o da onu yapar. b ha inadına veririz diyenlere söyleyecek bir şey yok.

bayburt 9 Yıl Önce

hiç yoktan kalkıp eleştirir bünyamin özbek gibi mecliste uyumaz. Ayrıca bırakın su vekil olsa ne yapabilir yalanlarını siz işinize bakın 3.5 unuzu atın durun editor bu ikinci yorum yayınlamazsan senin tarfasızlığını da görmüş olıuruz.

vesselamcım 9 Yıl Önce

vesselam rumuzlu arkadaş bizde şöyle düşünuyoruz iktidarı eleştirecek tetikleyecek bayburt için bişeyleri talep edecek bir lidere ihtiyacı var bayburtun buda Dr.Karabey Kardri KARAOĞLU dur. Birde görünen o ki zaten tek başına iktidar olamaz akp ancak hdp ile koalisyon kurabilir

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.