Bayburt Postası

AK Parti'de aday bolluğu

Genel Seçimler

2015 yılı Haziran ayında yapılacak milletvekilliği genel seçimleri için Bayburt AK Parti'de aday bolluğu yaşanıyor.

Bayburt Postası - 2015 yılı Haziran ayında yapılacak milletvekilliği genel seçimleri için Bayburt AK Parti'de yoğun günler yaşanıyor. 10 Şubat itibarıyla kamuda görev yapan isimlerin de dün aday adaylıklarını açıklamalarından sonra iktidar partisinde yine aday bolluğu yaşanıyor.
AK Parti'nin olası hükümetinde kabinede görev verilecek isimler arasında yer alan Maliye Müfettişi Naci Ağbal ve Prof. Dr. Bilgin'in nereden aday olacağı merak konusu olurken, yerelde Bayburt AK Parti İl Teşkilatı'na başvuru yapan isimler de netleşti.

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek'in yeniden aday adayı olacağı seçimlerde, Halk Bankası Genel Müdürü Yardımcısı ve Bayburt Vakfı Başkanı Dr. Şahap Kavcıoğlu, Bayburt Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. İlker Hancı, Bayburt eski Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, İçişleri eski Bakanı Ülkü Güney'in Koruma Müdürü Bayram Koman ile Güney'in danışmanı Selim Budak, BAYSİAD Başkanı Salim Aslanhan, Avukat Mustafa Akbaş, İnşaat Mühendisi Erol Koral, Bayburt İl Genel Meclisi eski Başkanı Raci Bayrak, Eczacı Fatih Ocaklı, işadamları Mehmet Aslan ve Ahmet Yolcu şimdilik adaylıklarını duyuran isimlerden. Adaylığı kesinleşen bir diğer isimse Bayburt Kültür Yardım Derneği eski Genel Başkanı Abdurrahman Polattimur. İstanbul'dan da aday adayı olması beklenilen Polattimur'un nereden aday olacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Ağbal ve Bilgin nereden aday?


Öte yandan hem AK Parti Bayburt teşkilatının hem de Bayburt kamuoyunun merakla beklediği Ankara'da görevlerinden istifalarını sunan Naci Ağbal ve Prof Dr. Vedat Bilgin'in nereden aday olacağı merak konusu. Maliye Müsteşarı iken görevinden istifa ederek siyasete girme kararı alan ve ismi açıklandığında 'bakan' yakıştırması yapılan Naci Ağbal ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başdanışmanı olan Prof. Dr. Vedat Bilgin'in isimleri Bayburt'ta heyecanla karşılanırken, nereden aday olacakları konusu da merakla bekleniyor.

Yorumlar (32)

suçıkanlı 9 Yıl Önce

Ezene düzene galan hozbürük

ismail 9 Yıl Önce

Rant kapısı olan yerde aday adayıda bol oluyo anlayanlara! başka yokmu?

dursun 9 Yıl Önce

Rant babam rant ...görüşeceğiz bütün aday arkadaşlarla ...bu seçimde bir gerçek var inanın oda karaogludur ...yazın bunu bir kenara

Solmaz cebe 9 Yıl Önce

Sayın özbek % 80 Oyla Bayburt'u zirveye çıkardı bunu gözardı edemeyiz.tekrar aday olması doğal olarak hakkı.Bayburt olarak yanında olmalıyız bir kez daha.Tüm adaylara başarılar Hayırlısı..

Umut An 9 Yıl Önce

Bünyamin ÖZBEK'in yeniden aday olmasını hiç hoş bulmuyorum. Diğer aday adaylarından sürpriz bir isim öne çıkarılabilir. Zira, beklediklerimiz değil, yetkili ağızdan çıkan kişinin aday olmasına alıştırıldık. Israrla istediğimiz Bayburt'u en iyi temsil edebilecek, etkili ve iyi bir siyasetçinin olmasıdır. 2 Milletvekili rekabeti iyice haklılaştırdı. Halkın teveccühüyle yarışı kazanacak olanları şimdiden kutlarız.

gani hakyemez 9 Yıl Önce

13 yıldır bayburtun kalkınması adına demiryoluna sıcak bakmayanlar.!!!,şimdi aday adayı o kişiler kendilerini bilirler,dolayısıyla seçmen ve r.t.erdoğanda iyi bilir,zaman çare olcak ,,,tren için 18 bin imzalı dosyayıda vermediler,sn vekil tekrar aday???,imzalara saygı gösterilmeliydi???

Ozan 9 Yıl Önce

Seçimle gelecek Muhtar, Belediye başkanı, meclis üyesi, rektör, Vekil yani seçimle gelecek olan kişiler görev süresince devletten maaş almamalıdır. Bunu yapabiliyorlar mı? Yapamıyorlarsa seçmenin verdiği oy vebal altında olmalıdır. Peygamberimize Allahın "ben sizden bir ücret istemiyorum" emri gereği. Karar seçmenindir.

fahri 9 Yıl Önce

Cumhurbaşkanımızın şahsına giden oylardır.eyer şahıs olarak düşünürsek kim olursa olsun cüzi oylar alırlar Liderlik farkı oy getiriyor. Ak partiden bünyamin özbek değil sen de aynı oyu alırsın.bunu onlarda biliyor. kariyeri olsun olmasın Şahsım Türkiyenin geleceği için oy verdim hep.bayburtlu bu yüzden hassastır.kendinden çok ülkesini düşünür. ama malı götürenler oluyor..maalesef ak parti harici partiler liderleri olmadığı için doğru dürüst muhalefet yapamıyor oy getirisi olmuyor. beyaza siyah demeye devam etsinler...her seçim aynı hezimete davetiye çıkarıyorlar.

fahri 9 Yıl Önce

8-9 Seçimdir darbe üstüne darbe yiyen MHP de doğru dürüst yönetim kuramamışken seçime giderken vatandaş artık geçimini düşünüyor. eskiden işe torpil koymalar çok olurdu bu bir seçim vaadiydi. oda ortadan kalktı, korlar sağırlar birbirini ağırlar..hepsi için söylemiyorum ama yönetimde gezi olaylarını destekleyen zihniyet oldukça şu iç güvenlik yasasını bile chp,hdp, gülenist örgütle aynı kafada olanlar çok beklerler milletin seçim zamanı neye dikkat ettiğini görsünler.caddede millete selam vermeyenler seçim zamanı kafaları emme basma tulumbaya döndüğü için kendilerini sorgulasınlar. millete tepeden bakanlar havasını alır parti ayırmaksızın söylüyorum.

Serhat eraslan 9 Yıl Önce

milliyetçiligin kalesı olan şanlı bayburt bu seçimde en az bir vekıl le MHP saflarından Bayburtumuzu temsil edecektir.

suçıkanlı 9 Yıl Önce

Ezene düzene galan hozbürük

fahri 9 Yıl Önce

gani bey, 1oo bin defa haklısın,,,seçim yaklaşıyor.,sandık geliyor.

n.kemal efe 9 Yıl Önce

imzalarrın sahiplerine saygı gösterilmeliydi,doğrusada bu,amma velakin emekli olan, Bayburt m.vekilleri bayburtta ikamet etmiyorlar.?,talihsiz Bayburt.eyvah-eyvah.

bayburt sevdali 9 Yıl Önce

Ya haci ali polat ile bunyamin Özbek niye aday oluyorlar bunlar aday olsun bizden oy yok

watandas 9 Yıl Önce

kusura bakmayin lakin resmi basvuru yapan hic bir aday yok

murad 9 Yıl Önce

Bayburt için en iyi aday Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu olacaktır, diğer aday adaylarına göre kariyer olarak en başarılı aday, işte yapar Ankara'da önüde açık.. Bence Bakan yada Komisyon başkanı olma şansı çok yüksek.

Safak Güngör 9 Yıl Önce

En iyi adayyyyy Apdurrahman POLATTİMURRRRRRRRRRRRRRRRRRR.

Solmaz cebe 9 Yıl Önce

Devletimiz ve Bayburtumuz için, seçmenimiz yine doğru kararı vereceğine (ak parti) ve ustalık dönemininde başarılı olacağına inanıyoruz.

VATANDAŞ 9 Yıl Önce

HANCIYA KALAN BAYBURT :)

fahri 9 Yıl Önce

eeee ne yaparsın keçinin olmadığı yerde koyuna abdurahman çelebi derler.han sarhoş hancı sarhoş...MHP de oylar bu yüzden düşüyor...başlık güzel hancıya kalan MHP diyecektin herhalde....

Muharrem 9 Yıl Önce

uğursuzu zaten akepeden başka yerde bulmak çok zor.

ismail 9 Yıl Önce

Her aslanın yüreginde bi aslan yatarmış çıraklıgı ne olduki ustalıgı ne ola ak yönetimi bugüne kadar bende ak dedim ama kararmış aklar gider güneydoguda oyları alır ne yapıldıysa 12 yılda onlara yapıldı.Bayburtta yeni zenginleri çıktı 12 yılda.Ak zenginleri ak rantları çıkmaması için İŞ KUR torpilleri olmasın ak partili olmassan işe giremessin diyen bu zihniyeti ve yandaşlarının ekmegine yag sürmemek için oyum MİLLİYEYÇİ HAREKET PARTİSİNE. BAYBURTLU olarak diyorumki kimi işe soktunuzsa kime ihale verdinisse kimle pazarlık yaptınıssa gidin oyları onlardan isteyin anca gidersiniz

Ali 9 Yıl Önce

Hancı ya kalmasında hep yolculara mı kalsın? Bundan önce herkes yolcuydu. Köşeyi dönüp gittiler.O yüzden HANCI iyidir.

birbilen 9 Yıl Önce

İsimlerinin önünde gösterişli unvanlar taşıyanlar kullandığı insanlardan oy isterken utanç duyarlar'mı merak heyecan ve ibretle takip ediyorum. Bu tiplerin binlercesini Bayburt'ta yerleşik çalışan emek veren vasıfsız bir insanla bile değişmem.

hüseyin er 9 Yıl Önce

Bence bir adayda olması gereken en önemli özellik ileri görüşlü olabilmesidir. Bayburt'ta doğmakla buradan aday olanları anlamak gerçekten şaşırtıcı.Bayburt'ta yaşayan biri olmalı zaten aday.Havasını, suyunu, yolunu, ... kısacası her türlü zorluk ve avantajını bilmesi gerekir ki mecliste de de bu kararlar alınırken konuşacak,düzenlemeler yapacak birşeyleri olsun.ben bu süreçte Dr. İlker beyi kutluyorum. Sahsen de tanırım kendisini. Dr. İlker Bey kendimi bildim bileli Bayburt'tadır.Bildiğim kadarıyla zorunlu hizmeti için değil gönüllü olarak bayburta çalışmak istemesindendir.Yıllarca milletin beğeni ve teveccühünü alan İlker Beyin bu süreçte Bayburt olarak Bayburtlu olarak yanında yer alacağım.Duyarlı bütün hemşerilerimini de bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum.Yolun ve izin her daim açık olsun. Rabbim hayırlı sonuçlar çıkmasını nasip etsin.

Solmaz cebe 9 Yıl Önce

Sn ismail tüm doğruları görmezlikten geldiğiniz gibi, İŞKUR dan daha çok mhp lilere öncelik veriliyor LÜTFEN bunuda görmezlikten gelmeyin. Sn. ÖZBEK te herşeyden önce adam gibi adamdır..

murat 9 Yıl Önce

Adaylar icinde Dr ilker bey kaliteli kisiligiyle on numara aday olmuş, memleket sevdalisi bir insan, Bayburt u terketmeyen biri, Allah yolunu acik etsin

hakan 9 Yıl Önce

Bayburt'dan adaylar vedat bilgin ve bünyamin özbek.şimdi herkes dağılsın.

bayburt halkı 9 Yıl Önce

sn r.t.erdoğan ne der acaba,!!"afaki yorum yapma.,lütfen.??!!.??

hakan hakiki oğlu-g.başi 9 Yıl Önce

sn Bayburtlu hemşehrilerim saygılarla derizki,temayül yoklaması,nargile,dolayısıyla merkez ne derse o olur,!!!,herkes rahat olmali,gölbaşından faık Ulusoy,hakan hakiki, sılaya selam.ank

recayi elçioğlu 9 Yıl Önce

muhterem hakan bey,siz ne iş yapıyorsunuz,yoksa tyatrocu,musun,ha belkide,levent kırca kurucu üyesi,misin.,gülünç durum...,galiba diyet var?

Serdar 9 Yıl Önce

Lütfen Sn başbakanımız başka aday koysun

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.